Hae
Queen of Eve

Ei enää mässäilyä makuuhuoneessa

img_20161204_184150_resized_20161204_064203574

Sis. kaupallisia linkkejä

Sovittiin Minnan kanssa ettei enää syödä makuuhuoneissa. Ehkä hieman erikoinen sääntö, mutta hyvä idea. Mulla kun on helposti tapana hautautua makuuhuoneeseeni sänkyyn ja kasata kaikenlaista syötävää ympärille ja olla koneella. Taipumukseni on toisinaan vetäytyä kuoreeni, olla kotilona siellä omassa kolossa. Rentoutua ja ottaa ns. minä-aikaa, herkutella.

Siinä ei ole sinänsä mitään väärää ja jokainen tekee sitä varmaan enemmän tai vähemmän, mutta olen huomannut että mulle se ei ole aina hyvä juttu. Se mun eristäytyminen on hieman sellaista kyseenalaista, koska se on aika jolloin yleensä taivun mässäilyyn. Huomasin ihan itse yhtenä päivänä miettiessäni asiaa, että mä helposti hautaudun täkkien ja tyynyjen sekaan pehmeään pumpuliin, suljen muun maailman ulkopuolelle ja ihan liikaa vietän aikaa herkutelun parissa.

img_20161201_185945_resized_20161204_012915492img_20161201_185953_resized_20161204_012848670

Seurassa syöminen ja ruokahetkiin panostaminen on fiksua. Lämpimän ruoan syömme aina olohuoneessa, joskus ihan hienostellen ruokapöydän ääressä, mutta useimmiten kyllä sohvalla. Tähänkin olisi syytä panostaa, ja ajattelin että yrittäisin syödä useammin niin että keskityn ruokailuun, en katso televisiota samaan aikaan ja syön pöydän ääressä.

Herkuttelun teen mielelläni yksin, ja se on hyvin yleistä ahmintahäiriöisellä ihmisellä. Nyt päätettiin etten enää herkuttelisi siellä makkarissa, vaan kaiken mitä syön, syön täällä olohuoneessa. Nyt ainoana ongelmana onkin että ostin mustiin sohviin uudet vaihtopäälliset, ja varon tätä valkoista väriä ihan hulluna. Noh, ehkä tämä tsemppaa syömään useammin siellä keittiönpöydän luona, heh.

img_20161203_212435_resized_20161204_012516890img_20161203_214311_resized_20161204_012446529

Eilen illalla syötiin vähän keksejä, juustoja ja hilloa. Oli mukava istua kotona iltaa ihan myöhään, reilusti yli puolen yön ja parantaa maailmaa. Minnan kanssa juteltiin ihmissuhteista noin yleensäkin, ja saatiin aikaiseksi varsin mielenkiintoisia keskusteluja.

Siitä mä taas huomasin ettei yksin asuminen sopisi mulle enää mitenkään. Mä varmaan vaan makaisin masentuneena jossain sängynpohjalla käsi kyynerpäätä myöten sipsipussissa enkä poistuisi asunnosta kuin pakollisiin juttuihin, sosialisoiden 100% netissä. Tuollaiseen on niin helppo lipsahtaa!

Täällä kotona on ihaninta reilu tila, avaruus, se että usein toinen on paikalla, voidaan jutella ja tehdä asioita yhdessä halutessamme tai sitten olla ihan omissa oloissamme. Jollain tapaa vaikka paljon on elämässä korjattavaa, niin tuntuu että mä myös elän sellaista erittäin hyvää aikaa.

TÄNÄÄN ELLOKSELLA 30% ALENNUSTA KALLEIMMASTA TUOTTEESTA KOODILLA 345449

ellos_tilaus_joululahjat ellos_mekkokampanja
30% alennusta kalleimmasta tuotteesta – myös monia merkkituotteita ja leluja! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, leluja, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 4.12.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

0 kommenttia

  1. Emilia kirjoitti:

    Mulla on vähän sama homma, mutta se on ehkä kanssa vähän opittua kotoa…oon huomannu nyt lähiaikoina, että katsellessa samalla TV:tä sitä ei oikeasti tajua mitä syö. Kaikki ne makunautinnot menee ihan ohi, samaten se täydenolon tunne. Eikä myöskään tajua, että sitä vaan syö ja syö eikä varmaan edes muista pureskella. Sitten jos rohkaisen itseäni syömään keittiössä ilman mitään häiriötekijöitä, syön oikeasti paljon hitaammin ja läsnäolevammin. Se on oikeasti aika mukava hetki? mulla ainakin sohvan/sängyn siistinäpito motivoi tosi paljon ja ihan vaan se, että oppis jotain uutta! Mutta joo…kyllähän sitä leffateatterissakin syödään samalla – ja yleensä vielä jo ennen elokuvan alkua on kaikki jo syötynä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *