Hae
Queen of Eve

Love Island Suomi, siis omg!

Love Island Suomi on täällä!

Aina välillä mä haksahdan näihin kaiken maailman realityhömppiin mitä Love Island Suomikin edustaa. Love Island Suomi onkin mainospuheiden mukaan syksyn 2018 kuumin reality, jossa joukko upeita sinkkuja pääsee viettämään unohtumatonta ja lämmön täyteistä syksyä hulppeaan huvilaan Espanjan auringon alle ja etsimään itselleen rakkautta. Ohjelma tulee televisiosta kuusi kertaa viikossa ja jaksot esitetään aina vuorokauden viiveellä todellisista tapahtumista. Love Island Suomi kestää kokonaiset kahdeksan viikkoa, joten viihdettä on luvassa pitkäksi aikaa sikäli mikäli tämän tyyppisistä ohjelmista innostuu.

Viimeksi keväällä mä olin Tempparit-koukussa ja nyt on jo kolme jaksoa takana Love Island Suomea. En olisi muuten kiinnostunut ohjelmasta, mutta huomasin jengin odottavan sen avausjaksoa kuumeisesti ja jonkin teknisen vian vuoksi asiasta nousi isompikin kohu Facebookissa. Keskiviikkona mä yömyöhään huomasin katsovani ekaa jaksoa ja torstain ja perjantain välisenä yönä katsoin kaksi lisää. Love Island Suomi on myöskin siitä hieman erikoinen reality, että tässä katsojat pääsevät vaikuttamaan merkittävästi puhelimeen ladattavan, ilmaisen applikaation avulla. Applikaatiolla pääsee paitsi osallistumaan, myös seuraamaan Love Island -elämää jaksoissa näkemättömän materiaalin parissa. Mä en itse usko hyödyntäväni näitä ominaisuksia, mutta enköhän mä iltaisin katsele netistä miten Love Island etenee.

Nyt onkin sitten aika kommentoida ensifiilikset. Mitähän sitä sanois?

Noh, lähdetään siitä, että mähän oon ihan kohta neljäkymmentä. SOS. Olenko liian vanha katsomaan tällaista? No ehkä vähän ja kyllähän tämä ohjelma on suunnattu varmaan 16-30 vuotiaille joten menen hieman ohi kohderyhmän, mutta so what? Kyllähän tämä kaltaiselleni uteliaalle realityfanille passaa erittäin hyvin sellaisesta aivot narikkaan -viihteestä. Alkutunnelmien jälkeen voisin olettaa, että tässä ohjelmassa shit is gonna hit the fan niin sanotusti. Siis jossain vaiheessa. Vielä ei ole ollut mitään ihan mielettömiä myötähäpeän tunteita, mutta kyllä mä olen joitain asioita hämmästellyt ohjelman edetessä ja hieman nostellut kulmakarvojani. Pikkusen teinimeininkiä, mutta en vaan voi olla katsomatta.

Mun ensireaktiot:

Taloon astui ensimmäisenä Veera ja Anku. Siis wow. Kaunis Anku. Enkelinkasvoinen. Ihanat silmät, nenä, huulet. Kokonaisuus aivan lumoava. Entäs sitten Veera? Siis BOOM! Käsittämätön kroppa. Aivan killeri ja selkeästi erottui joukosta ollen kuin huippuunsa treenattu sambakarnevaalien nainen. Timmiä brassilookkia tarjolla. Mitä ilmeisemmin ohjelman konsepti on esitellä nuoria, kauniita ja komeita ihmisiä mahdollisimman vähissä vaatteissa.

Temppareihin verrattuna ohjelma vaikuttaa ehkä hieman laadukkaammalta, eikä ainakaan toistaiseksi yletöntä ryyppäystä, röökaamista ja sekoilua ole ollut. Itseasiassa ei laisinkaan. Muutama lasillinen viiniä tai jotain muuta juomaa on uponnut, mutta kukaan ei ole ollut ketjupolttaja tupakka huulessa tai kiroillut huomattavasti. Väki vaikuttaa myös kohtalaisen järkevältä, mitä nyt tietysti erilaiset ulottuvuudet kunkin persoonassa ovat osittain myös makuasioita.

Naisista Veera on omasta mielestäni hauskin ja mielenkiintoisin seurattava. Uskaltaa rohkeasti heittäytyä ja ottaa ohjat tilanteissa. On nauranut ja myös vitsaillut itselleen. Yllätyin miksei hän ole kelvannut kenellekään näin alussa, ehkä tilanteet tulee muuttumaan. Anku taas vaikuttaa mukavan aikuismaiselta, rauhalliselta. Vai onko nämä kaikki vain lumetta? Johanna, Senja ja Pauliina ovat minulle toistaiseksi hyvin neutraaleja enkä ole saanut otetta.

Miehistä (tai oikeammin pojista) huomioni on kiinnittynyt Villeen ja Janneen. He ovat nuoria mutta jotenkin kivan näköisiä ja -oloisia poikia. Varmasti jotain sekoilua ja pelaamistakin on luvassa ja mielipiteeni voi vaihtua nopeastikin, mutta tämä sen perusteella mitä nyt on saanut maistiaisia. Jeffreyn tai Patrickin vetovoimaa en itse näe ollenkaan (mutta mitä ilmeisemmin ovat naisten mieleen) ja Refai taas vaikuttaa jotenkin liian laskelmoidulta ja urasuuntautuneelta tyypiltä ja Mika taas niin hiljaiselta etten osaa sanoa juuta tai jaata.

Ootteko te seuranneet ohjelmaa tai aiotteko alkaa katsomaan? Mitä fiiliksiä tällainen reality herättää? Onko 39v liian vanha katsomaan parikymppisten pelehtimistä? Onko kuu juustoa? Onko maa litteä?

Psst! Tämän viikonlopun ajan Bette Box jatkoi vielä Superviikon tarjousta ja bokseista saa 5 euron alennuksen koodilla SUPERVIIKKO! Kantsii hyödyntää alennus ja pistää boksi tilaukseen vaikka lahjaksi jollekin (uskokaa tai älkää mut joulu on tulossa). Boksit saa ajastettua eikä ole pakko aloittaa heti ensi kuusta mutta alennus on voimassa vain 30.9.2018 saakka. Alennus koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia, määräaikaisen tilauksen (3- ja 6kk) kokonaissummaa, lahjatilauksia ja myös Limited Edition Sensai Boxia ja Miesten Boxia. Tilauksen pääset tekemään suoraan täältä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

6 kommenttia

 1. Chandelierhome kirjoitti:

  Mä rakastan kaikenlaisia hömppäohjelmia ja jotenkin tämä ohjelma meni itseltänikin aluksi ohi, kunnes siitä alettiin tosiaan uutisoimaan kun ensimmäinen jakso ei tullutkaan telkusta ulos kun piti. Ja nyt oon jo koukussa! Ihanaa kuulla että tulee noin monta kertaa viikossa ja tämäkin tuli itselleni yllärinä ohjelmaa kuvataan tässä ja nyt. Tämä on sellainen temppareiden korvike näköjään :-)

 2. Petra kirjoitti:

  Et todellakaan ole liian vanha!! Parasta viihdettä syksyiseen iltaan :D mulla taas on vähän jo mennyt maku Villeen 4. Jakson perusteella… mutta kaikki naiset vaikuttavat yllättävän kivoilta!!

 3. Pauliina kirjoitti:

  Mähän olen siis todellinen Love Island-fani! Olen katsonut jokaisen britti-tuottarin ja hehkuttanut ohjelmaa kavereille varmasti kyllätymiseen asti. Nyt suomalaisen version alettua yritin pitää mun odotukset mahdollisimman alhaalla, sillä en oikein uskonut että suomalaiset pystyisivät yltämään tähän brittien tasoon. Noh, sanotaan näin että itse fanina yllätyin positiivisesti! EIhän se nyt ihan yhtä priimaa tasoa ole, mutta koukuttavaa. Appi on siis ladattuna ja valitettavasti poikaystävä joutuu ”kärsimään” jälleen. Hän kun tällaisia ohjelmia ei voi itse sietää ollenkaan. Uskoisin että vaikka olen itse vasta 24, niin varmasti katselen vielä tällaisia ohjelmia nelikymppisenä. Onhan tämä nyt omalla tavallaan parasta viihdettä ja draamaa saa nähdä ilma, että se on kosketuksissa siihen omaan elämään. Sain joskus äitini katsomaan BB-julkkistuottaria, joten varmaankin saisin hänet tähänkin koukkuun… Ikä on vain numero, miksi ei jokainen katsoisi just sellaista mistä itse nauttii. Ei ohjelmilla mitään yläikärajoja ole!

  Kuu on ehdottomasti juustoa ja maa on kyllä mielestäni muhkurainen soikea.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Haha, kiitos kommentista :) Pitäisiköhän munkin harkita tuota appia…? Mä en ole katsonut muiden maiden versiota tästä sarjasta, joten ei ollut odotuksia. Ihan ookoo tasoa kuitenkin suomalaiseksi, voisi olla huomattavasti huonompikin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *