Hae
Queen of Eve

Mä en halua olla tällainen

IMG_20160829_120733_resized_20160829_120743490
Katkera, mustasukkainen, kateellinen, omista periaatteistani luopuva, ilkeä, töykeä, tiuskiva.

Toisinaan kuitenkin siitäkin huolimatta että yrittän olla hyvä ihminen, olen väkisinkin vähän huonompi, ja harva meistä varmaan pystyy suoriutumaan elämästä niin hienosti ettei muka koskaan tuntisi kateuden pistoa, katkeruutta jotain kohtaan, luopuisi omista periaatteistaan ja nielisi sanojaan. Vähintään valkoisia valheitakin joskus pääsee itse kultakin… Synnitön heittäköön ensimmäisen kiven.

IMG_20160829_121005_resized_20160829_121012476
Olen huomannut että käsitys siitä että se kuka ilkeilee muille, sillä itsellään on asiat huonosti pitää paikkansa, myös minun itseni kohdalla. Kun on stressiä, ärtymystä, väsymystä tai jotain omia henkilökohtaisia ratkaisemattomia asioita, tai ihan vain vaikka oma itsensä ja saamattomuutensa ärsyttää, on todella helppo lipsahtaa negatiivisuuden puolelle. Itse huomaan ihan selkeästi alkavani valittamaan muustakin silloin kun asiat eivät ole hyvin, ja vastavuoroisesti silloin kun ne ovat, pyrin jakamaan sitä positiivista fiilistä ympäristööni.

IMG_20160829_120837_resized_20160829_120844681
Mua itseäni häiritsee tällä hetkellä monikin asia. Olen huomannut olevani välillä jopa vihamielinen monia asioita kohtaan, enkä ole täysin varma mistä se johtuu. Jokin minua kuitenkin syö.

Sen sijaan että jäisin tuohon vellomaan ja levittämään negatiivisuutta ympärilleni, ajattelin kehitellä itselleni mieluisaa tekemistä. Ehkä maanantai-illan iloksi askartelen itselleni jonkinlaisen lukujärjestyksen jonne voin lisätä kivoja ja rentouttavia asioita, sellaista minä-aikaa jota ehkä tarvitsen rentoutuakseni ja tullakseni taas paremmin toimeen itseni kanssa.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *