Hae
Queen of Eve

Lihavan ruokapäiväkirja – Yritys hyvä kymmenen

Yritys hyvä kymmenen

Tässä vois olla tiivistettynä viime aikojen ruokapäiväkirja. Mä oon yrittänyt muistaa niitä kirjailla ja kuvata, rehellisesti sanottuna aika huonolla lopputuloksella. Ei ole tuntunut ihan ykkösprioriteetilta kun on ollut ihan hitosti tässä kaikkea, ja mulla ei kertakaikkiaan oo riittänyt paukut kaikkeen.

Mutta!

Tässä kohtaa tulee yleensä se hirveä selitysten tulva että miksi oon syönyt päin prinkkalaa tai en ollenkaan, mutta nyt sitä ei oo tulossa. Fakta on etten ole muistanut kirjata, mutta ajattelin vetää itseni taas sadannen kerran ruotuun ja alkaa pitämään lukua yllä. Hyvä asia on se että ei ole oikeastaan mitään mitä pitäisi jotenkin hävetä, sillä nyt jos koskaan mä oon syönyt kunnolla ihan oikeaa ruokaa. Voitteko kuvitella, siis r u o k a a?

Mun suosikit

On ollut tosi ihana syödä joka päivä ihan oikeaa ruokaa, niin hassulle kuin se monesta voikin tuntua. Mulle itsekootut kaupan salaattibuffan salaatit ovat yksi kaikista suurimpia herkkuja, ja valitsen niihin aina kaikkia mun ylimpiä lemppareita: silloin ne on jonkun verran suolaisia ja mausteisia, ja ennen kaikkea ruokaisia.

Kun latoo sekaisin punakaalia, salaattisekoitusta, fetaa, pestomausteista pastaa, paahdettua sipulia ja hirveä määrä kanaa se on muy bien mun mielestä. Tykkään myös tosi paljon täytetyistä tomaateista tai paprikoista, ne on ihan mun lemppareita. Myös ruisleipään tehdyt tonnikala”pizzat” mikrossa on mun ylimpiä feivörittejä. Jos mä haluan jotain raikasta, on se turkkilaista tai kreikkalaista jugurttia ja mansikoita, banaania, pensasmustikoita, tuoretta ananasta ym. Love it!

Näin paperilla tää tietysti kuulostaa tosi hyvältä, mutta sitten puuttuu enää se että se ateriarytmi olis kunnossa ja ei tarvisi joka päivä syödä herkkuja. Silloinhan mä olisin varsin hyvällä mallilla!

 

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    oi, ompa herkullisen näköisiä :)

  2. Niina kirjoitti:

    Ah, niin hyvän näköstä :D
    siitä se lähtee, iso peukku ja tsemppi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *