Hae
Queen of Eve

Miksi kauneusleikkauksista ja huulten täytöstä pitää valehdella?

Aina toisinaan täällä blogeissa nousee esille erilaiset kauneusleikkaukset ja kauneuskirurgian pienoperaatiot. Minäkin kirjoittelin jokusen sanan omista operaatioistani muutama päivä taaksepäin postauksessani ”Rumaa persoonallisuutta ei pelasta kauneuskirurgiakaan”.

Osa bloggaajista on kertonut avoimesti mitä heille on tehty, osa tekee jonkun ”kohupaljastuksen” jossain vaiheessa, osa yrittää piilotella eikä halua asiasta puhua, ja osa sitten valehtelee silmät, korvat ja suut täyteen vaikka nämä operaatiot voi käytännössä nähdä sokeakin otsallaan. Jostain syystä aihe on ihan hirveä tabu ja ei tietysti ihmekään, sillä jostain syystä erilaiset toimenpiteet ja ulkonäön parantelu koetaan muiden ihmisten toimesta vääräksi/pinnalliseksi/itsetunto-ongelmaisen ihmisen asiaksi, ja siinä helposti haukutaan bimboksi, tyhjäpääksi ja ties miksikä arvottomaksi ihmiseksi ja kivitetään oikein olan takaa.

Mä oon kuitenkin itse sitä mieltä että niin kauan kun ihmiset eivät rehellisesti kerro totuutta, niin kauan nämä asiat pysyvät myös sellaisina vaikeina asioina joista puhuminen on haastavaa. Niistä pitäisi puhua mun mielestä avoimemmin, enkä kelpuuta nyt selitykseksi sitä ettei se kuulu muille ja se on jokaisen oma asia. Niin onkin, mutta se kyllä näkyy ja siitä valehtelu suoraan päin naamaa on minusta hyvin kyseenalaista käytöstä.

Tällä en suinkaan tarkoita sitä että ihmisten pitäisi joutua jatkuvasti ruotimaan omia ulkonäön korjailujaan ja perustelemaan ties kelle randomille syitä siihen miksi mitäkin on tehnyt ja avaamaan koko elämänhistoriaa, mutta muhun ei vain uppoa kaikki läpinäkyvät valheet ja niiden selostaminen muille on musta typerää harhaanjohtamista.

Mä kävin pari päivää sitten ottamassa lisää huulitäytettä. Tämä oli neljäs kertani, ja aiemmat ovat elokuus 2014, huhtikuu 2015, ja heinäkuu 2015. Jokaisella kerralla minulle on laitettu 1ml hyaluronihappoa, volyymiä antavia täytteitä. Ensimmäinen aine oli Pluryal, sitten Revanesse Ultra ja kolmannella kerralla Stylage L. Nyt lokakuisella kerralla kun viime pistoksista on niin lyhyt aika ja minua on käytännössä jo kahdesti piikitetty puoleen vuoteen, oli aineena Princess Filler joka on miedompaa ainetta eikä tuo niinkään volyymiä vaan on enemmänkin perinteinen täyteaine. Kyseinen aine valittiin siksi etteivät huuleni pullahda övereiksi, kaikki kunnia jääköön Johanna Tukiaiselle ja ihanalle Hottikset-sarjan Juha Immoselle. Se miksi aineet ja määrät mainitsen on se, etten usko että kukaan on oikeasti niin tollo ettei muka tiedä mitä laitettiin ja kuinka paljon, tai jos näin on niin ihme puoskarit niitä pistelee. Se selittely ”en muista mitä ja kuinka paljon” on mielestäni aikamoista shaibaa, sillä en mäkään ole omiani unohtanut.

Huuliani siis täyteltiin vähän sieltä sun täältä, tasoiteltiin symmetrisyyttä, nostettiin reunoja hieman takaisin ja alahuulen keskiosa joka on minulla luonnostaan kuopallaan sai lisää täytettä ja tasoitusta. Nyt koen että huulet on tosi hyvät ja juuri sellaiset kuin haluaisinkin, lähes täydelliset.

Huulet ennen viimeisintä huulten muotoilua

Huulet seuraavana päivänä muotoilusta jolloin vielä löytyy hieman ylimääräistä turvotusta

Ihan ensimmäisestä tekemästäni huulten muotoilusta olen myös tehnyt blogipostauksen jonka voit halutessasi lukea TÄSTÄ. Kyseisessä blogipostauksessa on kuvat myös alkuperäisistä huulistani, joten siitä voi hyvin tsekata miten ollaan tähän pisteeseen päästy, oikeastaan jo ekalla kerralla mutta tätähän täytyy ylläpitää, muutos ei ole pysyvä. Viime vuoden elokuussa kävin nostamassa botoxilla myös kulmakarvojani joka oli tosi hyvä juttu, siihen pitäisi mennä uudestaan. Tuloksen voit katsoa TÄSTÄ.

Mä väitän että jos mä en näistä kertoisi, juuri kukaan ei sitä tuolla kadulla ainakaan huomaisi sillä tulos on luonnollinen siitäkin huolimatta että pistoksia on tänä vuonna ollut jo kolme. Tiedän kyllä pari tyyppiä jotka on huutaneet huulikuvalleni ”HYI HELVETTI!” mutta vasta kun ovat saaneet tietää niitä täyttäneeni. Aiemmin ei ollut mitään vikaa, jännä.

Väitän ettei tämän näköisiä huulia kukaan kauhistele sporassakaan että onpas paljon täytetty ja ihan kauhean rumat…

Anyway, tehköön kukin mitä haluaa ja olkoon kertomatta tai kertokoon. Mä en vaan ymmärrä miksi ylläpidetään jatkuvasti sitä ”I woke up like this” -illuusiota eikä voida myöntää että kaikki ei ole ihan hyvästä geeniperimästä tai että ikä on jo alkanut painaa ja on turvautunut pieneen fiksailuun. Mulle aihe ei ainakaan ole tabu ja toivoisin ettei muillekaan.

Mitä mieltä te ootte näistä kaikista kauneusjutuista, ja siitä että onko ne tabuja vai ei? Mitään mielipidettä lukijoilla?

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

 1. vieras kirjoitti:

  Jokainen tehköön niin kun tykkää mutta valehtelua en hyväksy.se jos mikä vääristää varsinkin nuorten ajatusmaailmaa,verrataan itseään näihin leikeltyihin jotka kirkkain silmin väittää että mitään ei ole tehty.
  Itsellä implantit rinnoissa ja botoxia otsassa,vastaan kyllä rehellisesti miten asia on jos joku kysyy.tyhmää tehdä aiheesta tabu,avoimuus olisi hyväksi.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Toi on erityisen hyvä pointti että se myös vääristää nuorten ajatusmaailmaa ja moni voi kokea turhaa alemmuudentunnetta kun ei olekaan niin hyvä kuin joku muu, vaikka todellisuudessa ei se muukaan ole välttämättä kaikkea luonnonlahjana saanut.

 2. Luomuhuuli kirjoitti:

  Ei noi sun huulet överit ole. Mä itse en ottaisi huulten täytteitä, koska ne lähes aina näyttää rumilta ja tehdyiltä (=halpalookki). Puhumattakaan siitä typerästä huulten mutristelusta jota kaikki nykyään tekevät valokuvissa. Miksi ei voi hymyillä? Huvittavaa, että huulten mutristelijat ja törröttäjät luulevat näyttävänsä hyviltä, vaikka suurin osa ihmisistä nauraa niille. Teinimutristelijat vielä ymmärtää, mutta aikuiset?
  Tuo sun huulten koko vielä menee. Kohtuu luonnollisen oloiset. Suuremmat näyttää sitten jo Tuksulta tai Suvi Pitkäseltä. Se Suvi reppanakin näyttää nykyään Michael Jacksonin ja Taylor Forresterin pieleen menneeltä rakkauslapselta. Miksi täyttää huulet niin täyteen, että näyttää sellaiselta puhallettavalta nukelta?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Tarkoitus olisikin pitää ne suurin piirtein tässä kokoluokassa, sillä en itsekään erityisesti mielly sellaisiin överihuuliin. En halua että dominoivat liikaa kasvoissa, ja olisi tosi ikävää jos jo kauas loistaisi kaikille että HUH MITKÄ HUULET, eikä siis silleen ihailevalla tavalla vaan pikemminkin kauhistellen.

   Duckfacea väännän kyllä itsekin aika ajoin, musta se on ihan hauska poseeraus sinänsä, mutta ymmärrän kyllä pointtisi. Ei ehkä ole järkeä olla aina huulet töröllään. Mä hymyilen nykyään ihan mieluusti sillä huulten täyttämisen myötä hymyni on parempi kun koko ylähuuli ei katoa hymyillessä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.