Hae
Queen of Eve

Voisinpa sanoa etten juo enää koskaan

Huh huh. Sunnuntai-aamuna sain herätä 11h koomaunien jälkeen sellaiseen kamalaan pöhnään ettei tosikaan. Nukuin aivan liikaa tai sitten kehoni oli vaan niin kertakaikkisen poikki että se vaati veronsa, ja yö olikin jonkin sortin liskojen yö nähden kauheita painajaisia. Uin zombien seassa, tuli maailmanloppu, larvamatoja ja ameeboja takertui ihooni, oli noituutta ja uusi nuori poikaystävä joka oli aivan mahdottoman vaikea tapaus ja aiheutti minulle stressiä. Ei siis ihmekään että herätessä päätä särki ja koko päänahka tuntui sykkivän, suussa maistui sille että joku kissa olisi käynyt yöllä paskomassa kitalakeeni ja eiliset meikit kirveli kivasti silmiä. Mites nyt näin?

IMG_20150606_235209
En tiedä mistä mä olen tän myötätuntokrapulani saanut, sillä ei tämä mun krapula ole vaan jonkun muun. Mä join eilen ruhtinaallisen yhden valkoviinilasillisen. Siis lasillisen, en pullollista. Yhden ainoan lasin ja nyt olo on kuin jyrän alle jääneellä. Hassua että tämä valkkarilasillinen oli mun elimistölle kaiketi jonkinlainen shokki, olen varmaan syönyt huonosti (en varmaan vaan varmasti), tehnyt töitä aivan liikaa ja stressannut muutto-, ja eroasioita ja siitä tämä kiitoksena.

Ilta oli kuitenkin varsin ihana, oltiin Miran ja Minnan kanssa liikenteessä ja puitiin kaikenlaisia elämän juttuja, syvällisiä ja pinnallisia, laidasta laitaan muutaman tunnin ajan. Ylipäätään tuo tuulettuminen oli mulle hyvästä sillä olen liian kotilo, en tee mitään enkä lähde minnekään, ja olen vain jumittanut täällä Vantaan perukoilla ilman sen kummempaa sosiaalista kanssakäymistä. Ehkä Töölöön muuttaminen tuo mun elämään enemmän ystävien näkemistä, uusia kavereita ja myös ulkona liikkumista mikä on pelkkää plussaa. En mä mikään bilehile aio olla jatkossakaan eikä tuo alkoholi turhan hyvin maistu, mutta noin yleisesti mun pitää aktivoitua entistä enemmän. Tekee hyvää korvienvälille :)

En muuten tiennyt että keskellä Helsingin keskustaa on tuollainen ihana keidas kuin Grotesk ja sen sisäpihan intiimi terassi missä käytiin viihtymässä! Suosittelen käymään ja tuo terassi oli todella viihtyisä, ihan mun tyylinen paikka :) Ihmisiä oli kaiken ikäisiä, varmaan parikymppisistä yli seitsemänkymppisiin (ihan totta!), hyvä musiikki soi ja siellä oli kivat lämmityssysteemit joten ei tarvinut palella.

IMG_20150607_180551
Nyt valkkarilasi ja vesi on vaihtunut Valion maitokaakaoon ja veteen. Näillä mennään tänään ja rentoudutaan. Ihanaa sunnuntaita just sulle!

2 kommenttia

  1. minna kirjoitti:

    Voi mahotonta :D Mulla ei tunnu missään, mut varmaan väsymys otti osansa :) Nyt kunnon yöunet niin huomenna on päivä uus :)
    http://tyttosinaoletvahva.fitfashion.fi/

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Mä just tässä pohdin ”krapulaani” Hugelle ja se totesi että voi johtua myöskin tuosta ahmimishäiriölääkkeestä. Ei muuta mutta se lienee alkoholin kanssa sellainen että voi tulla helpommin krapulainen olo. Hassua, mutta eipä tuo nyt haittaa. Oon juonut tänään varmaan 5 litraa vettä loppumattomaan janooni :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *