Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

Olohuoneen uusi tauluseinä + Desenio alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Desenion tauluseinä muutti olohuoneen ilmettä

Kodissani puhaltaa nyt uudet sisustustuulet ja talven sekä kevään aikana tulette näkemään paljon erilaisia sisustuspostauksia. Ensimmäinen askel kohti muutosta oli helposti toteutettavissa oleva olohuoneen tauluseinä. Aloin jo useamman vuoden jälkeen kyllästyä katselemaan samaa taulua joka päivä, joten päätin uudistaa olohuonetta kokoelmalla erilaisia tauluja. Olen viimeksi muutama vuosi sitten tehnyt yhteistyötä Desenion kanssa ja silloin uudistin eteisen ja makuuhuoneen tauluja. Ne muutokset voit käydä katsomassa tästä postauksesta. Sama tapahtui nyt olohuoneeen puolella ja olen todella tyytyväinen. Nyt on taas fresh tunnelma!

Nopeaa, kätevää ja edullista

Paketti tuli taas perinteiseen tapaan hyvin pakattuna, tauluissa oli muovikalvot suojana ja julisteet siististi rullalla, kaikki samassa putkilossa. Taulujen kokoaminen oli todella vaivatonta ja sain ihan viidessätoista minuutissa kaikki neljä taulua koottua. Ei siis lainkaan työläs homma.

Ainoa asia mikä touhujani hidasti oli laumani kaksi karvaista jäsentä jotka haluaisivat olla kiinni minussa ja osallistua aivan kaikkeen puuhaan. Heillä ei oikein ollut ymmärrystä miksei voi istua sylissä tai tassutella julisteiden päällä lattialla. Se kun olisi ollut heidän mielestään niin kovin mukavaa…

Olohuoneen lähtötilanne

Jo reilu kolme vuotta on tullut lähes päivittäin katseltua tuota Pariisin Eiffeltornia esittävää taulua. Rakastan Pariisia ja Eiffeliä, mutta enough is enough. Oli aika uudistua. Olen aikoinani tähän asuntoon muuton jälkeen ostanut tuon taulun kalusteliikkeestä ja olin siihen alunperin todella ihastunut, mutta maalattuani olohuoneen alunperin vaaleansiniset seinät nougatin värisellä kylmään taittavalla ruskealla, oli tämä ruskean ja mustan värinen taulu vain jotenkin tunkkainen. Tietyllä tapaa se toki sopi kokonaisuuteen, mutta kaipasin jotain raikkaampaa ja valoisampaa. Ehkä jopa jotain trendikästä. Ja niin, aikansa kutakin.

Yksittäisen ison taulun sijaan halusin useita erilaisia tauluja taka-ajatuksena se, että olohuoneessa saisi sitten kokonaisilmettä muuteltua ihan vain pelkkien julisteiden vaihtamisella. Perinteisesti olisin tietysti valinnut mustat taulukehykset, mutta silmälläpitäen muita tulevia sisustusmuutoksia kotonani päädyin hopeiseen kevyemmän näköisiin kehyksiin. Ne käyvät aina ja kaikkialla!

Uudistunut Desenion tauluseinä

Kaikki muu oli erittäin helppoa, mutta itse taulujen sommittelu oli hieman haastavaa käytettävissä olevan tilan muodon takia. Jos katsotte tarkkaan niin ymmärrätte miksi: Olohuoneemme toinen pääty on pyöreä ja meillä on kaartuvat seinät! Kyseessä ei siis ole kuvanmuokkausmoka. Seinän lähtiessä kaartumaan sohvan vasemmalta puolelta (kuvaa katsottaessa) täytyi olla aika tarkkana mihin kohtaan tauluja voi naputella. Sohvamme ovat myös uusinnan alla, joten mittoja piti katsella myös se mielessä. Muuten sain täysin vapaalla kädellä vasaroida tauluja paikoilleen, sillä tällaisessä sommitelmassa ei ole niin nökönuukaa jos kaikki ei ole millilleen.

Desenion tauluseinä oli todella helppo suunnitella heidän sivuillaa olevasta Inspiraatio -osuudesta, jossa pääsee valitsemaan taustaa ja erilaisia taulukokoelmia kohdasta: rakenna oma tauluseinäsi. Itse valitsin siellä kuvan jossa oli sohva keskellä ja taulut asetettiin sen yläpuolelle, sen jälkeen mieluisen taulukokoelman ja sitten aloin pyörittämään erilaisia julisteita niiden kokoluokituksen mukaan. Tallensin kaikki suosikkini kätevällä suosikki-toiminnolla ja pyörittelin lopuksi monenlaisia vaihtoehtoja ennen tätä viimeistä lopputulosta. Sitten kun kaikki kuvat oli valittu sai vaihdella vielä kehyksiä ja valita mieluisensa. Sitten vain kohti ostoskoria ja lunastaan tilaus! Todella yksinkertaista.

Mun mielestä tuo inspiraation hakeminen Desenion sivuilta oli kaikista paras osuus ja se on tehty todella helpoksi. En varmasti ilman tätä kollaasi-mahdollisuutta olisi niin helposti löytänyt yhteensopivia ja mieluisia julisteita, sillä Desenion tauluvalikoima on niin huima. On vaikea muistaa niitä suosikkeja ja miettiä mikä voisi sopia minkäkin kautta, mutta tuon tauluseinän suunnittelusivun avulla kaikki onnistui ongelmitta.

Desenion tauluseinä on mun makuun nyt ihan täys kymppi!

Oon todella tyytyväinen tähän kokonaisuuteen ja siihen kuinka kivasti taulut sopii yhteen. On hailakkaa roosaa ja harmaata sekä mustaa, tuollaista graafista ja abstraktia kuviota. Isoimman taulun nimi on Triangles. On kaunis mustavalkoinen kuva linnuista lentämässä ja istumassa langalla, se taulu on Birds On The Wire. Sitten on aivan mielettömän makea ylämaan karjan sonnikuva (tuo eläin on vaan niin tajuttoman upea) nimeltään Highland Cow ja mikä ihaninta: vesivärikuva joka esittää minua ja Minnaa sekä samalla ystävyyttä, läheisyyttä ja yhdenmukaisuutta käsikkäin olevien käsien kautta. Piirroskuva on nimeltään Watercolor Hands No.1.

Kaikkia näitä kehyksiä ja julisteita saa monessa eri kokoluokassa.

Koodilla “queenofeve” saat 25% alennusta julisteista* 5.-7.2. välillä. *Ei koske kehyksiä tai handpicked-, collaboration- tai persoonnalisia julisteita.

Alennuskoodi lukijoille!

Desenio tarjoaa koodilla ”queenofeve” 25% alennuksen seuraajilleni. Alennus on voimassa 5.-7.2.2019. Alennus ei koske kehyksiä ja handpicked- ja collaboration-julisteita tai persoonallisia julisteita. Nyt kannattaa käydä suunnittelemassa oma tauluseinä tai vaihtaa jo olemassa oleviin tauluihin uusia julisteita! Shoppailemaan Deseniolle pääset suoraan tästä!

Mitä te ootte mieltä tästä muutoksesta?

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *