Hae
Queen of Eve

Vielä on kesää jäljellä

Kesä loppuu ja nyt tulee kiire!

En tajua mihin tää aika oikein menee? Tänä vuonna kesää ei oikein ole ollut, tai ainakin siltä musta tuntuu. Huonot säät ja kylmä ilma on vaivannut kuukausia eikä niitä hellepäiviä ole ollut oikeastaan laisinkaan. Ensi kesää varten täytynee olla fiksumpi ja lähteä vaikka pariksi kuukaudeksi Espanjaan ja vuokrata huvila uima-altaalla ja aidatulla pihalla niin voi ottaa koirat mukaan. Eikö olisi hyvä idea?

Porukka vaan kasaan niin eiköhän olisi maksajia kivasti tuolle ajalle eikä tulisi liian kalliiksi. Ei paha ajatus vai mitä?

Oli lämmin tai ei niin Suomen kesä on kuitenkin aina kesä, ja se mitä tästä tähän mennessä on kuitenkin saanut irti, on se että tuolla ulkona on voinut viettää aikaa. Parasta mun kesässä on ollut se että on saanut istuskella puistossa ja muutenkin on tullut vietettyä aikaa ulkona, talvi kun tulee niin mä lukkiudun taas sisälle kuukausiksi koirien ulkoilutusta lukuunottamatta.

Se on sääli Suomessa että tuo ulkona oleskelu aika on oikeasti mitattavissa kuukausissa. Eri asia on jos harrastaa jotain talviurheilulajia, mutta eipä tuolla kukaan muu oikein pihalla käyskentele parinkymmenen asteen pakkasessa.

Mä tein pari viikkoa sitten Bucket listin kesälle 2017 jonka voi tsekata täältä.  Osan asioista mä oon ehtinyt jo tekemään mutta rehellisesti sanottuna kiire tulee, kesää on enää ensi kuu jäljellä ja sitten se on syksy, halusin tai en.

On koirapuistoiltu, syöty herneitä ja kotimaisia marjoja ja käyty terassilla Ruoholahden kanavarannassa, mutta ois siellä vielä monta kohtaa ruksaamatta…

Täytyy toivoa että vielä elokuulle riittää hyviä kelejä, sillä suurin osa mun tekemättömistä aktiviteeteista vaatii sitä hyvää säätä, tai ainakin se olis plussaa.

Ootteko te jo ihan syksymoodissa vai vieläkö kesä jatkuu elokuun?

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.