Hae
Queen of Eve

Amare e mangiare ♥

Amare e mangiare

Maailman kaksi kauneinta asiaa: rakastaminen ja syöminen. Kevät tuli vihdoinkin ja herätti horteesta. Kylmä se oli ja kauhean pitkäveteinen. Aurinkoisia ja lämpöisiä päiviä ei ole ollut paljoa, mutta ne hetket mitä ovat olleet, olen nauttinut niistä kaikista.

Odotin ja odotin että milloin se kesä tulee, ja ihan vain yhdessä tai kahdessa yössä kaikki muuttui vihreäksi, vihdoinkin. Mieli parani heti ja toivon että kesä antaa paljon iloa, valoa ja energiaa, sitä mä tarvitsen ja paljon.

Rooma . Italia

Kesän ensimmäinen reissu on edessä, se on ihan pian. Olenkin odottanut sitä jo kauan. Oikeastaan siitä asti kun pari vuotta sitten kävin ensimmäistä kertaa Italiassa ja Milanossa. Se oli eksälleni ostettu syntymäpäivälahja. Mä rakastuin Italiaan kertaheitolla. Ruokaan, kulttuuriin, elämänasenteeseen, rakennuksiin. Ihan kaikkeen.

Itseasiassa mä olen rakastanut Italiaa jo ennen kuin koskaan olen siellä edes päässyt käymään. Se on ihana maa kuvissa ja videoissa. Kirjoissa ja elokuvissa. Mä olen aina haaveillut että pääsisin joskus häämatkalle Italiaan. Se olisi todella romanttista.

Mielenrauhaa

Mä olen nyt miettinyt paljon mitä elämältäni haluan, ja olen tehnyt aika rohkeita päätöksiä. Mä olen päättänyt etten enää juokse niin paljoa sen hyvän palkan ja kovien tulojen perässä vaikka toki rahakin merkitsee, mutta tajusin että mulle merkitsee enemmän vapaa-aika ja vapaus. Mahdollisuus matkustella silloin kun itse haluan, vaikuttaa omiin työaikoihin yhä enemmän ja enemmän, ja tehdä elämässäni mitä haluan.

Se varmasti tarkoittaa ainakin aluksi kohtalaisen hyvästä elintasostani hieman nipistämistä, mutta mä haluan olla onnellinen ja vapaa, en minkään koneiston käskyläisenä. Olen päättänyt että blogin ohella aion tehdä enää osa-aikaisia töitä, ehkä muutamana päivänä viikossa, en enää niin paljoa kuin ennen. Koko ajan olen vähentänyt ja vähentänyt, ja tämä tuntuu oikealta.

Kiireettömyys

Sitä mä olen rakastanut aina. Aikatauluttomuutta ja sitä ettei kukaan yritä kahlita mua liikaa. Sitä että mulla on vapaus mennä ja tehdä mitä haluan. Siksi mä varmaan olen aina tykännyt Italiasta, siellä kun ei ole kiire kenelläkään, ja asenne on leppoisampi.

Välimerellinen tyyli sopisi mullekin, mä olen vähän niin kuin noi mun chihuahuat. Tykkään auringosta, lämmöstä, paijaamisesta, hyvästä ruoasta, leikkimisestä ja nukkumisesta. Saan hetkittäisiä energiapiikkejä ja silloin mennään eikä meinata, melskataan ja meuhataan ja sitten taas köllitään ja rentoillaan, ollaan vaan.

Kaikki auki

Loman jälkeen sitä olisi paluu arkeen, vaan millaiseen arkeen? Sen suunnan mä voin päättää nyt.

 

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Yksi kommentti

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Italia ❤ Italiaan suunta meilläkin parin viikon päästä, tosin jäädään siihen aika Oo, Venetsia, Firenze ja Garda ?

    Hyviä ajatuksia sulla ja niin pitää elääkin ym itsestä tuntuu hyvältä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.