Hae
Queen of Eve

ÄRSYTTÄÄ x 5

ÄRSYTTÄÄ NIIN MAAN PERK…

Koska kaikki on aina niin tosi positiivista niin ajattelin että kerrankin voisi koota asioita mitkä ärsyttää, syystä tai toisesta. Mä listaan tähän nyt viisi ärsytyskynnystäni nostattavaa juttua, mutta ottakaa ihan rennosti vaikka osa kolahtaisi omalle kohdalle. Meillä kaikilla on vikamme ja eri asiat ärsyttää, nämä on vaan ne mun TOP5 ärsytyksen aihetta.

Katsotaan jakautuuko mielipiteet koska mulla on pari aika tulenarkaa aihetta, aloitetaanpa ensimmäisellä…

Liukuportaissa alaspäin juoksevat ja ohittelevat ihmiset

Tää saa savun nousemaan mun korvista. Ihan totta, kellä on muka niin kiire ettet voi odottaa sitä paria minuuttia seuraavaa metroa jos sen hetkinen ei satu juuri kohdalle? Nämä alaspäin liukuportaissa rynnivät aiheuttavat vaaratilanteen itsekkyydellään, ja mulla on kauhukokemus yhdestäkin kerrasta kun joku tällainen hätähousu kompastui rapuissa ja kaatui, kaataen samalla muitakin ihmisiä alleen. Siinä tuli haavereita useammalle, onneksi itse en jäänyt jalkoihin. Moni tätä harrastaa ja mullakin on tuttuja joiden mielestä tämä on ok, mutta mun mielestä tämä on vaan äärimmäisen typerää käytöstä. Seisokaa siellä paikoillanne perkele!

Ihmiset jotka eivät tervehdi

Naapurit keitä näkee tyyliin joka päivä, roskiksella ja ovi-aukolla kun tulee vastaan niin ei j*malauta voida sanoa moi vaan mennään tuppisuina ja yrmyinä, tai vaihtoehtoisesti pälyillään seinille ettei vaan katseet kohtaisi. Meidän talossa tällaisia ei onneksi ole ja me jopa jutellaan naapurien kanssa, mutta joskus on näitäkin löytynyt. Heille mä piruuttani oikein huudan iloisesti että MOI!!! Suurin osa kyllä oppi tervehtimään kun itsepintaisesti moikkailin, mutta tuntuu olevan ihan älyttömän vaikea juttu monelle. Tätä samaa voi huomata myös joissain isoissa työyhteisöissä, mielestäni on kohteliasta edes nyökätä tms reagoida jotenkin jos tulee toimiston käytävillä vastakkain vaikkei varsinaisesti tuntisikaan. Se sokean leikkiminen tuntuu niin oudolta ja omituiselta valinnalta.

Jengi joka ei pese käsiään vessassa

Tää jaksaa kauhistuttaa mua kerta toisensa jälkeen, ja tätä huomaa todella paljon yleisissä käymälöissä, ja jopa työpaikoilla. Mä olen luullut aikoinaan että vain miehet on sellaisia jotka laiminlyö käsienpesua mutta ei, kyllä ne hienot ja meikatut naisetkin usein kävelee kopista suoraan ulos, korjailevat meikkiään tai peilailevat ja lähtevät menemään. Eräällä entisellä työpaikallani tämä oli varsinainen ongelma ja siellä jouduttiin laittamaan käsienpesusta ja hygieniasta muistuttavat laput vessoihin kun ihmiset eivät omatoimisesti käsiään pesseet ja tästä esimiehille huomautin. Avokonttorissa ym. taudit leviää kyllä todella hyvin jos samaiset ihmiset lääppii vessassa ulostebakteereja ja sitten mennään yhteisiin keittiötiloihin vetelemään niitä pitkin jääkaappeja ja ruoanvalmistustiloja. Tätä ei edes tarvi erityisesti kytätä vaan sen huomaa ihan väkisinkin jos asioi muiden kanssa vessassa samaan aikaan, en edes ymmärrä kuinka joillain on pokkaa lähteä vetämään sieltä pesemättä käsiä, ja eikö heitä itseään ällötä vaikkei omat pöpöt haittaisi että muut ovat sontaisilla sormillaan lääppineet vessanpöntön huuhtelunappeja ja ovenkahvoja?

Ruoan syöminen mässyttämällä

Mikä siinä on niin vaikeaa? Tämä jos mikä on aivan kamalaa, ja mulla alkaa nousta savu korvista ja hermot kiristyä jos joku maiskuttaa ja mässyttää ja lässyttää suu auki ruokaansa. Vaikka yritän olla ystävällinen ja korrekti ihminen, voin myöntää että tämä asia on sellainen jossa mun pinna kiristyy todella helposti ja koska oma ruokahalu ja mielentila kärsii, saatan sanoa asiasta hyvin suoraankin. Mulle opetettiin jo lapsena että ei saa mässyttää ja minusta tuollainen tapa pitää kytkeä lapsuudessa jo pois. On aivan kamalaa katsella ja kuunnella maiskuttelua, mässytystä, lussutusta ja mussutusta ja parhaillaan nähdä ruokamössön pyörivän suussa. Yäk.

Jalkojen hermostunut vatkaus tai kuulakärkikynän naksuttaminen

Tämä. Huh huh. Tällä tavalla saa kyllä ympäristönsä ihan yhtä hermostuneeksi kuin itsekin on. Tärisevä pöytä ja väpättävä jalka tai jatkuvasti kuuluva naks-naks-naks-naks-naks on ihan kamalaa. Hermostuneet ihmiset tekevät tätä usein ihan alitajuntaisestikin eivätkä aina itsekään tajua villiä meininkiään ja sen kyllä ymmärrän, mutta en sitä kun ei pystytä lopettamaan vaikka muut pyytäisivät.

Ärsyttääkö samat asiat vai onko sulla jokin näistä mua ärsyttävistä tavoista?

HOUSE OF BRANDON* MID SEASON SALE 23.4-1.5 TAKKEJA, MEKKOJA YM JOPA 14,95e HINTAAN! SHOPPAILEMAAN ALENNUKSILLE PÄÄSET SUORAAN TÄSTÄ*!

 

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

4 kommenttia

 1. Niina kirjoitti:

  Tavallaan ymmärrän ton liukuporrasjutun vaikka metroon mentäessä, mutta jollainhan voi olla useamman kulkuneuvon matka esim. Metro+juna+bussi niin ei mielellään myöhästyisi yhdestä jos on tiukka vaihtoaikatulu. Ja toisaalta entäs jos on menossa junaan ja seuraava tulee 20min päästä? Varmaan moni ottaa juoksuaskeleita mieluummin kuin odottaa 20 min enemmän kotiinpääsyä.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   No joo, toki on tuo, mutta se on vaarallista. Mua v*tuttaa ajatus siitä että oon naama ruvella, hampaat kurkussa, nenä poskella ja nilkka tai ranne murtuneena jos kaadun alaspäin menevissä liukuportaissa jonkun rynnijän takia. Kannattaa sellaisten ehkä ajoittaa ne kulkemiset niin ettei turvallisuus vaarannu.

 2. Hertta kirjoitti:

  Muakin ärsyttää niiiin paljon ihmiset jotka ei tervehdi!!i Mikä siinä hein sanomisessa on niin vaikeaa… Toi vessakohta oli kyllä järkytys, siis aikuiset ihmiset eivät pese käsiään käytyään vessassa,mitä ihmettä?! :o Ite oon sortunut joskus ohittelemaan liukuportaissa mutta pidän mielessä vastedes ettei kannata :D Pidätkö muuten vielä ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa?

 3. Taru kirjoitti:

  Mä oon tuollainen jalan väpättäjä! :D Se tulee niin automaattisesti. Jotenkin se auttaa keskittymään. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.