Hae
Queen of Eve

Suomineidon kosmetiikkaa

sdr
Neiti Kesäheinän boksi saapui tuossa muutama päivä takaperin, ja tällä kertaa sisältö oli suomalaista kosmetiikkaa. Boxiin oli pakattu Elivon käsivoide, Herbinan tuoksusuihke, MSCHICin meikinpohjustusvoide sekä mineraalimeikkivoide sekä Lemon Juice & Glycerinen tuote. Boxissa oli lisäksi Vuokkoset sidenäyte sekä Herbinan vartaloemulsionäyte, ja meitä pitkäaikaistilaajia muistettiin Vitaliksen Ihovoiteella.

dav

Boxin sisältö oli tällä kertaa ”ihan ookoo” tasoa, enkä saanut mitään mielettömiä fiiliksiä. Mikään ei varsinaisesti ollut kuitenkaan huonoa, mutta ehkä mä odotin hieman enemmän tuotteilta ja myöskin runsaampaa sisältöä. Sitä ”ooh ihana!” fiilistä ei siis tällä kertaa päässyt syntymään, mutten kuitenkaan ollut myöskään pettynyt, sillä LivBoxin tilaaminen on kaiken kaikkiaan ollut ihan palkitsevaa puuhaa ja joka kuukausittainen yllätys on aina mun kuun ensimmäisen viikon odotetuin asia.

dav
Vitaliksen voide toi tuoksullaan lapsuuden mieleen. Heti ajattelin hiihtoretkiä Heinolan mummolassa, voipaperiin käärittyjä juusto-meetvursti-kurkku-voileipiä ja termospullossa olevaa kuumaa kaakaota (kesästä huolimatta).

Huulivoideriippuvuuteni on ilmeinen, joten näitä ei ole koskaan liikaa.

dav
Vitaliksen huulirasvan ohella myös Elivon käsivoide sai paikkansa työpöydälläni, ja nämä kaksi tuotetta tulivat ihan tarpeeseen. Itselläni meinaa kädet ja kynsinauhat kuivua kun pesen käsiä toimistossa aika usein, joten on kiva kun on nyt työpaikallakin oma voide kosteuttamassa.

LivBoxia olen tilaillut kahteen kertaan (nyt toinen otos menossa) ja tilaan LivBoxia myös äidilleni (tein lehtitilauksen ja LivBox-tilauksen äitienpäivälahjaksi). Kosmetiikasta ja kauneudesta kiinnostuneille suosittelen ehdottomasti.

LivBoxin sivuille pääset tästä.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Yksi kommentti

  1. Piia/aurinkokujalla kirjoitti:

    Noita vois molempia kokeilla itsekkin.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.