Hae
Queen of Eve

monday TO sunday HOME

monday TO sunday HOME

Viime viikon torstaina Espoon Loftissa tuli tutustuttua myös monday TO sunday HOME liikkeeseen, ja sen ihaniin tuotteisiin. Harmi vaan ei tällä kaupalla taida olla laisinkaan verkkokauppaa vaikka sellaista yritin metsästää kissojen ja koirien kanssa, joten jos tämä tyyli kiinnostaa niin se on vaivauduttava ihan paikan päälle myymälään ihailemaan tuotteita.

Tämäkin liike on taas sarjassamme ”mä haluun tän ja tän ja tän ja tän ja tän…”

Todella kauniita esineitä ja sisustusjuttuja pullollaan koko puoti, ja muotitietoisille ihmisille myös vaatteita on heidän valikoimissaan, mutta itse en niihin tutustunut sen tarkemmin.

Tämmöisinä hetkinä mä aina alan unelmoimaan viisikerroksisesta palatsista. Miksi niin korkeasta? Siksi koska mä en osaa päättää ja haluaisin joka kerroksen eri värisävyillä ja tyylillä, mulla on liian laaja maku!

Sisustusfiilikset nousee kyllä kattoon tällaisissa paikoissa tutustuessa. Ehkä tulee jopa hieman överiannostus ja kaikkea kaunista on liikaa? Sitten ei tiedä mistä aloittaa ja mitä kaikkea voisi siihen omaan asuntoonsa istuttaa…

Miten te sisustatte? Onko teillä selkeä maku eikä sillisalaattia?

Mun ongelma on se että rakastan kaikkea modernia ja pelkistettyä monday to sunday home tyyliin, ja samalla voimakkaita ja tummia isoja näyttäviä esineitä kuten Kartellin Bourgieta, isoja takkoja, samettityynyjä ym, runsautta ja tekstiilejä, ja sitten vähän sitä ja tätä.

Toisaalta, ehkä on kivakin kun koti on sellainen sopiva soppa kaikkea? Ei ainakaan käy tylsäksi ja voi vaihdella juttuja fiiliksen mukaan.

Käy tsekkaamassa myös juttu Country Whiten sisustuskaupasta täältä!

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *