Hae
Queen of Eve

Uusi, ihana banneri!

Uusi, ihana banneri on täällä!

Blogin ilme muuttui samantien kun sai ammattilaisen (Johanna Myllymäki) ottamat kuvat A-lehtien AD:n muokkaamina banneriksi. Ilmeestä tuli kertaheitolla freshimpi, vaikka lokakuussa otettujen kuvien jälkeen oma lookkikin on taas muuttunut aikalailla. Näin naisena sitä saisi olla päivittämässä banneria melkein kerran kuussa jos haluaisi sen pysyvän hiusten muutoksen mukana, joten ei pidä nyt liikaa nuukailla sen asian kanssa.

Tämän hetkiseen banneriin kuvaksi valikoitui tuollainen hauska kuva kolmikosta, eli minä ja mun tytöt, Ingrid ja Silvia. Kuvaukset olivat jo lopuillaan ja tytöt olivat aikamoisen kyllästyneitä poseeraamiseen. Kuva räpsäistiin viime hetkillä tyttöjen päättäessä alkaa pyrkimään pois sylistä, ja niin tuli hieman lennokkuutta mukaan.

Toivottavasti tykkäätte, minä ainakin <3

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Tuo on kyllä ihana kuva teistä ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *