Hae
Queen of Eve

Aika rakastaa omaa vartaloaan


*) Yhteistyössä The Body Shop

Haastavan elämäntilanteen, arjen kiireiden, työn, stressin, väsymyksen ja marraskuun synkkyyden vaikutukset kehoon ja mieleen saattavat koskettaa itse kutakin. Mulla ainakin on selkeitä loppusyksyn synkistelyjä ollut ilmoilla ja odotan jo joulukuuta, lunta ja valoa tähän pimeyteen. Olen kirjoitellut paljon kehonkuvasta, suhtautumisesta omaan ulkonäkööni, liikunnan merkityksestä ja siitä kuinka itseään voi joskus olla vaikea hyväksyä sellaisena kuin on. Mun mielestä omaa kehoaan kannattaa kuitenkin vihaamisen sijaan rakastaa ja antaa sille parhainta mahdollista.

Emme ehkä kaikki ole mallivartaloita tai niin täydellisiä kuin haluaisimme olla, ja omien tavoitteiden saavuttaminen voi tuntua joskus hirveän raskaalta hommalta, mutta matkalla sinne kannattaa muistaa myös helliä itseään eikä aina vain ruoskia. Aina ei ehkä jaksa syödä optimaalisesti tai liikkua tarpeeksi, mutta kehoa voi huoltaa monin tavoin ja myös ulkoisesti. Pienillä asioilla saattaa olla suuri merkitys omaan hyvään oloon, ja itse olen huomannut yhteyden itseni hemmottelulla ja yleisen vireystilan paranemisella.

Mä löysin joku aika sitten The Body Shopista ihan ohikulkumatkalla aivan ihanan uuden tuotesarjan joka on nimeltään Spa of the World. Jo pelkkä tuotteiden ulkoasu sai mut astelemaan lähemmäs hyllyä ja tutkimaan niitä lähemmin, niistä kun heti henki sellainen ylellinen spa-fiilis ja tunne että nämä tuotteet ovat osa maailman eri kolkkien vanhimpia ja arvostetuimpia kauneudenhoitorituaaleja joita vaalitaan niiden ihoa hoitavien ominaisuuksien vuoksi. Tuoksuttelin ja testasin tuotteita liikkeessä ja oli tosi vaikea tehdä valintaa sillä mä olisin halunnut ostaa purkin jokaista. Päädyin sitten ostamaan itselleni African Ximenia vartalokuorinnan sekä Polynesialaisen monoi vartalo-, ja hiusöljyn joista kerroinkin postissani Hyvän mielen itserakkautta ja minä-aikaa

Tutustuttuani jo omin päin tuotteeseen sain The Body Shopilta blogini kautta lahjaksi lisää kyseisen sarjan tuotteita joka oli aivan ihana juttu. The Body Shop mainostaa että Spa of the World tuotteiden hienostuneet koostumukset joissa yhdistyy luonnon parhaimmat raaka-aineet ja herkät tuoksut vievät vartalon ja mielen täydelliseen ja rentouttavaan kylpylätunnelmaan, ja voin allekirjoittaa tämän mainoslauseen 100% paikkaansapitävänä. Mulle Spa of the World sarja on kaikkien aikojen paras löyty Body Shopin valikoimista ja olen täysin hullaantunut etenkin näihin neljään tuotteeseen. Olen aivan rakastunut enkä voi hehkuttaa tarpeeksi!


Kokeiluun pääsi jo vanha tuttavani, African Ximenia Body Scrub, sekä kolme uutta tuotetta jotka ovat kaikki todella ihania. Koostumus, tuoksu, kaikki ihan kympin arvoisia ja näiden käyttö todellakin tuo omaan kylpyhuoneeseen ja saunaan kylpylätunnelmaa!

Afrikkalainen Ximenia vartalokuorinta

Namibiasta tuotettua, runsaasti oleiinihappoa sisältävää ximenia-öljyä, joka suojaa, ravitsee ja pehmentää ihoa. Ximenia-öljy on perinteinen ihonhoitoaine eteläisessä Afrikassa. Reilun yhteisökaupan kautta Kamerunista tuotettua mehiläisvahaa, joka kosteuttaa ja hoitaa huulia. Muodostaa iholle suojaavan kalvon, joka estää kosteuden haihtumista. Reilun yhteisökaupan kautta ghanalaiselta naisyhdistykseltä Tungteiya Shea Butter Associationilta tuotettua voipuunvoita. Voipuunvoi on mahtava luonnollinen kosteuttaja, jota ghanalaiset naiset ovat jo vuosisatoja käyttäneet suojatakseen ihonsa Saharan tuulilta. 

Tämä on ihan ehdoton suosikkini, ja kuten kuvauksessa kerrotaan, vartalokuorinta on todella voimainen, kosteuttava, eikä tämä kuivata ihoa vaan päinvastoin, tuo siihen ihanan pehmeyden, pienen rasvaisuuden ja todella miellyttävän tuoksun.


Kuolleenmeren suolavartalokuorinta

Kuolleenmeren suolaa, joka sisältää runsaasti mineraaleja. Kuolleenmeren suolan suuret kiteet ovat tehokkaasti kuorivia, ja ne poistavat kuolleet ihosolut ja jättävät ihon tasaiseksi. Reilun yhteisökaupan kautta brasilialaiselta Gebana Brazililta tuotettua soijaöljyä, joka ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Ihoa kosteuttavia auringonkukansiemen- ja mangonsiemenöljyjä. Ihohuokosia supistavaa rosmariiniuutetta.

Japanilainen Kamelia vartalovoide

Japanista tuotettua, runsaasti oleiinihappoa sisältävää kameliakukan siemenöljyä, joka kosteuttaa ihoa. Reilun yhteisökaupan kautta ghanalaiselta naisyhdistykseltä Tungteiya Shea Butter Associationilta tuotettua voipuunvoita. Voipuunvoi on mahtava luonnollinen kosteuttaja, jota ghanalaiset naiset ovat jo vuosisatoja käyttäneet suojatakseen ihonsa Saharan tuulilta. Ihoa pehmentävää illipepuunvoita ja mangonsiemenöljyä.


Havajilainen Kukui vartalovoide

Havaijilta tuotettua kukuisiemenöljyä, joka sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja vitamiineja sekä korkeita pitoisuuksia ihoa kosteuttavaa ja ravitsevaa linolihappoa. Tämä tekee kukuiöljystä mitä parhaimman öljyn kuivimmankin ihon hellittelyyn, pehmentämiseen ja kosteuttamiseen.


Näin nuhanenäisenä syysflunssan saaneena oli aivan ihanaa lämmittää oma sauna ja nautiskella kunnolla. Kuorin vartaloa saunomisen jälkeen ja sen jälkeen rasvasin suosikkivoiteellani, Japanin kameliavoiteella jonka tuoksu on ihanan naisellinen ja hienostunut,

Nykyään mulla on ollut tapana kuoria itseni useasti viikossa sillä ihoni selkeästi pitää siitä. Nautiskelen mielelläni pitkistä ja kuumista suihkuista joten sauna ei ole mikään must juttu tässä, kylpyläfiilikset saa ihan normaalisti suihkussakin ihoa kuorimalla ja sen jälkeen verhoutumalla ihanaan vartalovoiteeseen. Tuoksu näissä tuotteissa on sen verran ihana että tuoksu jää iholle kyllä pelkän kuorinnan jälkeenkin, ja jos on laiska rasvaamaan vartaloaan (kuten minä olen), hoitaa tuo African Ximenia scrub jo osittain senkin sillä iho ei todellakaan jää rutikuivaksi vaan selkeästi ihanan kosteutetuksi ja kimmoisaksi.


Voiteissa ja kuorinnoissa on jokaisessa erilainen koostumus ja tuoksu. Mä koen että tälläinen itsensä helliminen ja rakastaminen on hyväksi, rentouttaa mieltä ja tekee todella hyvää vartalolle. Joululahjaideaksikin tälläinen on varsin hyvä, ja voi olla että oma äitini löytää jonkin kyseisistä tuotteista pukinkontistaan kun aika koittaa.

Vilpittömästi suosittelen kokeilemaan, sillä itselleni Spa of the World tuotesarjan tuotteet ovat ehdottomasti sellaista arkeen ja elämään kaivattua luksusta ja helpolla toteutetta itsensä hemmottelua!

The Body Shop nettikaupassa on nyt uusia tuotteita muutenkin, mm. ihan tajuttoman upea BODY SHOP JOULUKALENTERI, joten kannattaa käydä tsekkailemassa. Yli 60 euron tilauksissa postikulut on ilmaiset :) Nettikauppaan pääset TÄSTÄ!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

*) Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.