Hae
Queen of Eve

Hellepäivän aktiviteetit Helsingissä x 6

Hellepäivän aktiviteetit Helsingissä

Helle jatkuu ympäri Suomen vielä pitkään, tai niin olen ainakin ennusteista ollut lukevinani. +30 lämpötilat on parasta viettää ilmastoidussa tilassa tai puistossa varjon alla, tai tietty mikäli mahdollista niin erilaisten viilentävien vesileikkien parissa.

Mulla on tarjolla lukijoilleni 10% alennus kaikista Offerillan diileistä heinäkuun loppuun asti, joten kokosin tähän kuusi merellistä ja helteen keskellä vilvoittavaa aktiviteettia hellepäivän iloksi! Nämä aktiviteet Helsingissä ovat vain esimerkkejä ja omia poimintojani, tekemistä on kyllä laidasta laitaan. Itse haluaisin nostaa esille kaikki vilvoittavat aktiviteetit joten tarjolla purjehdusta, melontaa, suppausta, wakeboardingia ja risteilyä saaristossa. Ihan jokaiseen makuun jotakin. Vilvoittavan veden ja pienen tuulenvireen äärelle nämä puuhat ainakin vie, jos eivät ihan märäksi kastele niin ainakin pari pärskettä on luvassa kasvoille.

Mä olin itse eilen risteilyllä ja satamassa vielä paistuttiin porukalla ja käristyttiin kuin ylikypsät makkarat, mutta kun laiva lähti liikkeelle ja ns. otti tuulta purjeisiinsa niin johan olo helpottui. Kyseessä oli illallisristeily eli samalla tuli syötyä (ja juotua) hyvin. Ihanaa ajanvietettä näin kesällä, suosittelen!

Nämä aktiviteetit Helsingissä on mun suosikit!

Yksityinen purjehdus Helsingin edustalla 1-8 henkilölle

Tässä onkin aika mahtava tapa nauttia upeista Suomenlahden maisemista ja avomeren henkeä salpaavasta tunnelmasta purjeveneen matkassa! Yksityinen purjehdus sopii niin ensikertalaisille kuin kokeneillekin purjehtijoille ja on yllättävän edullista (1-5hlö 119e ja 6-8hlö 160e) joten hintaa tulee vain kolmisenkymppiä per nokka.

Vesille lähdetään Katajanokan Kasinon kupeesta venekerhon laiturista. Purjevene on Ahti Kotikosken suunnittelema Wind 35 -avomeripursi, jonka sulavalinjainen runko on suunniteltu nimenomaan Suomenlahden tyypillisiin purjehduskeleihin. Ennen purjehdusta käydään läpi 30 minuutin purjehdusinfo joten ensikertalaisetkin pääsevät hieman perehtymään, että mitä ollaan lähdössä tekemään. Purjehduksen kesto on noin 2 tuntia, ja kyytiin mahtuu jopa kahdeksan henkilöä. Kestoa voi varauksen yhteydessä halutessaan pidentää lisämaksusta, joka maksetaan paikan päällä.

Koodilla eve10 saat 10% alennuksen ja diilin voit ostaa tästä*!

Royal Linen Helsinki Sightseeing -risteily 1–4 hengelle

Sightseeing-risteily Kauppatorilta on paras tapa nähdä ja kokea kaunis Helsinki mereltä käsin! Risteilyllä näet kaupungin kauneimmat maisemat ja kiinnostavimmat nähtävyydet mukaan lukien esimerkiksi Kaivopuiston, Kruununhaan ja Katajanokan upeat rannat, historialliset rakennukset ja kirkot sekä Korkeasaaren eläintarhan. Nähtävyyksiin tutustumisessa auttaa myös kattava ja mielenkiintoinen reittiselostus. Risteilyt ovat tosi edullisia ja maksavat esim. kahdelle hengelle 20e. Kiva ja edullinen ajanviete!

Voit kruunata matkan herkullisella noutopöytälounaalla. Offerilla-asiakas voi ostaa buffetlounaan hintaan 12e/hlö (norm. 14e/hlö). Lähde Royal Linen matkaan ja vietä elämyksellinen sightseeing-risteily raikkaasta meri-ilmasta ja saariston upeista maisemista nauttien!

Mä olen ollut useammankin kerran Royal Linen risteilyillä sekä illallisristeilyllä joten näitä suorastaan hypetän! Yhdestä testaamastani illallisristeilystä voit lukea blogikirjoituksen täältä!

Koodilla eve10 saat 10% alennuksen ja diilin voit ostaa tästä*!

Tunnin SUP-lautailu yhdelle tai kahdelle

Tarjous sisältää Helsingin Melontakeskuksen tunnin suppailukokemuksen yhdelle tai kahdelle hengelle. Hintaan sisältyvät myös lauta, mela ja kelluntaliivit. Hinta yhdelle 7,50e ja kahdelle 15e.

Koodilla eve10 saat 10% alennuksen ja diilin voit ostaa tästä*!

Tunnin melonta yhdelle tai kahdelle

Helsingin Rajasaaressa on suppailun lisäksi tarjolla myös melontaa samalla hinnastolla kuin sup-laudan vuokraukset.

Melonta kauniin Helsingin edustalla on loistava keino nauttia aurinkoisesta kesäpäivästä! Hauska ja ympäristöystävällinen laji sopii lähes kaikille iästä ja urheilutaustasta riippumatta. Helsingin Melontakeskus tarjoaa upeat puitteet melontaan – lähde yksin tai yhdessä ystävän kanssa!

Kahden hengen melonnassa voit valita joko kahden hengen kajakin tai kaksi yhden hengen kajakkia. Kajakkivuokraukseen sisältyy mela, aukkopeite ja kelluntapukine.

Koodilla eve10 saat 10% alennuksen ja diilin voit ostaa tästä*!

Wakeboardaus Hietsussa 1-4 henkilön ryhmälle

Vaihtoehtoisesti jos suppailut, melonnat ja muut tuntuu kovin tylsiltä, niin tarjolla on myös vauhdin huumaa veden päällä! Wakespot Helsinki tarjoaa wakeboardauksen yksityistunnin 1-4 hengelle Hietsussa. Wakeboardingissa pääset surffaamaan vaijeriradan vetämänä vesilaudalla. Halutessa pääset testaamaan erilaisia radalla olevia hyppyreitä ja reilejä. Hyppyrit ja reilit on helppo väistää, jos niistä ei halua mennä. Tuntiin sisältyy perehdytys sekä tunnin mittainen yksityisopetus ryhmän jäsenille, joten se sopii erityisesti ensikertalaisille. Ohjauksen lisäksi diiliin kuuluu välineiden vuokra sekä saunan vapaa käyttö oman yksityistunnin aikana. Hinta 96e.

Koodilla eve10 saat 10% alennuksen ja diilin voit ostaa tästä*!

Flyboard-lento Hietsussa

Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä on mahdollisuus kokeilla flyboard-lentoa Hietsussa. Flyboard on kesän hauskin ja vauhdikkain vesiurheilulaji, jossa pääsee kokeilemaan miltä lentäminen tuntuu! 260 hevosvoiman vedenpaineella nousee jopa 15 metrin korkeuteen, joten tämä vaatinee hieman hurjempaa luonnetta! Hinta 59e.

Koodilla eve10 saat 10% alennuksen ja diilin voit ostaa tästä*!

Offerillan kaikki diilit saa heinäkuun loppuun 10% alella käyttämällä alekoodia eve10, joten jos näistä mikään ei nappaa niin kaikkia muitakin diilejä voi hyödyntää vapaasti aina kauneudenhoidosta ravintolatarjouksiin ym. Offerillan kaikkiin diileihin pääset suoraan tästä*!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.