Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

Paras muotoilurauta vaativalle

Kaupallinen yhteistyö: Eleven.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Muotoilurauta on asia jossa hinta ja laatu käyvät usein käsi kädessä

Monelle tuttuja merkkejä on varmaan esim. GHD ja Cloud Nine? Kaikki mun blogia pidempään seuranneet tietää mun taistelut hiusteni kanssa. Mulla on kuiva ja pörröinen, luonnonkiharaan taipuva karstatukka joka ei kovin hyvin kestä vaalennusta tai muutakaan käsittelyä. Siksi mä olenkin aina panostanut hiustenhoitotuotteisiin ja käytän oikeasti laadukkaita aineita. Olen myös yrittänyt olla rasittamatta hiuksiani jokapäiväisellä hiustensuoristusrumballa etenkin nyt, kun kasvattelen tukkaani kemiallisen leikkauksen jälkeen takaisin pitkäksi.

Joskus halvallakin saa hyvää, mutta jos oikeasti haluaa laatua kannattaa muotoilurautaan panostaa. Itselleni ihan hyvä ei myöskään riitä vaan olen vaatinut oikeasti kovaa suorituskykyä, en halua maksaa vain nimestä. Mun ensimmäinen muotoilurauta oli Briteistä tilaamani GHD vuonna 2006. Silloin kyseistä rautaa ei saanut ostettua mistään muualta kuin muutamasta kampaamosta ja todella kalliilla hinnalla, hintalapussa luki jotain 250 – 300 euroa. Mä kuitenkin halusin, että mun hiukset todellakin suoristuu vähällä käsittelyllä eikä niitä tarvitse raastaa. Luotin ammattilaisiin ja hankin ns. muotoilurautojen Rolls Roycen heti alkajaisiksi. Tyytyväinen olen ollutkin, sillä tuo rauta kesti käytössäni kymmenen vuotta. Pari vuotta sitten halusin ihan pelkän ulkonäön vuoksi ostaa uudemman mallin samasta muotoiluraudasta, eri värissä vaan. Sillä on menty viimeiset puolitoista vuotta.

Rolls Roycesta hyppy Lamborghiniin – Cloud Nine muotoilurauta on kova kilpailija

Jokin aika sitten sain itselleni testiin yhden GHD:n kovimman kilpailijan, Cloud Nine* merkin uuden C9 Touch* -mallin jota olen nyt käyttänyt omiin hiuksiini. Siinä missä GHD on muotoilurautojen Rolls Royce, voisi Cloud Nine muotoilurauta olla ihan hyvin Lamborghini. Laatua, mutta eri valmistajalta. Voin hyvällä omatunnolla todeta saaneeni loistavan raudan jonka keraamiset levyt ovat ihan mielettömän sileät ja liukuvat hyvin tässä karheassa tappuratukassani. Hius luistaa todella hyvin rautojen välissä (toisin kuin usein edullisemmissa raudoissa). Mitä vähemmän mekaanista rasitusta, sen parempi.

Cloud Ninen C9 Touch* muotoilurauta on varustettu säädeltävällä kahden eri asteen lämpötilalla, eli jos haluaa muotoilla hiuksiaan hellävaraisemmin, saa lämmön laskettua 165 asteeseen sen optimaalisen 195 asteen sijaan ihan vain napauttamalla muotoiluluraudan levyjä kolmesti toisiaan vasten. Alempi lämpötila sopii juurikin ohuempien ja hennompien hiusten muotoiluun.. Aina ei ole tarvetta paahtaa maksimilämmöillä vaan vähempikin riittää. Hyvä ominaisuus tässä muotoiluraudassa on myös se, että sen lisäksi että se kuumenee käyttövalmiiksi todella nopeasti niin se myös sammuu itsestään 30 sekunnissa mikäli sen unohtaa päälle. Fiksua eikö!

Hintakaan ei tässä muotoiluraudassa ole paha. Eleven.fi verkkokaupassa* tällä hetkellä 169 euroa. Ottaen huomioon kuinka laadukkaasta ja arvostetusta muotoiluraudasta on kyse, niin tämä maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Nyt mä sen ikuisen suoristamisen ohella alan opettelemaan myös hiusten kihartamista ensimmäistä kertaa elämässäni ja Cloud Nine saa olla mun apurina. Mulla on uudet aitohiuksesta tehdyt klipsipidennykset sekä ponnari joita haluan opetella muotoilemaan, joten Cloud Ninesta on tulossa lisää juttua! Katsotaan mitä kaikkea kivaa saan aikaan.

Onko sulla Cloud Nine, GHD vai joku muu muotoilurauta?

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Eleven.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *