Hae
Queen of Eve

Totuus tulee ystävän suusta

Monet väittävät, että totuus tulee ystävän suusta

Niinpä heitinkin pienen haasteen ilmaan ja kyselin rakkaalta ystävältäni Tyttö Sinä Olet Vahva -blogin Minnalta asioita minusta. Me jaetaan ystävyyden lisäksi myös koti keskenämme ja toisinaan yhteiset ystävämme kommentoivat huvittuneena keskinäistä vuorovaikutustamme.  Pieni kinastelumme ja inttämisemme humoristisella vanha aviopari-twistillä on huomattu. Näiden yhdessä vietettyjen vuosien aikana ollaan tultu todella läheisiksi ja väitän, että tiedämme toisistamme todella paljon. Olemme olleet mukana toistemme arjessa niin ylä-, kuin alamäissäkin ja olemme varmasti nähneet toisemme niin parhaimpina kuin pahimpina päivinä. Se jos mikä luo vahvan siteen.

Perjantain pohdinnat Instagramin puolella ihmisten persoonasta ja siitä voiko sitä muuttua ajoivat mut julkaisemaan tämän luonnoksissa tovin olleen blogipostauksen. Joku aika sitten esitin kysymyksiä itseeni liittyen niin, että Minna saa jakaa oman näkemyksensä siitä millainen olen. Totuus tulee ystävän suusta siis viimeistään nyt julki!

Totuus ystävän suusta – Minna vastaa!

Eräänä tammikuisena iltana istuimme yhdessä olohuoneessa, minä esitin kysymyksiä pokkana ja Minna vastaili ääneen järjestyksessä mun samalla kirjaten näitä vastauksia. Tässä olkaa hyvät!

Nauranko vitseille, joita en oikeasti tajua?

”Jos et tajua niin kysyt, että häh? Et esitä, että on hauskaa jos et tajua.”

Pitää paikkansa. En koskaan feikkaa nauramista vaan rehellisesti kysyn et mitäs hittoa, nyt en kyllä tajunnut. Missä kohtaa ja miksi mun pitäisi nauraa?

Pidänkö halailusta?

”Et ainakaan halua halailla kavereita. Siksi me ei koskaan halata. Parisuhteessa ok.”

Haha. Okei. Osittain totta. En koe hirveän luontevaksi ystävien halaamista. En osaa sanoa miksi. Ollaan kyllä Minnan kanssa halattu, mm. pitkän Tansanian reissun jälkeen juoksin halaamaan Minnaa jo heti eteiseen kun oli niin ikävä! Parisuhteessa halailen paljon.

Haluaisinko pienet vai isot häät?

”Ehkä pienet.”

Häistä ei olla ihan hirveästi keskusteltu Minnan kanssa koska häät eivät ole mun elämässä mitenkään ajankohtaisia aiheita. Haluaisin kyllä joskus naimisiin, muttei itse hääjuhlilla ole merkitystä. Voisi olla pienet ravintolakemut läheisille vaikka, tai jossain rannalla ulkomailla naimisiin. Kirkkohäitä en halua enkä saa. En kuulu kirkkoon.

Olenko koskaan rikkonut lakia?

”Mmm… No kyllä!”

No näin on ehkä tapahtunut tai saattanut olla tapahtumatta. Olen kuin poliitikko ja vastaan: En kommentoi! (Mutta ei kyllä ainakaan mitään vakavaa).

Millainen on voileipäni?

”Siinä on ainakin kurkkua!!! Ja juustoa ja leikkelettä ja… levitettä.”

Mä oon aikamoinen kurkkufani. Se on vihannes jota syön paljon. Kurkku is the best.

Millaista musiikkia kuuntelen?

”Joululauluja joulun aikaan, suomalaista ja jotain hippimusaa. Vähän kaikenlaista. Myös paljon räppimusaa.”

Nyt mua naurattaa, haha. Jouluna tuli kyllä kuunneltua (ja laulettua) aika paljon joululauluja. Mä hieman kyllä vastustan tätä ”jotain hippimusaa” väitettä, mutta luulen, että Minna viittaa hippimusaksi esim. Vestan, Onni Boin, Lana Del Rayn ja sen sellaiset. Suomalaista ennen inhosin mutta nykyään tykkään monesta. Antti Tuiskusta Cheekkiin ja Jenni Vartiaiseen. Räppiä ja hiphoppia kuuntelen paljon.

Mitä pelkään?

”Oksentamista. Ja että taulut menee vinoon.” (virnistys)

Kuolen! ”Että taulut menee vinoon”. Boheemista luonteestani huolimatta olen jossain asioissa aika tarkka ja suorastaan kontrollifriikki. Koskee niin oksentamista kuin vinoja tauluja.

Kestänkö stressiä?

”No riippuu vähän minkälaista stressiä (naurua), ethän sä nyt siihen kuole mutta…”

Tämä varmaan kertonee etten ole kovinkaan stressinsietokykyinen ihminen. Siksi pyrinkin siihen että elämäni olisi varsin huoletonta.

Oudoin tapani?

”Limsan juonti. Onhan sulla kaikkia jänniä juttuja. Yöllä huutaminen. Laulun harrastus omassa makuuhuoneessa.”

Hahaa! Limsaa juon kyllä paljon ja kaiken kanssa (light).  Kiistän että se olisi outoa! Yöllä saatan puhua ääneen ja huutaa apua ym toisinaan. Siinä on parit erikoiset tilanteet tullut koettua kun olen herättänyt koko talon. Lauleskelen joskus makkarissa ilmeisen kuuluvasti. Mm. niitä joululauluja.

Mihin työhön et missään nimessä laittaisi minua?

”Sairaanhoitajaksi koska joutuisit touhuamaan ja noudattamaan sääntöjä. Tai postinkantaja. Tai raksalle.”

Hyvä tuo tarkennus että siksi koska joutuisin noudattamaan sääntöjä, haha. Joudun kyllä myöntämään että totta. Vihaan liikoja sääntöjä ja etenkin typeriä sääntöjä. Kyseenalaistan huonot ohjeistukset ja päättömät päätökset aika helposti. Ja inhoan töitä missä pitää koko ajan juosta paikasta toiseen ja touhuta. Eli ei mitään noista. Haluan olla vapaa ja tehdä luovaa hommaa.

Jos saisin viettää päivän jonkun kuuluisan, elävän, kuolleen tai ihan kenen kanssa tahansa. Kuka se olisi?

”Dwayne Johnson”

Mmm… Se on mun unelmien mies numero jotain. Aivan ihana. The Rock!

Jos voittaisin lotossa, mitä tekisin rahoilla?

”Maksaisit kavereiden velkoja, matkustaisit ja ostaisit asunnon ja hengailisit räppäreiden ja julkkisten kanssa jahdilla.”

Ihana toi että maksaisin kavereiden velkoja, heh. Mut se on totta. Mä aina mietin ekana mitä mä voisin antaa muille ihmisille ja haluisin ostaa paljon kaikkea ja antaa lahjoja ja maksaa lainat pois läheisiltä. Musta pitäis tulla lottovoittaja koska en vain pitäisi sitä iloa itselläni vaan mun läheiset olis myös lottovoittajia. Lopulle joudun nauramaan, mut sekin on ehkä totta. Mulle sopis elämäntyyli jossa hengailisin räppäreiden ja julkkisten kanssa jossain jahdilla! Jiihaa!

Mikä väri vastaisi persoonaani ja miksi?

”Tohon ei voi sanoa musta ku se on tylsä… mä sanon keltainen koska se vastaa luovuutta ja iloisuutta.”

No mitä tähän voi sanoa? Kiitos. Kiva kuulla. Olen siis luova ja iloinen keltainen!

Mikä minua ärsyttää eniten muissa ihmisissä?

”Kaappien ovien auki jättäminen. Tyhmyys. Ja sitte semmonen… No tyhmyys.”

Okei no se tuli ainakin selväksi *tyrskis* Olen saattanut ehkä muutaman kerran ahdistua silmiinnähtävän paljon jos olen joutunut katsomaan avoimia kaapinovia keittiössä. Olen näissä asioissa ehdoton. Toi tyhmyys on myös totta. Tulee ehkä hieman korostetusti esille tuossa vastauksessa, mutta pitää paikkansa. Mun on vaikea sietää tietyllä tapaa tyhmiä ihmisiä.

Mikä on suosikkiroskaruokani?

”Möttöset!” (iloinen huudahdus)

Möttösillä Minna tarkoittaa kaikenlaisia cheddartäytettyjä jalopenoja ym friteerattuja herkkuja. Ne on kyllä hyviä.

Kun riitelemme, miten käyttäydyn?

”Lähetät kilometrin mittaisia whatsapp viestejä.”

Hohoo! No tämäkin lienee totta. Nuorena mulla ja mun äidillä oli ”riitelykirja” jossa kirjoitimme asiallisesti ne mieltä kalvavat asiat vuorotellen. Näin sai rauhassa riideltyä ja perusteltua kantansa puolin ja toisin. Kirjoittaminen on edelleen mulle se juttu. Haluan aina asiallisesti perustella ja selittää miksi näin.

Menemme ravintolaan, mitä tilaan?

”Ehkä pizzan.”

Ehkäpä. Tämä voisi olla valintani oikein hyvin. Rakastan italialaista ruokaa, ja pizzalla en tarkoita mitään kebab-paikan paksua ja lössöä krapulapizzaa.

Minkä asian äärellä voisin viettää tuntikausia?

”Tietokoneen!”

No näinhän se taitaa olla, hah ha.

Mikä saa minut todella vihastumaan?

”Sekoilu.”

Totta. En kestä sekoilevia ihmisiä, sekoilevaa käyttäytymistä, sekoilua parisuhteissa jne. EI SEKOILUA! Mä vaadin että ihmiset on selkeitä, johdonmukaisia, rehellisiä ja suorapuheisia. En siedä mitään ihme vänkäämistä ja sekoilua.

Entäs piristymään?

”Onnistumiset työssä, hyvä ruoka, hauska seura, koirat.”

Näistä kaikista ilostun. Oikeassa on.

Mitä teen heti ensimmäiseksi aamulla?

”Avaat koneen.”

Apua. Tää on ehkä vähän noloa mutta totta. Ekana avaan koneen ja tarkistan meilit ja somet.

Millaisia vaatteita käytän kotona?

”Trikoisia ja mukavia tai yökkäriä.”

Meillä ollaan rennosti. Luulen et aika monet muutkin on. On kiva olla vapaasti kotonaan eikä tarvi istua kovat kaulassa.

Mitä kotiaskaretta en osaa hoitaa?

”Kyl sä varmaan kaiken osaat mutta… eri asia on haluatko/viitsitkö. Ainakaan hajulukkoa et putsaisi vaikka varmasti osaat.”

Meillä Minnan kanssa ei ole ihan sama siivousinto. Otan lunkimmin näiden asioiden kanssa. Jos on pölyä niin laitetaan vähän tunnelmavalaistusta ja silleen… Heh he.

Mikä on paras luonteenpiirteeni?

”Optimistisuus ja iloisuus.”

Se on mukava kuulla ja nämä varmasti ovatkin yhtiä luonteenpiirteitäni.

Kertoiko Minna musta jotain uutta ystävän silmin, vai onko juuri sellaista kun ajattelit mun olevankin?

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *