Hae
Queen of Eve

Vitsi että mä oon täpinöissä!

Täpinöissä ja jo lähtökuopissa

Fiiliksissä. Ihan intopinkeenä. Let’s mennään! Ja huomenna mennäänkin, nimittäin vihdoin ja viimein se kesä alkaa ja se on virallista 1.6, wuhuu! Suomen säät ei hyviä lupaa mutta minäpäs en Suomeen jääkkään, vaan suuntaan viiden päivän reissulle Italiaan, Roomaan nauttimaan kaupungin paahteesta, nähtävyyksistä ja hyvästä ruoasta ja Santa Marinellaan ottamaan kesän ensimmäisiä auringonsäteitä ja kellumaan poijuna välimeren aalloilla. Oi että on siis niin ihanaa ja mua harmittaa jo etukäteen ettei olla viikkoa! Noh, sitten ensi kerralla.

 

Niinku katsokaa tätä säätä. MITÄ TÄMÄ ON? Silkkaa rakkautta ja linnunmaitoa! Tämmöstä kesäsään pitää olla. Miksi hemmetissä mä asun Suomessa? Ihan väärään ilmastoon on meikäläinen tuupattu. Mun pitäis asua paikassa jossa on ympäri vuoden lämmintä ja aurinkoista.

Nyt mietin mitä pakkaan!

Kaikkihan on jäänyt taas viimetippaan niin kuin mulla perinteiden mukaan tapana on, hyvä ettei märkiä pyykkejä tule pakattua matkalaukkuun suoraan kuivaustelineeltä. Nyt sentis mä tajusin jo eilen pyykätä joten sitä ongelmaa ei ole, mutta sata muuta kylläkin. Kulmakarvat ja hiukset pitää värjätä (ja ostaa se väri), käydä optikkoliikkeestä hakemassa piilolinssejä, ostaa vielä yhdet caprileggarit pikaisesti, hakea apteekista reseptilääkkeitä ym. Pitää myös miettiä että mitä asuyhdistelmiä mä otan matkaan, mitä kenkiä, mitkä uikkarit tai bikinit, ja varmistan että kaikki tarvittava on valmiina sitten huomenna aamulla kun lähdön hetki koittaa.

Me ollaan pelkillä käsimatkatavaroilla liikenteessä joten mulla on pieni matkalaukku ja reppu mukana, ja kaiken on sinne mahduttava. Niinpä mä ajattelin että otan vain helposti yhdisteltäviä vaatteita ja värejä, ja sellaisia joita voi tarpeen mukaan huljauttaa lavuaarissa puhtaaksi jos pääsee hikoamaan/likaantumaan. Yleensä mulla on aina ihan liikaa tavaraa mukana, ja joka kerta olen vähentänyt. Niin mä teen taas tälläkin kerralla. Karsitaan, karsitaan!

Pitäis sheivaa, värjää hiukset, lakata kynnet…

Tää lista on loputon, ja tapani tuntien istun mustat hiusvärit päässä vielä aamuyöllä pari tuntia ennen herätyskellon soimista ja lakkaan kynsiä lentokenttäbussissa.

Ei. Nyt mä kyllä otan itseäni niskasta kiinni tämänkin suhteen ja lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon että mä teen suurimman osan tarvittavista asioista AJOISSA! Aloitan ihan kohta, kunhan ensin hetken surffailen netissä ja ja ja…

30% alennusta* Elloksen omasta naisten, lasten, miesten & kodin valikomasta, myös huonekaluista.

Voimassa 31.5. asti! Shoppailemaan pääset suoraan tästä* käyttämällä koodia 355741*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

2 kommenttia

  1. Kirsi kirjoitti:

    Please, älä lakkaa kynsiä julkisilla paikoilla. :(
    T: tuokuyliherkkyys + migreeni
    Ps: hyvää matkaa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.