Hae
Queen of Eve

Lihavan liikuntalupaus

Ajatus

Flunssaisena sohvaperunana sitä taas oikein korostuu oma huono kunto ja vetämätön olo. Vaikkakin olen tyytyväinen itseeni, en kuitenkaan täysin ole. En koe huonoa omatuntoa tai kärsi erityisesti ylipainostani, mutta terveys toisinaan huolettaa kun tätä ikääkin alkaa olemaan, ja fakta on että paremmin syömällä ja enemmän liikkumalla oloni on mielekkäämpi.

Tuntemus

Vaikka kuinka olisin irti bodyshamingistä ja ajatukseni olisi ns. bodypositive, on terveys tärkeä asia. Syömällä paremmin ja liikkumalla enemmän mielekäs olo saisi minut energisemmäksi. Olisin jaksavampi niin arjen haasteissa, työelämässä kuin kenties ihmissuhteissakin. Musta tuntuu että mulla olisi paljon enemmän annettavaa niin itselleni kuin maailmallekin, jos minulla olisi vain riittävästi paukkuja. Nyt tuntuu ettei niitä ole, sillä olo on usein laiska, vetelä ja pöhöttynyt.

lenkkeilylupaus

Hiuslisäkkeet takussa on joskus jaksettu lenkkeillä. Jos taas jaksaisi.

Johtopäätös

Näin ei ole ihan kauhean kauan hyvä jatkaa, ja olen käyttänyt aikaa lusmuiluun ja lekotteluun ihan tarpeeksi. Tiedän että aina aika ajoin tämä sama aihe nostaa päätään, mutta kuinka pitkään sitä tarvii odotella että oikeasti saa itseään niskasta kiinni? Onko se diabetes, vai kenties sydänkohtaus? Elintasosairaudet vain odottavat puhkeamistaan tällaisella elämäntyylillä. Syy ja seuraussuhde on olemassa.

Toimintasuunnitelma

Ei ole ensimmäinen eikä viimeinen sellainen, mutta uskon että tämä on ainakin mielenkiintoista seurattavaa ja antaa minulle itsellenikin motivaatiota. Päätökseni on heti flunssasta parannuttuani aloittaa taas aktiivinen liikunta, ja pitää aikatauluista kiinni. Ohjelmani on alkuun kevyt jotten saa itseäni heti ärtymään, aloitetaan minulle iiseistä hommista. Ruokavalio kuntoon, herkuttelua vain viikonloppuisin. Arkena tärkeintä ateriavälien muistaminen ja liikunnan lisääminen.

Lupaus

Teen kolmesti viikossa 45-60min lenkin
Käyn kahdesti viikossa kuntosalilla
Alan pitämään ruokapäiväkirjaa
Tämä kaikki raportoidaan blogissa viikkotasolla

Pelottaa jo valmiiksi.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

8 kommenttia

 1. Jonsu kirjoitti:

  Wikipedian kuva kalkkeutuneesta verisuonesta. Aivan hyytävää. Kun oon laiskotellut ja syönyt vähän huonosti liian kauan, googletan tämän kuvan ja motivaatio nousee 1000000%. :DDD Tollainen kun ei kehossa tunnu miltään.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ateroskleroosi#/media/File:Atherosclerosis,_aorta,_gross_pathology_PHIL_846_lores.jpg

  Toivottavasti säkin saat nyt liikunnan päästä kiinni! Mä ainakin seurailisin mielenkiinnolla raportteja.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Kiitos tsemppikuvasta… ihan karsee näky!!! Niin, tollasta tuolla sisuksissa varmaan kohta on ellei jo ole. Ihan kamalaa… Mä lupaan raportoida ainakin sen kerta viikkoon. Ehkä täältä saa hyvää vertaistukea :) Vaikka sitten kauhukuvilla!

 2. Nina kirjoitti:

  Mun pitää myös ruveta liikkumaan.. Taidan alottaa siitä, että käyn edes kävelyllä pari kertaa viikossa :) Jospa siitä sit pikkuhiljaa sais salihommat taas aloteltua. Tykkään treenata, mut aloittaminen.. ahdistaa. :/

 3. Len kirjoitti:

  Mun tarttis kans…toi ois ihan hyvä rytmi mullekin. Jos sä postaat tänne sun onnistumisia tai tilanteesta niin voisin kommentoida niihin miten mä oon pärjännyt. Vähän semmosta virtuaalivierihoitoa :)

 4. Outi Karita kirjoitti:

  Hyvä tavoite/lupaus.
  Tsemppiä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *