Hae
Queen of Eve

Kun olo on ruma ja lihava – Helpot vinkit saada parempi fiilis

Mä yritän tsempittää ja innostaa itseäni erilaisiin asioihin nyt, ja kuten oon aiemmin kirjoittanut postauksessa ”Treenivaatevarasto uuteen uskoon ja tsemppihenki taivaisiin” niin jo niinkin pieni asia kuin värikkäät treenivaatteet voi tuoda energiaa elämään. Mun kohdalla alkusyksyn uusien treenivaatteiden ostaminen ei ollut mikään avain onneen, mutta nyt kun pään sisällä alkaa palat loksahtelemaan oikeille kohdilleen saa niistäkin lisäbuustia.

Periaatteessa mä olen aina ollut sitä mieltä ettei urheilu ole mitään välineurheilua ja liikkua voi minkälaisissa vetimissä tahansa. Vetää vaikka pitkät kalsarit tai vanhat verkkarit jalkaan ja t-paidan päälleen, so simple! Kuitenkin mitä enemmän liikkuu niin sitä suuremman merkityksen ne vaatteetkin tuo, ja mm. teknisiin materiaaleihin panostaminen ja hyvin omaan lajiin ja vartaloon istuvat vaatteet helpottaa treenaamista ja tuo siihen omanlaisensa säväyksen. Väitänpä että salin peilistä kun vahingossa vilkaisee itseään pirtsakoissa ja värikkäissä hyvin istuvissa vetimissä sen sijaan että siellä on harmaisiin ja mustiin collareihin naamioitunut epämääräinen säkki, voi omakin fiilis nousta pykälää paremmaksi! Ja hei, erityisesti tarkoitan niitä keillä on hieman (tai enemmänkin) ylimääräistä rasvaa: Uskokaa tai älkää, napakat ja joustavat trikoot ja treenitopit tuntuu kivemmiltä yllä kuin ne löysät vintiltä kaivetut verkkarit. ”Rikoo on riskillä ruma” sanonta kannattaa unohtaa kokonaan!

IMG_20150125_193100
Mä oon aina itse aatellut että hyi helvetti, en kyllä mitään tiukkoja housuja laita kun on niin paksut reidet, mutta ei ne kyllä löysissä housuissakaan sen piilommassa ole vaikka itse mitä kuvittelisi, ja hitto vie, ne värikkäät ja räiskyvät vaatteet näyttää kivoilta. Ne tuo energiaa! Ne saa laiskemmallakin fiiliksellä semmoisen ”JEE NYT MENNÄÄN EIKÄ MEINATA”-purkauksen aikaan, ja eipä muuten pakaratkaan bouncaa ihan yhtä vallattomasti kun on tiukasti puristettu treenitrikoiden sisään!

IMG_20150125_193530
Toinen juttu minkä olen huomannut vaikuttavan mielialaan on oma ulkonäkö. Ok, ei niitä itseään häiritseviä vatsamakkaroita, jenkkakahvoja tai kaksoisleukoja kukaan saa viikossa katoamaan, mutta muutenkin voi itseään huoltaa kuin noudattamalla ruokavaliota ja liikkumalla. Veden juomiseen yritän itse kovasti panostaa koska se on terveellistä ja pitää ainenvaihdunnan liikkeellä, mutta ennen kaikkea on hyväksi myös iholle! Kasvojen pesu ja rasvaus aamuin ja illoin olisi myös tärkeää (myös rasvaisen ihon omaaville) ja huuletkin olisi kiva pitää pehmeinä eikä minään rohtuneina korppuina. Mutta se pieni ehostus minkä muuten voi tehdä on esim. kynsien lakkaaminen (myös lyhyet kynnet voi lakata ja varpaankynnet nyt ainakin!), on semmoisia varpuleitakin kivempi katsella missä on sievät lakat! Ja yksi itselleni tärkeä asia: Hiukset! Otin juuri hiustenpidennykset pois ja annan hiusten levätä kevääseen asti, mutta hiusten värjääminen ja juurikasvun hoitaminen on todella tärkeää. Mitään kamalampaa ei näin aidolla blondilla olekaan kuin mustaksi värjätyt hiukset joissa on sellainen kaljulle päälaelle näyttävä parin sentin teinigoottijuurikasvu. Tänään siis väriä päähän jotta ensi viikko alkaa taas freesimpänä!

Eihän nämä mitään ihmepaljastuksia olleet ja varmaan moni tietää nämä, mutta kunhan leppoisan sunnuntain kunniaksi ajattelin kertoa muutaman pienen mutta samalla kovin suuren asian jolla niihin omiin fiiliksiin voi vaikuttaa :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Ladatkaahan akkuja ensi viikkoon :)

2 kommenttia

  1. MariA kirjoitti:

    Tykkään kyllä värikkäistä treenipaidoista, mutta alaosassa suosin aina mustaa, (koska persehiki :D). Housut saa olla tiukatkin, mutta ei missään tapauksessa trikoot, koska jostain syystä tulen aivan liian tietoiseksi omasta takamuksestani ja koko ajan tekisi mieli olla perse seinää vasten tai istua alas. Olenkin miettinyt, että mahtaako mulla olla isompi kompleksi mun nilkkojen kuin takapuolen suhteen, kun jazz-housujen kanssa tätä ongelmaa ei esiinny :) .

    Kun kattelee noita kaikissa sateenkaaren väreissä ilmestyviä trikoita, pistää väkisinkin miettimään että mitkä mahtavat olla urheiluvaatetrendit kolmenkymmenen vuoden päästä ja nauretaanko näille värikkäille sitten samalla tavalla kun nyt nauretaan niille jumppabody+trikoo -yhdistelmille?

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Jos on oikein värikästä ja kuvioitua niin ei pehi erotu kankaasta! ;) Mä oon miettinyt muuten ihan samaa että nauretaanko jossain vaiheessa tälle väriloistolle…? Tiedä häntä, mutta kyllähän koko ajan jotain muutoksia tulee :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *