Hae
Queen of Eve

Mitä mä tällä blogilla haen?

bty
Tänään on perjantai 13.päivä mutta mua ei huolestuta yhtään. Mulla on moni asia elämässä odottavalla kannalla ja asiat on auki, mutta uskon että tosi moneen tilanteeseen tulee selkeys pian, ja se on vain ja ainoastaan parempaan suuntaan.

Oon tosi hyvissä fiiliksissä ollut viimeiset pari viikkoa, ja se on ehkä heijastunut bloginkin puolelle normaalia positiivisemmalla meiningillä. Mua ei mitkään kovin vakavat ja diipit ajatukset ainakaan synkistelymielessä ole vaivanneet, eikä blogini ole saanut sisältöä minkään sortin avautumisista tai negaamisista.

dav
Mä en oo sellainen ihminen joka pitää blogia jonain pelkkänä hyvänmielen-blogina mistä tulisi saada pelkkää inspiraatiota. Oon enemmänkin sellainen bloggaaja joka avautuu myös haastavista aiheista elämässä ja koen että avaan aika paljon henkilökohtaisia asioitani täällä: Sillä on tarkoitus.

Haluan että mun blogi toimii sellaisena järjen äänenä, ehkä joskus annan jotain inspiraatiota ja jotkut asiat ovat sellaisia että ”wau, onpa tolla se ja se tosi ihana juttu”, mutta en ennen kaikkea mä haluan että tää mun blogi toimii vertaistukena. Sellaisena paikkana että lukijoille voi syntyä fiiliksiä että ”hitto, noin se just on ja samaa mäkin ajattelen”, tai sitten niin että mun ajatukset ja sanailut herättää jotain tuntemuksia, puolesta tai vastaan.

dav
Toisinaan tämä kerrontani on lifestyle-tyylistä bloggaamista ja sellaista se kai pääosin onkin: Mun elämää, ajatuksia ja kokemuksia. Toisinaan niissä on sitä ihanaa bling blingiä ja kuviinkin panostettu oikein huolella, ja joskus taas huolettomampaa räpsyä vähän sieltä sun täältä, sen kummemmin miettimättä.

Se mikä pointti mulla tässä tänään on oli ehkä se, että musta on tosi kiva pitää tätä blogia. Mä tykkään blogata ja kirjoittaminen on ehdottomasti mun juttu. Toivon että porukka pysyy mukana seurailemassa, lupaan pysyä jatkossakin sellaisena ettette voi etukäteen koskaan olla varmoja mistä mä aion seuraavaksi kirjoittaa: Täällä tullaan jatkossakin käsittelemään vähän kaikkea.

Mutta hei, nauttikaa viikonlopusta! Tulkaa lukemaan mun blogia! Yritän päivitellä joka päivä, myös tulevana viikonloppuna. Arvatkaas mitä mä aion nyt tehdä? No, lukea muiden blogeja! Perjantai-chillailu alkakoon!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.