Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

Aurinkolasit vai imagolasit?

Kaupallinen yhteistyö: Instrumentarium

Mä tarvin uudet aurinkolasit – sellaiset hyvät ja tyylikkäät

Mulla on useat aurinkolasit, mutta ne on sellaisia aika pilipaleja, jotain viiden euron markkinalaseja tai ties mistä halpispaikasta ostettuja. Yhteen aikaan mä käytin paljon sellaisia Anastasia-henkisiä laseja joista näkyi läpi. Ne ei olleet kyllä mitkään kunnon lasit, tuskin mitään UV-säteilyäkään suodattivat eli enemmänkin imagojuttu, mut olihan ne makeet.

Nyt vanhemmalla iällä sitä on alkanut miettimään tyylin lisäksi myös käytännöllisyyttä ja sitä, että ajaako ne lasit asiansa. Suojaako ne silmiä ja herkkää silmänympärysihoa? Siinä on silmien terveys ja tietty myös ulkoiset asiat vaakalaudalla, ihan rypyistä lähtien. Näitä asioita kannattaa siis miettiä. Sinänsä tietty jotkut halvat markkinalasitkin voivat olla ihan ookoo, mutta sitä ei aina tiedä että ajavatko asiaansa. Ei taida linssit olla ihan parhaimmasta päästä enkä tiedä miten hyvin suojaavat silmiä, jos edes suojaavat.

Fendi – Ajattelin ensin et nää on ihan hirveet, mut näähän onkin aika ihanat! Hassua miten fiilis muuttuu kun hetken makustelee ajatusta päässään ja totuttelee näkymään…

Kävin Instrumentariumissa sovittelemassa kevään ja kesän uuden malliston aurinkolaseja ja aika monet löytyi mitkä on mieleeni. Ensin kyllä vaikutti siltä ettei mikään kelpaa ja voivottelin monien kohdalla, mutta hauskaa on se, että nyt kotona mä tykkäänkin monista sellaisista joista otin kuvia. Mun mitä ilmeisemmin pitää hetki harkita ja sulatella, sekä kuvata itseni erilaisissa aurinkolaseissa ja miettiä vielä kotona. Aurinkolaseissa erilaiset pilotti- ja peililinssit elää nyt uutta nousukauttaan, nyt myös todella hentoihin ja pyöreisiin kehyksiin yhdistettyinä. Jotenkin jännä muoti, enkä ihan tiennyt mikä olisi se mun juttu, mutta testaamallahan se selviää.

Miks mulla on niin iso pää ja levee naama…

Koko Espanjan reissun mä kuljin suht uusissa Ray-Ban aurinkolaseissa jotka on malliltaan Erikat. Ne on ihan kivat, mutta sellaiset aika peruslasit. Ehkä hieman liian pienet mulle, tai sitten mä oon vaan liian iso niille. Mulla on iso pää, tai leveät kasvot tuosta korvien kohdalta. Niin on ollut aina, lapsenakin ratsastuskypärä piti olla isoa kokoa ja mä inhoan kaikkia ”yhden koon” hattuja. Ei ne mahdu mulle. Tukkaakin on jonkun verran niin päätä vaan kiristää. Ei hyvä. Kaikilla muilla keillä on nuo samat lasit, ne näyttää ihan erilaisilta. Mä tykkään oikeesti semmoisista naamalaseista jotka peittää puolet kasvoista ja oikeestaan niissä saisi olla jotain erikoista.

Chloé aurinkolasit oli jo aaaaaaaikas erikoiset, mutta jokin Anastasia -viba näistä tulee kun on tämmöiset imagolasit mistä näkyy läpi!

Millainen hintahaitari?

Mun mielestä hyvät lasit saa maksaa jonkun 100-200e, enkä itse ole rehellisesti sanottuna valmis maksamaan mitään 500e laseista, oli kuinka designia tahansa. Mä jotenkin pelkään niiden rikkoutumista ja toki se on ihan budjettikysymyskin. Ei ole varaa ostaa monia tosi kalliita laseja, sillä haluan kuitenkin omistaa muutaman parin. Tai ehkä olisi varaa, mutta en itse halua panostaa ihan niin kalliilla, sijoitan sen rahan johonkin muualle, vaikka kotiin ja matkusteluun. Tosi edullisiakin laseja Instrussa oli, halvimmat lähti jollain 50 eurolla, eli laadukkaat lasit saa kyllä edullisemmallakin. Itse sovittelin monen hintaluokan laseja ihan vaan siitä uteliaisuudesta, että mitkä mulle oikeesti sopii ja mitkä ei jos hintalappua ei katsota.

Tämmöinen pieni kissamaisuus on itseasiassa aika kiva efekti! Unofficial -merkkiset aurinkolasit joiden hinta oli noin 99e.

Mulla on kallis maku mutta onneksi nyt saa alea!

Tietty ne mun lempparit on joko Fendi, Gucci, Prada, Jimmy Choo, Stella McCartney, Dior ym. Kalleimmat oli eniten mieleen, mutta mua yllätti, että kyllä sieltä alle satasenkin hintaluokasta löytyi tosi kivoja laseja, etenkin Unofficialilta. Oli lähtöhinta kuitenkin mikä tahansa, saa kaikkiin Instrumentariumin aurinkolaseihin -20% normihinnasta. Tarjous koskee kaikkia aurinkolaseja voimakkuuksilla tai ilman, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä sopimushintoihin. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tarjous voimassa 24.6.2018 asti.

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Instrumentarium

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *