Hae
Queen of Eve

Ylellinen, sensuelli, kutsuva ♡

*Sis. kaupallisia linkkejä Ellokselle*

Sensuelli nainen ja Hugo Boss – The Scent

Rakastan tuoksuja. Makeita, mausteisia, herkkiäkin ja kukkaisia. Pidän tuoksuista joissa on sitä jotain erilaista ja ihanaa. Hyvän tuoksun tunnistaa kun sitä pääsee nuuhkaisemaan. Tilasin Ellokselta* jokin aika sitten tämän tuoksun ja olen ihan huumassa.

The Scent on Hugo Bossin uusi tuoksu BOSS-naiselle. Tuoksu on toteutettu luovan johtajan Jason Wusin vision pohjalta. Voimakas mutta erittäin naisellinen tuoksu on ylellinen, sensuelli ja kutsuva. Miesten tuoksun naisellinen vastakohta viettelee ja antaa kantajalleen lisää vetovoimaa. Alkutuoksussa häivähtävät vienot persikan sävyt, hunaja sekä kukkiva freesia. Tuoksun sydämessä sykkii kiehtova Osmanthus, ja lopputuoksussa on paahdettua kaakaopapua.

Ihanin tuoksu pitkään aikaan

Oikeastaan pidän aika monenlaisista tuoksuista, mutta etenkin kaikista naisellisista tuoksuista, sellaisista missä on pehmeää ja makeaa, tai tummaa ja kutsuvaa. Vetiset ja sitrusmaiset tuoksut eivät ole minua, vaan haluan tuoksujeni aina olevan erityisen kutsuvia ja voimakkaan naisellisia.

Tuberoosa, patsuli, santelipuu. Persikka, nektariini, vanilja. Kashmir, kaneli ja sensuelli myski. Niistä minä huumaannun.

Tuoksut Ellokselta

Tällä hetkellä Elloksella on useita tuoksuja alennuksessa. Kaikkiin naisten tuoksuihin pääset klikkaamalla tästä* ja sieltä seasta löytyy alennetutkin. Suosikkeihini lukeutuvan The Scent tuoksun saa sellaisenaan 30ml Edp 63,90e, mutta fiksu tietysti ostaa lahjapakkauksen* koska silloin samalla hinnalla saa myös 100ml voiteen tuon tuoksun kylkeen.

Edp 30ml täältä* // Lahjapakkaus Edp 30ml + 100ml voide täältä*

Tämä on oikeasti niin ihana tuoksu että taidan olla hieman rakastunut ♡

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *