Hae
Queen of Eve

Taas se aika kun ei tiedä miten pukeutua

dav
Oon nyt tässä pari päivää seuraillut tilannetta ja viettänyt aikaa puistossa päästen tiirailemaan aurinkolasien kätköistä ohikulkevia ihmisiä. Helsingin keskustassa asuessa väkeä lappaa ohi jo viidessätoista minuutissa ihan kiitettävä määrä, ja jo normaalilla koiranpissatuskeikalla tulee tehtyä väkisinkin kaikenlaisia huomioita.

Nyt kun on ollut ihan tajuttoman upeat säät (ah, kiitos toukokuu!) olen parina päivänä jäänyt koiran kanssa hieman pidemmäksi aikaa puistoon istumaan. Auringossa hiki virtaa ja mehujää sulaa näppeihin. Koirakin oli kyljistä ihan tulikuuma ja hakeutui tänään jo varjoon penkin alle kun lämpötila auringossa näytti nousevan jo yli parinkymmenen asteen.

dav
Puistoissa on aivan ihana istuskella ja mä tilasinkin jo pari viikkoa sitten ison piknikpeitteen! Vakaa suunnitelmani on että tänä kesänä todellakin hyödynnän kaikki aurinkoiset ja lämpimät vapaapäivät tai illat/aamut miten nyt ehtiikään, ja aion olla ulkosalla mahdollisimman paljon imemässä D-vitamiinia (ois parempi tulla hyvä kesä!). Näen jo itseni lukemassa kirjaa, katselemassa tabletilta ohjelmia, seuraamassa ohikulkijoita, leikkimässä koiran kanssa, nauttimassa itsetehdyistä voileivistä, salaatista ym.

sdr
Ihan kahdessa päivässä puut on alkaneet kunnolla vihertämään ja jostain tyhjästä on ilmestynyt paljon vihreää!

Se mikä on nyt vihertävän luonnon lisäksi pistänyt silmään oikein kunnolla on se, että taas eletään aikaa kun ihmiset ei selkeästikään tiedä miten pukeutua. On tosi jännä itse hikoilla ja nähdä puolet ihmisistä shortseissa, t-paidoissa, jotkut jopa kengät jaloistaan riisuneina ja paljasvarpain ruohikkoa tunnustelemassa puistoissa, kun samalla ohi painelee ihmisiä keillä on karvakauluksiset toppatakit päällä, paksut kaulaliinat kaulassa ja joillain jopa villapipot päässä. Siis mitä ihmettä?

Ilmeisesti ihmiset eivät lainkaan seuraa säätietoja tai sitten joillekin +20 kesäsää ei ole mikään syy vaihtaa tammikuun -20 pakkaskelin vaatteita, vaan samoissa mennään ympäri vuoden. Hassua, ja perin koomisen sekä ehkä jopa oudon näköistä. Toki on aina mahdollisuus että jotkut ovat vilukissoja, mutta en mä ehkä silti ihan toppatakissa, kaulaliinassa ja pipossa kulkisi, vai kuljetteko te?

*) Sisältää mainoslinkkejä

t (6)
Elloksella* on 3.5-8.5 tarjous jossa saa 40% alennusta ostoskorin kalleimmasta tuotteesta. Kassalla käytettävä alennuskoodi: 335456

Tällä hetkellä Elloksella* on pinnalla Yoga Girl eli Rachel Brathen ja hänen suosikkinsa joita itsekin kävin selailemassa. Rachel Brathen on Ruotsin tunnetuimpia sosiaalisen median persoonia, jolla on 1,8 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Hän kiittää joogaa uraansa ja henkilökohtaiseen elämäänsä liittyvistä onnistumisistaan. Rachelin tarina on siitä mielenkiintoinen että  koko hänen joogaamisensa sai alkunsa sairaudesta. Skolioosin aiheuttamat selkäkivut saivat hänet aloittamaan säännölliset joogaharjoitukset 18-vuotiaana. Päätös antoi fyysisen helpotuksen lisäksi uuden suunnan hänen koko elämälleen.

Keräsin Rachel Brathenin Yoga Girl -suosikeista ne omat suosikkini ja tein pari kollaasia. Voin kertoa että multa löytyy tuo ihana musta lierihattu ja se on ihan mahtava hankinta! Nyt himottelee kiilakorkokengät ja tunika, shortseissa ja haalareissa en ehkä olisi ihan parhaimmillani mutta halusin tuoda ne tähän koska ne on tosi ihania!

BeFunky Collagesss Tunika* // Kiilakorkokengät* // Shortsit* // Lierihattu*

dasssssdsJumpsuit-haalari* // Punottu rantakassi* // Narupäällysteiset sandaalit* // Noba-mekko*

40% alennusta* tilauksesi kalleimmasta tuotteesta Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennus on voimassa 8.5.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.