Hae
Queen of Eve

Selvisin hengissä vaikka tiukkaa teki!

Huh huh, olipas se aloitus viikolle!

Kunnon maanantaimeiningit, kahden tunnin yöunilla uuteen työhön pirteänä ja energisenä. Perusmeikää, just mun tuuria että ei tietysti nukuta yhtään silloin kun pitäisi nukkua. Siinä sitten lähes samoilla silmillä tihrustelin aamusta jotenkin kuontaloa kuntoon ja päätin että sisulla ja kiukulla se on vaan tämä päivä vedettävä, ja niinhän siinä sitten kävikin. Hyvin meni kun vaan päätti niin ja raivolla puski päivän läpi!

Olispa tällainen samanlainen taisteluhenki muissakin asioissa!

Nyt sitä nimittäin tarvittaisiin. Pitäisi nimittäin saada arkeen takaisin ujutettua se mun salitreeni ainakin sen pari kertaa viikossa, jaksaa lenkkeilyttää koirat siinä ohella, pitää kotia kunnossa, hoitaa ja huoltaa itseään, syödä edes vähän sinnepäin, kirjoittaa blogia ja käydä vielä tuossa toisessa palkkatyössä. Pientä venymistä vaaditaan, mutta toisaalta kyllä tämän pitäisi saada menemään suht rennolla otteella. Mun on vaan alettava hieman aikatauluttamaan elämää vaikka inhoankin aikatauluja. Jonkinlainen ohjenuora olisi hyvä olla jota seurata. Ensi viikolla onneksi alkaa töissä liukuma pyöriä, joten ei tarvitse juosta kello kaulassa vaan saan aamuisin tehdä lähtöä ihan rauhassa.

Mutta hei, näillä mennään! Viikko siis startattu näillä kuulumisilla :)

Ps: Kannattaa muistaa tuo Elloksen alennus*, sillä vielä tänään 04.04.2017 on 25% alennus lähes kaikesta! Koskee siis myös melkein kaikkia merkkituotteita vaikka niissä olisi se ilmoitus ettei alennusta (alennus vähennetään kassalla) :)

Shoppailemaan pääset TÄSTÄ*

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.