Hae
Queen of Eve

Yli sata kiloa naiseutta

*Sis. kaupallisia linkkejä

Yli sata kiloa naiseutta

Mä olen aina sanonut etten koskaan tule laittamaan bikinikuvia blogiini. Enää en voi olla siitä ihan varma, sillä mielipiteet voivat muuttua ajan kanssa, ja ikä tekee myös omat tehtävänsä. En erityisemmin halua esiintyä kymmenilletuhansille ihmisille puolipukeisena, eikä se ole minun juttuni, mutta suhtaudun asiaan kuitenkin pehmeämmin kuin ennen.

Joidenkin mielestä bikinikuvat ovat liian paljastavia, mutta toisaalta, niissä bikineissä ja uimapuvuissa ihmiset ovat myös julkisesti rannalla. Niissä me olemme nähneet kuninkaallisetkin lehtikuvissa maailmanlaajuisesti, joten loppujen lopuksi mitä siinä on niin kummallista?

Joskus blogeissa on ollut kuvia joissa bloggaaja on mallina, alusvaatteissa tai yöasussa. Onko se liian eroottista? Onko se epäsopivaa? Voiko nainen olla vähissä vaatteissa menettämättä ylpeyttään ja kasvojaan? Onko kaikki aina aivotonta herutusta?

Mihin vedetään raja?

Kun bikinifitness-kisaajat ovat lavalla selin yleisöön, on näkymä hyvin paljastava. Pakarakuvat Instagramissa peilin kautta otettuina ovat joskus jopa pornografisia, peittäen oikeastaan vain muutaman millin siitä mikä muuttaisi kuvan maksullisten sivustojen anniksi. Jos naisen rinnat ovat paljaana on se kauhistus, mutta mies saa olla paidatta. Toisaalta, myös vanhoissa Anttilan kuvastoissa voi pitsisen rintaliivin läpi näkyä selvästi mallin nännit, eikä sitä pidetä asiattomana.

Yksi asia kuitenkin usein kohahduttaa, ja se on isorintaisen naisen rintavako. Se on pöyristyttävää ”tissiherutusta” ja tyrkkynä olemista. Isorintaisen naisen tulisi kulkea aina poolopaidassa, ja mahdollisimman löysässä ettei rintoja vaan mitenkään korosta.

Kuka saa esiintyä vähäpukeisena?

Myös meidän ylipainoisten, isokokoisten ja lihavien naisten tulisi pysyä kaavuissa. Meidän ei sovi näyttää ylimääräisiä kilojamme, rasvasta lihaksen päälle muodostuvia kurvejamme, eikä etenkään mitään sellaista jossa voisi näkyä jotain epätäydellistä. Meidän makkaramme ja muhkuramme on pidettävä visusti piilossa, poissa arvostelevilta katseilta. Jos suuri yleisö ei tarpeeksi vahvasti tuo tätä ajatusta esille, me ajattelemme sen itse päässämme. Emme ole tarpeeksi hyviä ja kauniita, joten se on noloa.

Olen sitä mieltä että jokainen nainen on arvokas, ja jokainen vartalo voi olla kaunis omalla tavallaan. Olen tullut armolliseksi itselleni. Virheille, raskausarville, selluliitille. En halua glorifioida ylipainoa tai tehdä siitä tavoiteltavaa ja terveellistä, sillä kysymys ei ole siitä. Kysymys on onnellisuudesta, itsensä hyväksymisestä, kiusaamista, arvostelua, syrjintää ja ennakkoluuloja vastaan taistelemisesta, ja siitä että antaa itselleen rakkautta, armoa ja arvoa.

Huomenna juhlitaan naistenpäivää, ja haluan muistuttaa että olette kaikki ihania naisia. Tehkää jotain kivaa ja ihanaa, nauttikaa olla naisia <3

Elloksen kevätmuodissa mm. naisten alusvaatteet* / uima-asut ja rantavaatteet* / yöasut*

Shoppailemaan pääset täältä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

8 kommenttia

 1. Tipi kirjoitti:

  Täytyy sanoa, että ihan älyttömän kauniita ja tyylikkäitä kuvia! Kuten on mallikin.
  Naurahdin itsekseni, että sinnikkäästi aina vaan luen blogisi nimen: Queen of Fucking Everythin – aina vaan. :)

 2. Susu kirjoitti:

  Ei juurikaan lisättävää, samaa mieltä olen. Itse oon reilusti ylipainoinen ja haluaisin olla sinut vartaloni kanssa mutta ikävä kyllä en ainakaan vielä ole. Käyn silti uimahallissa uimassa ja välillä koen (harvoin) olevani läskeineni jopa siedettävän näköinen :) Postauksen kuvat ovat tosi kauniita ja sensuelleja!

 3. anni kirjoitti:

  Seuraatko Tess Holidayta? Jos et niin käy ihmeessä tutustumassa. Hänen asenteensa on rautaa.

 4. Siiri / Pilkettä-blogi kirjoitti:

  Kiitos hyvästä kirjoituksesta! Se puri minuun sen verran että jaoin sen näin naistenpäivän kunniaksi blogini Facebook-sivulla. ;)

  http://blogit.kauneusjaterveys.fi/pilketta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *