Hae
Queen of Eve

Lihavan liikuntalupaus (vko 1)

06b117a8-3e2c-4945-bed0-7ea527641ecb

”Vihaajat vihaa, meiksi vaan takas vilkuttaa…”

Toi voisi olla sopiva aloitus tälle blogipostaussarjalle, ihan edellisen ”Ravintoterapeutti helvetistä”-kommenttien innoittamana. Se on aina hieman ikävää kun asiat ymmärretään (halutaan ymmärtää?) väärin ja tulkitaan miten sattuu. Vaan… sellasta se bloggaaminen on, ja jos kirjoittaa huomiota herättävän jutun joka saa paljon lukijoita, on satavarmaa että siitä saa osansa, niin hyvässä kuin pahassa.

Ylipaino ja ahmintahäiriö ovat blogipostauksissani suosituimpia kirjoituksia olleet aina. Lukijamäärät näissä teksteissä ovat suuria ja palautetta tulee paljon myös privana. Monet ylipainon ja syömishäiriöiden kanssa painineet ihmiset ottavat yhteyttä, pyytävät apua ja elävät mukana niin myötä kuin vastoinkäymisissä. Se on ihanaa. Myös alan ammattilaiset ja kouluttautuneet henkilöt saattavat olla yhteydessä, kommentoida ja tsempata. Ne on näistä asioista kirjoittamisen parhaita puolia.

Siinä sivussa täytyy kuitenkin pystyä vastaanottamaan kritiikkiä ja hieman sitä hatemail-osastoakin, mutta se sujuu näin useamman blogivuoden kokemuksella jo rutiinilla. Joskus aikoinaan ns. ikävät ihmiset saivat kommenteillaan iskun perille, mutta nykyisin mua lähinnä naurattaa. Tällä hetkellä, tässä iässä, elämää paljon nähneenä ja kaikenlaista kokeneena en jaksa enää stressata kaikkien ihmisten mielipiteistä ja puheista.

Mut niinhän se on että vihaajat vihaa, välittäjät välittää, rakastajat rakastaa, värittäjät värittää.

Lihavan liikuntalupaus vuodelle 2017 postauksessa lupasin harrastaa liikuntaa tietyn määrän viikossa, ja se oli 3 x 45-60min lenkkeilyä sekä 2 x salitreeni. Migreenin ja päänsäryn vaivatessa viime viikolla jopa neljän päivän ajan (tiistaina hierontaan jotta pääsen vaivasta eroon!) skippasin kuntosalitreenin ihan terveyssyistä, mutta lenkkeilemästä se ei minua estänyt sillä raitis ilma ja reippailu ulkona eivät aiheuta ponnisteluja.

Keskiviikko lenkkeily 45min
Torstai lenkkeily 45min
Perjantai lenkkeily 45min

Ensimmäisen viikon saldona on siis kolme lenkkeilykertaa jotka itselleni asetinkin, joten tämän osalta liikuntalupaus on ensimmäiseltä viikolta toteutunut, jee :)

Jatkossa liikuntalupaukset tulevat omina postauksinaan viikottain, ja tämän lisäksi raportoin myös ”lihavan ruokapäiväkirja”-postauksia viikkotasolla. Sen vuoro onkin sitten parin päivän sisällä, joten en vielä paljasta miten on mennyt.

Tämän osalta voin kuitenkin olla tyytyväinen, hyvällä tsempillä eteenpäin!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

6 kommenttia

 1. Hertta kirjoitti:

  Hyvä alku! Innolla odottaen ruokapäiväkirjaa 😉

 2. Johanna / The best version of myself kirjoitti:

  Hyvä onnistunut aloitus ja tsemppiä jatkoon kanssa! :)

  dabestversionofmyself.blogspot.fi

 3. Terhi kirjoitti:

  You go girl! :)
  Loppujen lopuks, vaikka mitä blogissasi lupaisitkin, olet vastuussa siitä vain itsellesi. ;)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Toi on totta. Vaikka lupaisin lukijoille ja itselleni ja kaikille voisi valehdellakin, mut omalle kropalle ei voi. Se tietää kyllä miten on liikuttu ja syöty, ja kaikki näkyy ja tuntuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *