Hae
Queen of Eve

Mustavalkoista fiilistelyä

Adlinks

Adlinks

Oon mustavalkoinen. Vanhaksi käynyt fraasi mutta en voi lopettaa toistamasta itseäni. Mihinkäs se seepra raidoistaan pääsisi. Musta ja valkoinen vaan on maailman parhaat värit, vai onko ne edes värejä kaikkien mielestä?

Mun mielestä tyylikkäitä ja selkeitä. Helppo yhdistellä.

Nyt kun syksy taas alkaa niin samalla mun pesänrakentamisvietti kasvaa. Mulla on aina nelisen kertaa vuodessa sisustusbuumi, siis sellainen isompi. Tai vähintään kahdesti, keväällä ja syksyllä.

Keväällä siirrytään kevyempään ja vaaleampaan, syksyllä tummempiin sävyihin ja raskaampiin materiaaleihin. Niin taitaa mennä usein fiiliksetkin. Kesällä sitä liihottelee mieleltäänkin kevyempänä, ja talvella taas tekee mieli käpertyä sohvan nurkkaan kynttilänvaloon ja hieman vetäytyä kuoreensa.

IMG_20160831_154022_resized_20160831_034341955
Löysin Ellokselta ihanat graafisella kuvioinnilla varustetut matot. Tuollaiset hieman kuluneen oloiset, epätasaiset, epätäydelliset vaikka jyrkkiä viivoja ja reunoja löytyykin. Vähän niin kuin minäkin. Oli helppo samaistua ja ihastua.

Tilasin makuuhuoneeseen kolme mattoa, ja nyt olen ihastellut niitä pari päivää. Olin kerrankin fiksu ja ostin myös liukuesteet mattojen alle, ja Elloksen liukuesteet olivatkin parhaat testaamani alustat ikinä: kuin tahmealla hattaralla kävelisi jos paljaaltaan koittaa, ja liimaa maton lattiaan täydellisesti. Ei heiluta eikä horjuta ja matto varmasti pysyy paikoillaan.

IMG_20160831_154308_resized_20160831_034314576
Nyt mä oon ihan hulluna mattoihin, valaisimiin, maaleihin ja tapetteihin sekä seinätarroihin. Ai niin, ja kynttilöihin ja kynttilöihin ja koriste-esineisiin… Ja kuten arvata voi, kaikkea ei voi haalia ja on pakko pysähtyä miettimään mitä mahtuu minnekin, seinät ja pöytätasot ei voi olla ihan täynnä kaikkea vaikka olisi kuinka ihania juttuja.

Voi kunpa olisi mooooooonen monta huonetta joita sisustaa. Tarvitsen oikean palatsin!

flash-sale-ellos

Elloksella on vielä 01.09.2016 asti todella hyvät tarjoukset, joten vaatevarastoa, kodin sisustusta ym kannattaa nyt kasvattaa. Keräsin tähän joitain suosikkejani, nyt kun mulla on tämä mustavalkokausi taas voimakkaana. Harmi kun en voi kaikkia tilata, olisi koti aikamoinen sekamelska!

Ymmärrettävistä syistä mä en voi maalata kaikkia seiniä mustiksi (enkä nyt jaksa maalata yhtäkään koska olen vasta keväällä maalannut olohuoneen ja kesällä vessan), joten haaveilen vaan tuosta mustasta seinästä. Nuo tarrat ois musta tosi ihanat, mutta rehellisesti sanottuna en tiedä minne laittaisin. Kynttelikkö himottaisi, vielä pitää hetki pohtia jos jokin paikka löytyisi!

Kaikkea ihanaa on siis Elloksella, ja käyttämällä koodia 345712 saat vielä 50% lisäalennuksen monista Elloksen omista aletuotteista!

 

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *