Hae
Queen of Eve

Hyvää seurattavaa Youtubessa x 3

Hyvää seurattavaa Youtubessa

Jos sulla on tekemisen puute ja tylsää tai muuten vain mietit mitä viihdyttävää tekemistä ja katsottavaa voisi netissä olla, on tämä postaus just sulle! Aiemmin viime syyskuussa listasin omasta mielestäni mielenkiintoisimmat tubettajat x 5 ja kerroin tubettajista joita itse seuraan ja nyt on aika jakaa lisää vinkkejä siitä mikä on hyvää seurattavaa Youtubessa.

Mielenkiintoni erilaisia tubettajia kohtaan on laaja, joten näistäkin viidestä löytyy varmasti hyvää seurattavaa moneen makuun.

Hyvää seurattavaa Youtubessa x 3

Knorpp and South

Jenkkiläinen 11 hengen mormoniperhe jotka aluksi matkustivat vuoden ajan isolla asuntoautolla ympäri USA:ta, ja kesän lopulla 2017 lähtivät kiertämään Eurooppaa. Perhe on todella mielenkiintoinen ja hauska ja mielestäni omaavat hyvät arvot, paljon rakkautta ja tekevät asioita yhdessä. Isän ja äidin lisäksi perheessä on 4 biologista omaa lasta (poikia) ja 5 Kiinasta adoptoitua (3 tyttöä ja 2 poikaa joista kaksi erityislasta). Olen itse seurannut heitä noin vuoden ja odotan innolla jokaista videota. Ovat todella laadukkaita ja mielenkiintoisia ja perheen elämää on ihan mahtava seurata. Jos lähdet mukaan nyt, on sinulla huimasti katseltavaa koska voit aloittaa katsomalla ensin koko viime vuoden jolloin he kiertelivät asuntoautolla Amerikkaa. Nyt käytynä on Ranska ja Irlanti ja he ovat saapuneet juuri Lontooseen.

Men Try Videos

Kaksi hauskaa miestä kokeilee kaikkia outoja juttuja ja tekee niistä videoita. Monet naurut olen reilun vuoden aikana saanut kun he ovat olleet mulla seurannassa. Kevyttä viihdettä, aivot narikkaan ja nauttimaan heidän hassuttelustaan :)

Kara and Nate

Pariskunta jonka tavoitteena on matkustaa 100 maassa vuoteen 2019 mennessä. Heitä olen alkanut seuraamaan vasta hiljattain, mutta voin suositella jo nyt sillä noin kymmenen katsomani videon perusteella ovat tooodella mielenkiintoista ja kivaa katseltavaa! Kaikkia heidän videoitaan en siis vielä ole katsonut, mutta kohta saan kiinni reaaliajassa :)

Toivottavasti näistä löytyy mielenkiintoista katseltavaa. Etenkin Knorpp & South ja Kara & Nate ovat aktiivisia päivittäjiä, joten materiaalia tulee useasti viikossa ellei jopa päivittäin. Ihan parasta!

Onko nämä kellekään mun lukijalle tuttuja tai tilaatteko jo?

 

♡ SEURAA MINUA ♡

 Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

3 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  Tuo Mentry on hervoton :-D

 2. Mariem kirjoitti:

  Tykkäisitköhän tästä :D
  https://www.is.fi/viihde/art-2000005514925.html

 3. MaaritT kirjoitti:

  Love &Hip hopit tulee kyllä aina seurattua YouTubesta. Ihan parasta viihdettä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *