Hae
Queen of Eve

Plus size fashion – Businesslook

*Sisältää mainoslinkkejä

Plus size fashion ja businesslook

Businesslook on tämän asun tarkoitus, toki sopii se moneen muuhunkin. Kuten aiemmin lupailinkin, niin alotan blogissani postaussarjan jossa välillä esittelen erilaista plussamuotia mun maun mukaan. Katsokaa näitä kuvia vaaleanpunaisten lasien läpi ja antakaa armoa: Kuvaaja teki parhaansa, mutta mä en ihan vielä osaa. Mielestäni nämä on kuitenkin tosi hyviä otoksia minusta enkä näytä mitenkään kamalalta. Oli kiva leikkiä oman elämän huippumallia! Kameran edessä heiluminen alkaa tuottaa jo jonkinlaista tulosta.

Tämä esittelyssä oleva asu on mun sellainen businesslook. Itseasiassa tämä käy mun mielestä oikeastaan minne vaan, mutta tällaisessa asussa voin mennä hyvillä mielin esim. PR-toimistoihin käymään ja asiakastapaamisiin. Kauluspaita on aina hyvä valinta ja tämä on todella ohutta materiaalia. Alle riittää toppi tai t-paita ja tarpeen mukaan tätä voi pitää myös auki jolloin kokonaisuus on vielä rennompi (en nyt tajunnut ottaa kuvia kauluspaita auki napitettuna, pahoitteluni siitä).

Businesslook on mielestäni hyvin joustava

Mun ei tarvitse olla mitenkään erityisen jäykkänä jakkupuvussa, sillä blogimaailma ja ylipäätään media-, ja kulttuuriala on hyvin rentoa ja joustavaa. Silti koen, että PR-toimistokeikoille ja asiakastapaamisiin tulee pukeutua siististi. Se voisi olla vaikka farkut ja t-paitakin jos se olisi omaa tyyliä, mutta mulle ei. Mä haluan olla hieman paremmin pukeutunut.

Olen joskus mokannut niin, että koin itseni eräässä tilaisuudessa alipukeutuneeksi ja se oli ihan kamala tunne. Hävetti hirveästi kun itsellä oli jotain trikoota päällä ja monet muut olivat ihan iltapuvuissa. Tilaisuus toki oli sellainen, että jokainen oli pukeutunut tyylinsä mukaan, mutta silti. Sinä päivänä päätin, että jatkossa olen ennemmin aina ylipukeutunut kuin alipukeutunut. Se tunne oli vaan niin kamala!

Businesslook joka sopii ihan minne vaan

Tämä asukokonaisuus ei ole mitenkään kallis. Se on vain siisti ja mielestäni kivoista vaatteista koottu kokonaisuus. Fendin lasit ovat asun kallein osa (noin 400e), mutta muuten mennään ihan ”halpislinjalla”. Alustoppi on H&M 7 euron perustoppi, kauluspaita* on Ellokselta, muistaakseni noin 40e silloin kun sen ostin (nyt muuten alennuksessa!), leveälahkeiset housut* ovat myös Ellokselta ja ehkä noin 50-60e hintaiset ja tennarit monikäyttöiset lempparini, 10e H&M. Laukkuunkin olen panostanut niin paljon, että se on maksanut Stockmannilla noin 30 euroa, kyseessä on A-Moren laukku*.

Tästä voi siis päätellä, ettei tarvitse olla mitään huippukalliita vaatteita näyttääksen silti siistiltä ja edustuskelpoiselta. Hiukset laitettuna, kivat korvikset (Kalevala), aurinkolasit tai jokin muu asuste auttaa jo paljon! Todella usein ihan pienillä jutuilla saa lookkia freesattua ja yksinkertaisemmankin asun voi muuttaa kalliimman tai rennomman näköiseksi joillain pienillä ominaisuuksilla. Kengätkin merkitsee paljon ja joku joka osaisi kävellä korkkareissa voisi yhdistää sellaiset tähän. Minäkin jos haluaisin olla virallisempi enkä näin kasuaali laittaisin sitten tennareiden sijaan kävelykengät ja heti olisi tyylikkäämpi look! Yksi todella pieni asia asun viimeistelyssä oli ihan kynsien lakkaaminen, niin uskomatonta kuin se onkin, mutta heti oli olo ”on point”!.

Mitä mieltä olette mun plus size fashion ja businesslook kuvista?

Haluatteko tällaisia lisää jossa esittelen erilaisia koon 44-64 vaatteita joita itse käytän ja erilaisia asukokonaisuuksia?

Musta oli ainakin tosi hauska kuvata tätä ja oletan, että monelle mun seuraajalle näistä on iloa, kenties jopa vinkkejä omaan pukeutumiseen. Plussamuoti kun ei välttämättä aina ole ihan sieltä helpoimmasta päästä!

Psst! Elloksella* on nyt ihan huimat alennukset meneillään ja siellä saa 40% alennusta Elloksen oman valikoiman yläosista, mekoista, takeista, uima-, ja ranta-asuista, sekä 40% lisäalennuksen ALE-tuotteista, myös merkkituotteista! Alennukset on voimassa 21.5.2019 asti ja parhaat viedään päältä! Shoppailemaan pääset suoraan TÄSTÄ*

Lue myös juttu OMAN ELÄMÄNI HUIPPUMALLI

Kauluspaita / Ellos*
Housut / Ellos*
Tennarit / H&M
Laukku / Stockmann*
Aurinkolasit / Fendi
Korvakorut / Kalevala

Kuvat Ida Tolvanen

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

10 kommenttia

 1. Seela kirjoitti:

  Mä huomaan ihan selkeesti, että oot itse tyytyväinen siihen, että oot rikkonut jonkinlaisen kuoren, sun blogista ja instasta saa nyt ihan eritavalla kiinni ja sun oma innostus huokuu näistä postauksista täällä ja instan puolella.

  Mitä yritän sanoa on se, että mulle on se ja sama onko susta vain kasvokuvia vai muitakin kuvia, mutta tää näyttää tehneen sulle tosi hyvää ja se taas näkyy meille lukijoille. Ugh, olen puhunut!

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Kiitos Seela kivasta kommentista :) Näin varmaan jollain tasolla onkin. Oon todella kriittinen ollut itseäni kohtaan ja ylipäätään kameran edessä (ja jonkun toisen kuvattavana) oleminen on ollut erityisen ahdistavaa. Kyllähän se helpottaa kun ei enää katso niin arvostelevasti ja tuomitsevasti itseään ja sitä kautta myös vapautuu ihan kaikilla tasoilla. Mukava kuulla että se näkyy myös blogissa/instassa :)

 2. Jonna kirjoitti:

  Tällaista mä olen sulta odotellut jo jonkin aikaa! Sulla on aivan mieletön ”tyylisilmä”, joten kiva kun laajennat sitä myös vaatteisiin. Näille on varmasti tilausta. Ja hei, tosi hyvät kuvat!

 3. Kiti kirjoitti:

  Upeat kuvat ja upea sinä! Ei voisi uskoa, että et vielä joku aika sitten viihtynyt kameran edessä. Hyvältä näyttää!

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Kiitti! Niin ei uskois itekään että sai sentis näin säädyllisiä kuvia! :)

 4. Minnea kirjoitti:

  Hyvinhän sä vedät! Tyylikäs asu, näitä lisää!

 5. Suski kirjoitti:

  Hyvä postaus ja tyylikäs malli. Näitä plusmuoti postauksia odotan todella ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *