Hae
Queen of Eve

Vihaan aikatauluja

Vihaan aikatauluja, mutta mun on  varmaan pakko alkaa aikatauluttamaan. Olen nimittäin huomannut kotona töitä tehdessä, että päivät soljuvat liian pitkälle meikittä ja yöpaidassa. Käytän koiria ulkona räjähtäneen näköisenä ja sen ohella pötkötetään vilttien alla. Koirat nukkuu, minä näpytän konetta. Sitten unohdan syödä ja juoda ja huomaan kellon olevan jo ties mitä. Ei hyvä asia.

Mä olen sen tyyppinen ihminen joka jaksaa keskittyä työhommiin muutaman tunnin kerrallaan, sitten on pidettävä taukoa. Kotona töitä tehdessä tämä onnistuu loistavasti, ja mun työpäivän pituus voi olla helposti vaikka koko vuorokausi poislukien sen ajan jolloin olen nukkumassa. Harvoin kuitenkaan teen töitä yhtäjaksoisesti, mä höntsäilen vähän siellä sun täällä eikä se ole mitenkään paha asia. Ongelmallista se kuitenkin on jos koko päivästä meinaa tulla ihan epämääräistä haahuilua.

Kalenteri käyttöön heti huomisesta. Niin paljon ärsyttää nyt tämä epämääräisyys ja suunnitelmien puute. Olen niin go with the flow ihminen ja elän vailla huolen häivää, että tässä tulee vahingossa kohta tehneeksi itselleen ongelmia ellei tätä kotona työskentelyä ala hieman jäsentelemään.

Mun on otettava itseäni niskasta kiinni ja pian. Laitettava tälle mun työnteolle edes jonkinlaisia suuntaa antavia aikatauluja ja reunaehtoja. Jotain sellaisia, että herään klo x, sitten ajan x – x pyhtän hommalle a ja ajan x – x hommalle b. Näin tähän saisi ehkä jotain rotia?

Vaikka mä vihaan aikatauluja niin luulen, että tää on silti mulle hyväksi. En mä aio mitään minuuttiaikataulua tehdä itselleni, mutta hieman selkeämmän ohjenuoran voisin rakentaa. Mun tavoitteena on julkaista joka päivä blogikirjoitus, tai ainakin minimissään viitenä päivänä viikossa. On hyvä myös käydä sähköposteja läpi, unohtelen muuten niihin vastata.

Tekeekö kukaan mun lukija töitä kotona tai jotenkin normaalista poikkeavasti? Jos, niin kertokaa miten te suunnittelette oman työnne jos kukaan muu ei ole ehtoja sanelemassa? Kaikenlaiset muutkin vinkit aikatauluttamiseen ja parempaan säännönmukaisuuteen ovat enemmän kuin tervetulleita. Nyt mä elän kuin kana pellossa…

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

6 kommenttia

 1. Suvi Amanda kirjoitti:

  Mä oon yrittäjä ja teen töitä kotona. Kirjoitin blogiini vinkkejä siihen, miten pystyn keskittymään töihin ja erottaa työn ja vapaa-ajan toisistaan: http://suviamanda.blogspot.fi/2017/10/8-vinkkia-kotona-tyoskentelyyn.html

  Töiden aikatauluttamiseen oon todennu parhaaks tavaks bullet journalin. Teen aikataulujen sijaan päivittäisiä, viikottaisia ja kuukausittaisia to do -listoja.

 2. Anni kirjoitti:

  mites sun liikunnat on lähteny käyntiin? ois kiva lukea lisää niistä :) liikunta- ja ruokapäiväkirjat on mun suosikkeja!

 3. Miina kirjoitti:

  Pystyin kyllä niin samaistumaan, tää kuulosti aivan mun elämältä hahah! Saatan istua 7-8 h helpostikin päivässä koneella, unohdan syödä ja käyn koirien kanssa välillä ulkona :D mulla tähän helpottaa tosiaan aikataulutus ja että on pakko lähteä johonkin, mutta sitten kun pyhitän koko päivän bloggailulle niin se näyttää juurikin tuolta. En yhtään ihmettele kun jotkut datanomit istuvat koneella päivästä toiseen rasvaisten hiusten kanssa ja vieressä on ehkä just se limsapullo.. ehkä pitäisi tehdä nää blogipäivät niin, että aamulla heräisi herätyskelloon, kävisi liikkumassa ja tekisi kotityöt ja sitten vasta istuisi koneen ääreen!

  http://Www.miinakaroliina.fi

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Wau, joku on samis :D Joo, jos ei olisi koiria niin voisi mennä perse penkissä pitempäänkin. Btw, nuo Annin vinkit blogissa on tosi hyviä. Pakko ottaa nyt neuvosta vaari!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.