Hae
Queen of Eve

Uusi luottotuote joka loi mulle ihanan ihon


Luottotuote jolle menetin mun sielun

Tämä on juuri se syy miksi kannattaa seurata muiden touhuja ja kuunnella joskus jotain vinkkejä, ja kokeilla niitä ennakkoluulottomasti. Tässä myös kiteytyy todella hyvin se mitä mä saan tilaamalla Bette Boxia* = pääsen kokeilemaan niitä tuotteita mitä en muuten ehkä kokeilisi ja ostaisi, ja aina välillä sieltä bongaa todellisia suosikkeja mistä muodostuu ihan parhaita luottotuotteita. Tämän tiistain meikki on tehty 80% Bette Boxin kautta tutuiksi tulleilla tuotteilla, ja tällä hetkellä oon ihan lovena.

Rewind

Kelataanpa siis hetki taaksepäin. Bette Boxissa maaliskuu oli ns. bloggaajien kuukausi, ja boksin teema oli bloggaajabox, ideana viiden eri bloggaajan suosikit. FitFashionin bloggaaja Ida Jemina oli rohkeasti valinnut boksiin oman suosikkinsa, joka normaalista poiketen on alunperin eri tarkoitukseen suunniteltu miesten tuote. Mä olin kyllä tästä valloittavasta trendistä tietoinen, mutta jotenkin en vain ollut innostunut sitä kokeilemaan. Bette Boxin bloggaajabox kuitenkin toi mulle Nivean After Shave Balmin*, ja nyt mulla oli mahdollisuus sitä testata.

Nyt mulla on uusi luottotuote!

Olen nyt käyttänyt tätä Nivean partabalsamia* primerina viitenä päivänä peräkkäin, ja voin jo tällä kokeilulla sanoa että tämä on ehdottomasti yksi parhaista tuotteista mitä olen meikin pohjustukseen käyttänyt. Siis ihan mahtava! Mun oma ihotyyppini on rasvaisuuteen taipuva iho laajentuneilla ihohuokosilla, ja tämän partabalsamin avulla meikkini pysyy kyllä normaalia paremmin paikoillaan ja mattaisena. Partabalsamin ensituoksua ei myöskään kannata pelästyä vaikka se miehinen onkin, se nimittäin haihtuu kyllä kasvoilta kuivuttuaan. Tosi hyvä tuote, tykkään ihan mielettömästi!

Kiitos siis Ida Jeminan että tämä tuote päätyi Bette Boxiin! Ihan huippujuttu että taas löysin jotain todella hyvää, ja toistaiseksi on kalliit primerit sivussa odottamassa taas vuoroaan kun nyt mä lotraan joka päivä tuota Nivean partabalsamia :D

Tämän päivän meikkituotteet

Tiistain kunniaksi räpsäisin muutaman kuvan ja tein kohtalaisen nuden päivämeikin, tosin liimasin päälle irtoripset jotka tuovat normaalia enemmän näyttävyyttä. Laitan alle kuvina tuotteet joilla perusmeikkini on tehty, ja nämä ovat tällä hetkellä tällaiseen normaaliin arkimeikkiin mun ehdottomia suosikkeja.

Nivean partabalsami on nyt jatkuvasti käytössä ja ainakin mun rasvaiselle sekaiholle se sopii loistavasti. Mun meikki pysyy priimakunnossa lähes kaikkialta (pl. nenä joka on aina se murheenkryyni, mutta siihen mulla onkin toiset kikat joista kerron enemmän toisessa postauksessa). On tosi ihana tunne kun meikki tuntuu koko päivän freesiltä ja iho on ihanan pehmeä ja mattainen. Jotenkin tuntuu että tää pitää meikkivoiteenkin tosi hyvin paikoillaan eikä ole yhtään tahmainen tai rasvainen iho.

Lumenen Matte Hydration kasvovoide täältä* / Primerina Nivea Men After Shave Balm täältä* / Meikin kiinnitykseen Urban Decay De-Slick vastaava tuote täältä*

Vaikkakin mulla on rasvainen sekaiho se kaipaa kosteutusta, ja tuo Lumenen geelimäinen mattakosteusvoide on hyvä startti ennen meikkaamisen aloittamista. Partabalsami menee primerina, ja kiinnityssuihke tulee valmiin meikin päälle kiinnittämään ja pitämään kaiken paikoillaan. Mulle tosi hyvin toimivia tuotteita.

Lumenen CC-voide täältä* / Peitevoiteena silmien alle ja highlight kohtiin Loreal peitevoide täältä* / IsaDoran täysin väritön mattapinnan antava kakkupuuteri täältä* / Luomiin silmämeikin pohjustamiseksi IsaDoran Eye Primer täältä*

Vaikkakin ajattelin että tuo uusimmasta Bette Boxista saamani Fair-sävy on liian tumma iholleni, ei se oikeastaan ollut. Okei, voisi olla ehkä asteen vaaleampi mutta ei paha sävy laisinkaan, ja ainakin antaa kivan pohjan mun epätasaisen väriselle iholle. Lorealin peitevoidetta käytän silmien alle sekä otsaan, nenänvarteen ja hieman leukaan. Mulla on kaikista vaalein sävy, ja vieläkin vaaleampi voisi olla, mutta itselläni on vaikeuksia löytää tarpeeksi vaaleaa peitevoidetta. IsaDoran mattapinnan jättävä kakkupuuteri on tosi hyvä ostos, sillä se ei muuta meikkipohjan väriä ja hapetu mun iholla oranssiseksi. Primeri luomille on myös hyvä pitämään luomivärit paikoillaan.

Lumenen Nordic Noir ripsiväri vastaava täältä* / ABH dipbrow pomade vastaava tuote täältä* / Lumenen Mystic eyeliner täältä* / IsaDoran Inliner Kajal täältä*

Ripsivärillä ei ole mulle ihan hirveästi merkitystä koska mä käytän suurimmaksi osaksi ajasta tekoripsiä. Lumenen ripsarit olen kuitenkin todennut ihan hyviksi, ja oikeastaan kaikki mitä on tulleet Bette Boxin kautta on olleet ihan ok. Kulmat mä teen nykyään aina jollain browpomade-tuotteella, ja vaikkakin mulla on hieman hinnakas Anastasia Beverly Hillsin tuote, löytyy monia hyviä vastaavia markkinoilta. Silmänrajaukseen käytän aina märkää eyelineria jolla saan mahdollisimman tarkan rajauksen, ja nykyään olen Bette Boxista inliner kajalin saatuani innostunut lisäämään aina vaaleaa väriä silmän alaluomen vesirajaan, avartaa kummasti katsetta!

Smashbox contourpaletti vastaava täältä* / Lumene nestemäinen highlighter täältä* / Nudie paletti vastaava täältä* / Bette Boxista saadut tuotteet Manna Kadar huulikiilto täältä* / Manna Kadar poskipuna ja highlighter/bronzer vastaavat täältä* ja täältä*

Contourikitti mulla alkaa olla aika lopussa, tällä hetkellä käytössä on ollut lentokoneesta ostettu Smashboxin paletti. Pannut vetelevät ihan viimeisiään, joten seuraavaksi otan käyttöön varmasti Nyxin cream ja powder pohjaiset tuotteet joita aion vuorotella. Lumenen nestemäinen highlighter on yksi parhaista tuotteista ikinä mitä oon käyttänyt, ja sekin on Bette Boxin tuotoksia. Myös kaikki Manna Kadarin tuotteet aina huulikiillosta poskipunaan ja duo-bronzer/highlighteriin on boksista tutuiksi tulleita ja nykyisin mun ylimpiä suosikkeja. Luomiväreissä en ole vielä löytänyt mitään ultimate-ihanuutta, joten mulle käy oikeastaan mikä vaan nudepaletti.

Tällaisilla meikeillä siis tänään!

Huhtikuun boksissa tulee olemaan viisi täysikokoista tuotetta, vielä ehdit tilaamaan!

Seuraava boksi tulee ensi kuun alkuvaiheessa, ja vielä on muutama päivä aika tilata boksi ennen kuin ne loppuvat. Boksissa tulee olemaan tällä kertaa poikkeuksellisesti viisi täysikokoista tuotetta, joten innolla odotan! Bette Boxin* kuukausihinta on 16,90e, mutta mikäli et ole tilannut boksia aiemmin saat ensimmäisestä boksistasi kolme euroa alennusta koodilla BOX417, jolloin boksin hinnaksi jää vain 13,90e.

Boksin pääset tilaamaan suoraan tästä*!

Käy tsekkaamassa myös aiheeseen liittyvät postaukset Persoonallinen tuoksu joka huumaa sekä Mustapäät, laajentuneet ihohuokoset, rasvainen sekaiho

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

8 kommenttia

 1. Niin kirjoitti:

  Onkohan sitä ruokapäiväkirjaa enää ikinä tulossa? Kerro suoraan jos et jaksa toteuttaa :( :( :( odotettu on. Jaksa enää tälle sivulle klikkailla, jos ei suunnitelmat toteudu

 2. Kaisa kirjoitti:

  Miten tuota partabalsamia siis käytetään? Mäkin haluun testata :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Siis ihan primerina. Ennen meikkivoidetta pohjustukseen, ja ihan koko kasvoille laitan itse. Kun se on imeytynyt ja kuivunut niin sitten meikkirutiinit jatkuu normaalisti meikkivoiteen levityksellä jne :)

 3. Len kirjoitti:

  Mä kokeilin kans tota tänään. Aivan ihana! Tykkäsin tuoksustakin nassulla ? Iho tuli ihan silkkisen tuntuiseksi ja pysyi koko päivän aivan kuivana/ei rasvoittunut/kiillellyt yhtään <3 Mä en käytä koskaan meikkivoiteita tai puutereita koska olen aina inhonnut niiden tuntua kasvoilla, enkä niitä tarvitse hyvällä tasavärisellä, vaikkakin rasvoittuvalla iholla. Mutta tuo oli mulle siis ihan yksinään käytettynäkin tosi hyvä ?

 4. Ipe kirjoitti:

  Kiinnostaa tilata tuo boxi. Kysytäänkö tilausta tehdessä ihotyyppiä, väriä yms? Että valikoituisi mahdollisimman sopivat tuotteet itselle. En kestä turhia purkkeja kaapissa! :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Sen jälkeen kun on tehnyt tilauksen kannattaa Oma Bette -kohtaan tehdä kauneusprofiili. Siellä kysellään asioita joiden perusteella tietyt tuotteet valikoituu bokseja pakatessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.