Hae
Queen of Eve

Aamu alkoi altaalla

Sunnuntai sujuu aurinkoisissa fiiliksissä altaalla rentoutuen, sillä parin viikon talvilomani jatkuu ensimmäisen remonttiviikon jälkeen täällä tuhansien kilometrien päässä Suomesta, Kanariansaarilla. Olen viimeksi ollut täällä 25 vuotta sitten joten nyt kun tuli sopiva tilaisuus verestää muistoja niin suunnattiin tänne hyvän ystäväni Minna.U:n kanssa.

Aurinko paistaa tällä hetkellä pilvettömältä taivaalta ja lämpötila on noin +23 astetta. Tarkoituksena on vain olla ja rentoutua vailla kiirettä, stressiä ja aikatauluja, ja imeä auringonsäteistä D-vitamiinia sellainen annos että pärjää Suomen kesään asti.

Tuulenvireen käydessä on vaarana palaa sillä ilma ei silloin tunnu niin kuumalta, mutta tyynenä hetkenä kuten nyt tuntuu kuin aurinko porottaisi kuin +30 astetta, suoraan niskaani kärventäen. Täällä hotellilla on todella kiva allas-alue josta napsin teille pikaisesti pari kuvaa. Meidän lemppariallas on tällä hetkellä tämä biitsitunnelmainen joka sijaitsee lähimpänä huonettamme.

Tänne hotellille ei tullut meidän lisäksi kuin muutama suomalainen ja vaikuttaa siltä että hotelli on muiden pohjoismaalaisten, pääasiassa ruotsalaisten suosiossa. Keski-ikä hotellilla on varmaan 50-60v ja me ollaan ehdottomasti nuorimmasta päästä. Yhden päivän perusteella ja nopealla silmäilyllä olen bongannut ehkä neljä tai viisi 25-40v kaveriporukkaa tai pariskuntas mikä on kiva juttu. Tämä ei siis todellakaan ole mikään teinien valloittama bilehotelli vaan todellinen mielenrauhan tyyssija.

Wifi on täällä ilmainen ja toimii todella hyvin sekä huoneessa että yleisissö tiloissa. Väittäisin että tämä on ihan yhtä nopea kuin kotona ja niinpä mä nytkin tässä rennosti blogipostausta kirjoittelen aurinkotuolissa maaten. Kuvatkin latautui postaukseen parissa sekunnissa suit sait sukkelaan joten ei voi valittaa.

Palailen takaisin pian uudelka postauksella. Tämä blogi ei siis ole lomani aikana tauolla :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

5 kommenttia

 1. Aku kirjoitti:

  Ooh <3 T. Hyvällä tavalla kateellisena kohteesta ja wifistä :D

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Tiedätkö mä kelasin sua tota kirjoittaessani ja kerroin mun kaverille että tunnen bloggaajan joka muutti Saksaan ja siellä on ihan kamala netti :D

   • Aku kirjoitti:

    Ahahahaa :D T. Nyt keskellä yötä yliopiston pihalla autossa kirjoittamassa postausta, koska täällä paras netti :D Oon kävellyt tuolla pihalla kännykän kanssa katsomassa missä on eniten wifitolppia mihin pääsisi ajamaan autolla koulun kiinnoloaikoina =DDD Oikeasti. Nauti siellä, ihan kaikesta :D

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Voi kun ihanan näköistä, tänään juuri face syötti muistojen syövereistä kuvan mun viima rantsulomalta ja siitä on jo neljä vuotta, ihan liikaa. Tuon jälkeen on kyllä reissattu kaupunkilomilla, mutta kyllä kunnon rantsulomakin tekis terää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *