Hae
Queen of Eve

Lihavan liikuntalupaus (vko 5)

Nyt on meininki sellaista kurapaskaa ettei tosikaan

Pardon my french, ihan hirveetä kielenkäyttöä mutta vieläkin suorempia lainauksia olisi ollut mielessä vaan ei tohdi tänne blogiin niitä kirjoitella. Homma on nimittäin nyt semmonen että mä vaan oon koko ajan ties minkä krempan kourissa, ja ei perhana ei millään meinaa päästä kuntoon. Ja nämä eivät ole mitään tekosyitä, vaan jouduin ihan sairaslomalle ja jonkinlainen hermopinne tai muu vastaava on vaivana joka ne aiemmat viikkokausien päänsärytkin aiheutti.

En voi istua kauaa koneella, läppärinkin kanssa voin tehdä hommia vain selälläni maaten. Mun oikealla puolen niskaa ja epäkästä on jokin isompi vika, sellainen että olen nyt käynyt nelisen viikkoa hierojalla, ja viimeisin viikko oli yllättäen pahin. Nyt siis popsin kaksin käsin lääkkeitä, kotijumppaan ja venyttelen niskaa ja hartiaa, ja ravaan Body Lifessa Hermannin hierottavana, ei muu auta. Jänteet lihasten päällä on jotenkin klesana, niska on kuin kuplamuovia poksauttelisi kun jänteet paukkuu ja natisee, ja lihas sen alla tulehtuneena.

Viimeiset neljä päivää olen pystynyt olemaan paikoillani ja samassa asennossa noin 1-3 minuuttia kerrallaan, ja sen jälkeen on tuskan takia vaihdettava asentoa. Tämä koskee myös öitä. En voi kauaa istua, maata saati kävellä, sillä kivut on olleet niin kovat. Onneksi kuitenkin tilanne on parempaan päin, ja mitä ilmeisemmin lääkitys, hieronta ja se etten ole istunut tietokoneen äärellä koko päivää on hieman helpottanut. Pakolliset koiralenkitykset on tehtävä vaikka olisi kuinka kipeä, ja se on ihan hyväkin juttu niin ei maadu kokonaan pepusta kiinni sijauspatjaan.

Toteutuneet liikunnat viikko 5

Maanantai lenkkeily 30min
Tiistai lenkkeily 30min

Toivon että pian nämä ongelmat väistyisi ja pääsisin paremmin kiinni arkirytmiin ja myös sen liikunnan pariin. Mulla on muutamat uudet treenivaatteetkin odottamassa korkkaamista, ja pakko sanoa että tää makaaminen alkaa ahdistaa…

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

5 kommenttia

 1. antsu kirjoitti:

  Eikös sulle tule joka päivä liikuntaa kun käytät koirat lenkillä?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Tulee joo, kolme kertaa yleensä ulkoillaan, mutta en laske niitä tähän mukaan koska se on sellaista koirien hidasta nuuhkintaa ja asioiden tekemistä jne. Se että ollaan 15-20min puistossa ei ole mikään erityinen liikuntasuoritus :)

 2. Lila kirjoitti:

  Koirasi pääsevät ulos 3×15-20 min per päivä? ?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Ainakin tuon verran kyllä. En nyt kellosta ota aikaa kauanko ollaan, se oli vain arvio. Ollaan aina ulkona sen aikaa mitä haluavat => nuuhkivat, merkkailevat, tekevät asiansa ja kenties tapaavat muita koirakamujaan. Chihut ovat monet luonteeltaan sellaisia etteivät halua esim huonolla säällä ulos ja munkin tytöt ovat monesti innokkaimpia lähtemään takaisin kotiin, koirien kiinnostuksen mukaan ja heidän ehdoillaan mennään :) Leikkivät ja juoksevat paljon sisällä ja purkavat energiaa näin talviseen aikaan kun eivät niin tykkää tassut märkinä kylmässä taapertaa. Hyvin rodulle ominaista :)

 3. Nora kirjoitti:

  Kuulostaapa ikävältä, että sun terveys reistailee tuolla tavoin. Tsemppiä hirmuisesti! Toivottavasti saat sellaista apua, että olo helpottaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *