Hae
Queen of Eve

Anteeksi Lumene että sivuutin sinut

IMG_20170117_130618_resized_20170117_010633785

Sis kaupallisia linkkejä

Noloa tunnustaa mutta en ole ollut koskaan mikään Lumene -fani. Toisaalta turhahan sitä on hävetä, mutta tuntuu siltä että suomalaista brändiä tulisi kannustaa enemmän, ja sitä mä en ole tehnyt. Mulle Lumene on ollut jotenkin vähän pliisu ja vaihtoehtoisesti joko liian tätimäinen tai tyttömäinen merkki, siis ihan mielikuvana. Todellisuushan on tästä kuitenkin aika kaukana, ja viime aikojen perusteella joudun kääntämään kelkkani Lumenen eduksi. Tyhmä ja ennakkoluuloinen minä.

Koska tilaan Bette Boxia (entinen LivBox), ovat väärät mielikuvani Lumenesta päässeet karisemaan viime vuoden lopun myötä, boksi kun on tarjonnut useita tuotteita Lumenelta. Ilman boksia en olisi niitä päätynyt kokeilemaan, joten tässä on juuri se yksi hyvä perustelu tilata boksia kuukausittain: kosmetiikkaylläreistä tulee tehtyä hyviä löytöjä. Nyt jo kolme Lumenen kosmetiikkatuotetta kuuluu luottotuotteisiini, ja repertuaarini kasvaa varmaan ajan saatossa. Helmikuun Bette Boxissa onkin joku uutuus meikkituote Lumenelta sekä myös joku uusi yhteistyökumppani, joten odotan boksia sormet syyhyten. (Postauksen lopussa alekoodi boksiin).

Pakko siis tehdä ihan julkinen anteeksipyyntö: Ihana Lumene, anteeksi kun en huomioinut sinua aiemmin! Nyt mulla on jo suosikkeja, ja tässä ovat kolme mieluisinta.

IMG_20170117_130342_resized_20170117_010401654

LUMENE Invisible Illumination Nordic Light valopisarat

Höyhenenkevyt nestemäinen korostusväri saa ihon näyttämään hehkuvalta ja viimeistellyltä. Puhdasta lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä sisältävät Valopisarat tuovat pohjoisen luonnon valon ihollesi.

Kaksi sävyä: luonnollinen, pehmeän roosa Rosy Dawn ja helmenvalkoinen, näyttävä Shimmering Dusk. Sopivat hyvin strobing-tekniikkaan.

Ravista ennen käyttöä. Levitä poskipäille, kulmaluulle ja huulten amorinkaarelle siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Käytä sellaisenaan tai sekoita Invisible Illumination -sarjan sävyseerumiin.

Ovh 29,90 € / 15ml.

IMG_20170117_130028_resized_20170117_010038449

LUMENE VALO Bright Eyes All-In-One heleyttävä & korjaava silmänympärysvoide

Kevyt, hoitava ja hajusteeton koostumus tuntuu silkkiseltä silmänympärysiholla tehden ihosta kosteutetun ja virkistyneen näköisen. Tehokas Beautifeye™-teknologia yhdessä pohjoisen lakan ja C-vitamiinin kanssa auttaa kirkastamaan ja kaunistamaan myös yläluomen aluetta.

Aamuin ja illoin käytettävä silmänympärysvoide on suunniteltu häivyttämään tummuutta ja turvotusta saaden katseen näyttämään raikkaalta ja nuorekkaalta.  Käyttö: Levitä pieni pisara puhtaalle silmänympärysiholle, myös yläluomelle. Sopii kaikille ihotyypeille. Formuloitu ilman parabeeneja, formaldehyden luovuttajia, mineraaliöljyä ja hajusteita.

Ovh 24,90 € / 15ml.

IMG_20170117_130140_resized_20170117_010232894

LUMENE Sensitive Touch silmämeikinpoistoaine

Vesiliukoiselle silmämeikille. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa – erinomainen tuote herkkäihoisille ja esimerkiksi piilolinssien käyttäjille. 100 % orgaaninen suomalainen pellavansiemenuute auttaa rauhoittamaan herkkää silmänympärysihoa. Öljytön. Uusi, entistäkin parempi valumaton koostumus!

Saatavilla myös vedenkestävän silmämeikin poistoaine.

Ovh 6,90 € / 100 ml.

Lumene tosiaan on avannut tiensä sydämeeni Bette Boxin kautta, ja tiedän että nyt liityin kymmenien tuhansien Lumenen nimeen vannovien uskolliseen joukkoon. Hei, täällä mä oon! Nämä kaikki TOP3 tuotetta Lumenelta on ihan mun lemppareita, ja ovat olleet nyt lähes päivittäisessä käytössä. Tykkään kovasti, ja voisin sanoa että tuo meikkituote eli hehkua kasvoille antavat valopisarat ovat ihan killereitä, ihania!

Olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä Lumenen tuotteista. Varmasti ihan kaikille tuttu merkki, vähintäänkin lapsuudesta ja äidin kosmetiikkalaukusta jos ei muualta? Mikä on teidän suosikkituotteenne? Oletteko kokeilleet noita mun lemppareita?

bettebox_tilaus

Tarjoan lukijoilleni alennuskoodin uuteen Bette Boxiin!

Koodilla queenofeve saat tilattua Bette Boxin kolmen euron alennuksella, eli 13,90e/kk hinnalla joko 1kk toistaiseksi jatkuvana tai 3kk määräaikaisena settinä jolloin alennus jakautuu kolmelle paketille (normaalihinta 16,90e/kk), joten tämä tarjous kannattaa hyödyntää jos Bette Box vaikuttaa mielenkiintoiselta konseptilta. Tilaamaan pääset suoraan klikkaamalla TÄSTÄ ja lisäämällä koodin tilausvaiheen lopussa sitä kysyttäessä jolloin hintatieto muuttuu alennetuksi. Alennus koskee normaalihintaista jatkuvaa ja 3 kuukauden määräaikaista tilausta (myös lahjatilauksia). Tarjous on voimassa 20.01.2017 asti blogini kautta.

Tammikuisen Bette Box arvonnan voittivat nimimerkit camilla ja Maija, teille on sähköpostia :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

4 kommenttia

 1. Eepi kirjoitti:

  Olen varmaan jo toistakymmentä vuotta käyttänyt Lumenen peitepuikkoa ja puuteria. Muutama vuosi sitten seuraan liittyi lisäksi peitevoide tummille silmänympäryksille. En hirveästi meikkaa, mutta nuo on nykyään aina meikkipussissa. Sopii hyvin herkälle iholleni. Sain juuri pienet testipakkaukset paria Lumenen uutuutta, joista toinen oli nuo valopisarat, pitää kokeilla pian!
  Lisäksi kaapista löytyy pari Lumenen Gel Effect-kynsilakkaa, jotka on kyllä hyviä.
  Tykkään kovasti Lumenen tuotteista ja plussaa on suomalaisuus! :)

 2. Tuija kirjoitti:

  Minä oon kyllä tykänny varsinkin Lumenen meikkivoiteesta mikä mulla on ollut käytössä, en just nyt muista mikä sen nimi oli.. :D Mut noi uudet pisarat vaikuttaa oudoille, kiva kuitenkin jos oot tykänny niistä. :)

  http://starbox.fi/tuijastateofmind

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mä oon ihan hulluna kaikkiin highlighter-tuotteisiin, joten kyllä tykkään kovasti tästä. Lumenen meikkivoiteista mulle on kehuttu sitä jotain matifying tms joka sopii rasvaiselle sekaiholle. Pitäisi kokeilla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *