Hae
Queen of Eve

Bette Box maaliskuu

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box maaliskuu sisälsi seitsemän tuotetta joista neljä oli päätuotteita ja kaksi bonuksia. Näistä tuotteista lempparini ovat tässä kuvassa ja yksi bonareista saa esittelynsä vain erikseen. Hassua kyllä, tällä kertaa ehkäpä jopa boksin parhaaksi nostamani tuote on itseasiassa ylimääräinen bonustuote, siis mitä ihmettä? SB12 suuvesi täysikokoisena on minusta aivan ihana bonus, mun mielestä aivan päätuotteen arvoinen tavara!

Mennäänpä siis koko boksin sisältöön ja mietteisiini mitä tällä kertaa heräsi!

SB12 Mild suuvesi

”Boxin bonustuotteena löydät SB12 Mild -suuveden, joka ei ainoastaan peitä vaan myös ehkäisee pahanhajuista hengitystä tutkitusti 12 tunnin ajan. Ainutlaatuinen, patentoitu koostumus sisältää fluoria, joka ehkäisee reikiintymistä. Mild on miedonmakuinen ja kuitenkin yhtä tehokas kuin muut SB12 -suuvedet. Päivittäiseen käyttöön. Saatavilla vain apteekeista. Ovh. noin 15,90e/250ml”

Tosiaan, tämä oli ”vain extraa”, mutta mun mielestä erittäin kiinnostava ja hyvä tuote. Mä oon jo purskutellut tällä ja ihanan raikas fiilis jää suuhun. Ehkä jatkossa alan käyttämään suuvettä aamuin illoin, tulee niin kiva tunne suuhun, oikein extrapuhdas ja raikas!

Nivea Cellular Anti-Age volume filling pearls kasvoseerumi

”Seerumi sisältää erittäin runsaasti hyaluronihappoa, joka tasoittaa ryppyjä sekä kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Seerumin koostumus aktivoi ihon kollageenisynteesia ja näin lisää ihon nuorekasta täyteläisyyttä. Jokaisella painalluksella seerumin sisältämät helmet sekoittuvat geelimäiseen koostumukseen tehden seerumista aina yhtä tuoreen ja raikkaan. Ovh. noin 19,90e/30ml.”

Varsinaisista päätuotteista tämä oli mun lempparini, ehkä. En ole ihan varma. Tykkäsin oikeastaan kaikista tuotteista joita Bette Box maaliskuu sisälsi! Mutta ihanaa, että meitä +30 (ja kohta +40) tilaajiakin huomioidaan ja bokseissa on alkanut tulemaan myös jotain anti-age tuotteita. Bette Boxille voisi olla pieni kehitysidea jakaa hieman tuotteita tilaajien ikäryhmien mukaan, sillä uskon etteivät boksit ole enää pelkästään mikään parikymppisten juttu (onhan omakin äitini saanut boksia monesti lahjatilauksena ja hän on 66-vuotias).

Natusan hoitoöljy

”Hajustamaton hoitoöljy suojaa ja kosteuttaa ihoa. Öljy sopii käytettäväksi esimerkiksi suihkun jälkeen tai aina silloin, kun iho tuntuu kuivalta. Hoitoöljy sitoo parhaiten kosteutta levitettynä suoraan kostealle iholle. Ovh. noin 3,20e/200ml.”

Ennen mä olisin ajatellut että plaah, eihän mulla ole edes vauvaa saati koskaan ole sellaista tulossa, mutta tämä tuote nyt ei ole pelkästään vauvoille suunnattu vaan tätä voi aikuisetkin käyttää. Tiedän, että jotkut käyttävät tätä aurinkoa ottaessaan tai halutessaan säärten näyttävän paremmilta kesällä (mekko-, ja shortsikelit on tulossa), ja sheivauksessakin jotkut tätä hyödyntää. Itse ajattelin ihan käyttää voiteena silloin tällöin nyt kevään aikana, sillä mulla on ekaa kertaa elämässäni alkanut iho kuivumaan. Tehokosteutus öljyllä on siis paikallaan.

Lumene Lähde Pure Arctic kaksiosainen micellar kasvovesi

”Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti sekä poistaa vedenkestävän meikin. Tuotteen sisältämät öljyt hoitavat ja ravitsevat ihoa poistaen epäpuhtaudet ja jättäen sen pehmeäksi ja kosteutetuksi. Hajusteeton koostumus on täydellinen kuivalle ja herkälle iholle. Ovh. noin 4,90e/50ml.”

Sopii mulle oikein hyvin! Usein käytän vedenkestävää ripsiväriä (koska se on ainoa joka pitää mun ripset kaarella) ja huulipunat on mulla erittäin tiukkaan takertuvia mattapunia, joten niiden poistamiseen tällainen on todella hyvä. Lähtee käyttöön välittömästi!

Manna Kadar HD Mascara -ripsiväri

”Äärimmäisen tuuheuttava ja pidentävä ripsiväri antaa ripsille HD-efektin. Pitkäkestoinen koostumus erottelee ja korostaa ripsiä sekä pysyy paikoillaan koko päivän. Kätevä matkakoko kulkee mukana laukussa, niin voit korostaa katsettasi missä ja milloin vain. Saatavilla verkkokaupasta www.mannakadarcosmetics.com. Ovh. noin 29 dollaria/10ml.”

Oijjj, tosi kiva! Mä rakastan Manna Kadarin tuotteita ja kaikki niistä on olleet todella hyviä enkä ilman boksia olisi niihin koskaan edes tutustunut. Pieni minimascara sopii mulle oikein hyvin laukkuun mukaan, treenikassiin, käsimatkatavaroihin lentokoneeseen, mihin vaan.

Ziaja oliivi kevyt kasvovoide

”Kevyt kosteusvoide kuivalle ja normaalille iholle auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Ziajan klassikko-oliivivoiteen astetta kevyempi versio sisältää oliiviöljyä ja karitevoita, jotka pehmentävät ja silottavat ihoa. Rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Suojaa ilmastollisia muutoksia ja ilmansaasteita vastaan. Sopii 24 tunnin voiteeksi kaiken ikäisille. Ovh. noin 9,90e/100ml”

Nämä Ziajan voiteet on mulle liian paksuja, mutta ratkaisen tämän siten että tämä pikku kasvovoidepurnukka menee oikeasti mun kyynerpäille ja nilkoille :D Ne on ihmeen kuivat ja kaipaa hieman extravoitelua, joten tämä purnukka tulee kulumaan nopeasti.

Bette Box maaliskuu sisälsi myös bonustuotteen joka tällä kertaa oli kuvan Salus Floradix yrttiuutos, josta saa tehtyä yhden annoksen ravintolisämehua. Nyt kun terveyshömpötykset kiinnostaa mua taas normaalia enemmän niin eiköhän tuo tule kiskaistua, saapa ainakin vähän rautaa ja vitamiineja.

Kokonaisuudessaan Bette Box maaliskuu oli mun mielestä tosi kiva ja mulle käyttökelpoisia tuotteita oli useita. Jos nyt jotain vaihtaisin pois niin Ziajan voidepurnukan ja tämän ravintolisämehun, ja ottaisin niiden tilalle vaikka huulirasvaa, hiuspampuloita tai muutaman tuoksunäytteen. Mutta all in all, kiva boksi taas!

Huhtikuun boksi lupaakin todella paljon mielenkiintoisia juttuja, joten nyt kannattaa laittaa tilausta menemään!

Huhtikuun boksista löytyy neljä täysikokoista tuotetta joista löytyy tuotteita iholle, hiuksille ja meikkifriikeille, ja myöskin jokin mielenkiintoinen tuote liittyen silmänympärysihoon on mukana boksissa. Can’t wait! Tilaamaan pääset suoraan tästä!

Tämän vuoden aiemmat Bette Boxit voit tsekata tästä: Bette Box tammikuu ja Bette Box helmikuu

Boksi saatu PR-näytteenä

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Eeppa kirjoitti:

    Vauvaöljy toimii myös loistavasti vedenkestävän ripsarin poistamiseen! Varsinkin kuivsihoiselle. Hieroo silmiin (voi käyttää myös vanulappua, antaa vaikuttaa muutaman sekunnin ja sen jälkeen pesee naaman tavallisella putsarilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *