Hae
Queen of Eve

Huono aamupala on huono alku

img_20161026_074154_resized_20161026_113751647

Se on kiireisen, helppoon ja nopeaan tottuneen, herkutteluun taipuvaisen ihmisen aamupala. En edes yritä esittää että tämä olisi terveellinen ja ravitseva aamainen, sillä sitä se ei ole, mutta se on kuitenkin se aamupala jonka tänään söin ja sen päätin näyttää.

Tämän aamupalan valintaan vaikutti kiireessä ja nälässä tehty pikainen päätös. Otin lounasravintolassa sen vaihtoehdon mikä oli nopein itse koota ja joka tuntui herkullisimmalta. Se oli sitä mitä nälkäisenä, 8h yöpaaston jälkeen teki mieli.

Oliko tämä sitten fiksu valinta? Ei.

Valintaan vaikutti negatiivisesti juuri se ettei mitään oltu suunniteltu, aikaa oli vähän ja nälkä oli kova. Nämä kolme seikkaa saivat minut valitsemaan väärin. Käyttäytymällä päinvastaisesti saisin koottua oikeanlaisen aamiaisen. Ajan kanssa suunnittelemalla, valmistamalla aamiaisen etukäteen, ottamalla ravintorikkaampia ruokia, saisin nälkäni taltutettua pidempään. Nyt olisin voinut syödä kaksi bagelia ja kaksi suklaapatukkaa, ja nälkä jäi.

Mun on hirveän helppo osoittaa nämä omat vikani ja tiedän mitä kannattaisi syödä ja kuinka paljon. Miksen sitten tee sitä? Siksi koska se on vaikeaa ja vaatii työtä. Aion kuitenkin taas yrittää sillä eihän tuosta ruokamäärästä tule kuin kiukkuiseksi. Ja hei, kuka juo Pepsi Maxia veden sijaan aamupalalla? Noloa mutta totta.

Aamiainen todellakin on se päivän tärkein ateria, sillä näin kun lähtee päivä käytiin on sitä enää vaikea korjata.  Toivottavasti mulla on seuraavalla kerralla parempi kuva mun aamupalasta, mutta jos ei ole niin kerron senkin.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

0 kommenttia

 1. Hertta kirjoitti:

  Ei kyllä ole aamiaisessasi kehumista sen voin myöntää ? kuitenkin musta on hienoa että oot rehellinen ja tiedostat ongelman! Siitä se muutos lähtee ? Muutenkin tuot kivaa vaihtelua Fitfashioniin fitnessblogien keskelle! Tsemppiä loppusyksyyn ja ruokavalioremppaan! ?

 2. ilari kirjoitti:

  noh itte huomasi ntaas tänään et aamupalaa tärkeempi oli se että en ois auakssu konetta hetkeen ja pälähätnyt juttelun maailmaan vaa neka tunti heräillä rauhassa kuunelal hyvää musaa niin ei tuu se häsläys fiilis vaan alkaa rauhassa se aamupala johon kuuluin mustikka soppaa ja kaurapuuroa nam suklaata aamupalal ei kyl ikinä oo maistunu heti aamusta suklaa ku on jo vaikai syyä ess sitä puuroa kun on jotenki täysi olokun herää en tiiä miksi mut harjottelullahan toikin jos se nolottaa muuttuu paremmaksi josksu kiiressää tosiaan syö sitten tuota mut limuu ja hirveesti sokerii aamuksi ei pystyis ku jotenkin laatta varmaan lentäsi. mut koita vaikka alottaa aamu mustikoila ja puurolla kantsii äydä ens vuonna vaikka keräilemässä mustikoita sielt mettästä ja pakastaa itellä onkin sitä varastossa mut naaam mustikat ja puuro on vahva ja hyvä alku ok jos viellä tuore omena mehuu niin aaah ja siihen ehkä kuppi jkahvii musan soidesa taustalla niiiin vittu avot heiiiiiii mä tajusin tässä kirjottaessa et toi on mu ntäyellinen aamu avaus alankin sitä toteuttaa eli näin sun pikku paheesi muuttui mulel hyveeksi kiitos tästä :)

 3. -Jenny kirjoitti:

  Tykkään susta ja sun blogista koska oot niin aito ja rehellinen!! Mä olen 24 vuotias ja sairastan samaa sairautta..koitan päästä irti siitä ja sun tekstit antaa voimaa!!

 4. Rimppuli kirjoitti:

  tiedätkös mistä noi snickers patukoiden tekstit tulee? niiden tarkoitus on sama kun siinä yhessä mainoksessa että ihminen muuttuu kun on nälkä ja niihin on kuvattu eri sanoja jotka kuvaa kyseistä hehkilöö. mm. Restless, Dramatic, Cry Baby, Nervous, Selfish ja sä oot näköjään nälkäsenä hysteerinen :D

 5. Nanne kirjoitti:

  Mikä on yöpaasto?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Paasto = aika kun ei syö. Breakfast sanakin on kirjaimellisesti paaston katkaiseminen, eli tarkoitin vain sitä aikaa kun unien ja yön ajan on syömättä tuntikausia putkeen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.