Hae
Queen of Eve

Kiva viikonloppu takana

Tää oli pitkästä aikaa hieman erilainen viikonloppu kun pääsin pitkästä aikaa lähtemään jonnekin kotinurkista pyörimästä. Suuntasin oikein ulkomaille, tarkemmin ottaen tosin ihan vain tuohon eteläiseen naapuriimme eli Viroon. Se oli kuitenkin oikein piristävää vaihtelua perinteiseen meininkiin ja vaikka reissu olikin pitkänpuoleinen päiväreissu ja edellytti jo aamu kuuden herätystä, oli lopussa olo väsynyt mutta onnellinen.

Viikonloppu on mulle yleensä vapaata aikaa enkä silloin tee hirveästi blogiin liittyviä asioita tai ainakin yritän ottaa rennommin, mutta nyt poikkeuksellisesti lähdin ”työmatkalle” vapaa-aikana. Kyseessä oli siis PR reissu yhteistyökumppanini Nordic Health Systemsin kautta ja kävimme tutustumassa luonnonkosmetiikkabrändi Nurmen tehtaalle. Oli tosi mielenkiintoista nähdä miten tuotteet valmistuu alusta asti, normaalisti kun sitä on tottunut vaan kaupasta ottamaan sen valmiin paketin.

Oli tosi kiva tutustua uusiin ihmisiin ja nähdä kollegoita ja saada viettää aikaa laivalla loungessa kivojen aamupalasnacksien ja myöhemmin illallisbuffetin parissa. Mulle super ahdistuvana merimatkaajana sääkin oli suosiollinen ja meri niin tyyni ettei meinannut huomata edes laivalla olevansa.

Siitä mä tosin olin yllättynyt, että laivalla oli aivan mielettömästi humalaisia ihmisiä, enkä nyt tarkoita mitään pientä hiprakkaa vaan ihan kunnon kaatokänniä missä oksentelee, ei pysy pystyssä ilman talutusta tai sammuu kokonaan. Kaikenmaailman seurueita sai seurata sivusta ja sitä älämölöä ja huutoa joutui väkisinkin todistamaan etenkin paluumatkalla. Lauantai-illan viimeisin risteily on varmasti se viikon vauhdikkain…

Buffetin puolella ja loungessa oli ihanan rauhallista, dokaajia ei tainnut kiinnostaa muu kuin se juominen ja syöminen oli sivuseikka. Muualla sitten terminaalissa ja laivan käytävillä sitä meininkiä saikin sitten todistaa. Laivalla työskentely on varmaan aika raskasta hommaa…

Isojen viinalastien sijaan mä ostin kolme pussia karkkia, haha. Liitulakuja ja turkinpippureita of course. Muita tuliaisia en sitten oikein hankkinutkaan, eikä tuolle matkalle lähdettykään shoppailemaan. Kiva erilainen viikonloppu mulle, toivottavasti teilläkin oli mukavaa!

Pssst! Nyt valittavana viisi uutta kirjaa jotka voit lunastaa ilmaiseksi e-kirjana tai äänikirjana Elisa Kirjan sivuilta. Tutustumisedut on helppo hyödyntää Elisa Kirjan sivuilta valitsemalla ensin minkä kirjan haluat ilmaiseksi (voit myös lukea ja kuunnella jokaisesta ensin näytteet) ja sen jälkeen rekisteröitymällä. Tässä ole kuukausimaksua tai muitakaan sitoumuksia – Tätä palvelua ei tarvitse muistaa peruuttaa eikä sinua veloiteta turhasta.

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Yksi kommentti

  1. Andykaufmancharactertony kirjoitti:

    Ok, Kiitos tiedosta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *