Hae
Queen of Eve

Something BIG is coming!

dav
Koko viime vuosi mun elämässä oli aikamoista mahalaskua. Perse edellä puuhun ja karvasta kalkkia sai niellä moneen otteeseen. Olin jo alkuvuodesta aivan kypsä kun työkuviot muuttuivat merkittävästi, siitä sitten kova paine oman fyysisen ja henkisen jaksamisen kanssa, ahmintahäiriöstä hoitoon hakeutuminen, parisuhteen kariutuminen, syömishäiriöklinikan pitkät hoidot ja lopulta järjetön uupumus ja ahdistuneisuus.

Kaiken kaikkiaan viime vuosi oli henkisesti todella rankka ja sisälsi paljon itsetutkiskelua. Lähes kaikki meni elämässä uusiksi, niin parisuhde, koti, asuinpaikka, työkuviot, ihan kaikki. Tähän päivään mennessä viimeiset puolitoista vuotta on ollut kyllä sellaista kyytiä että haluan muistella vain niitä hyviä asioita.

Mitä mulle on jäänyt tästä käteen? Uusia ystäviä, ihana asunto Helsingin keskustassa, jokapäiväistä seuraa ja sosiaalisuutta yhteisasumisen muodossa, hyvät välit eksään, ja ihan uusi maailma edessä töiden osalta. Syömishäiriötä on nyt hoidettu niin paljon kuin on mahdollista valmiina terapioina ja hoitojaksoina saada, ja kimpsut ja kampsut on pakattu työmaailmassa ja suunta on kohti uusia kuvioita. On oikeastaan ihanan helpottavaa ja nyt saa huokaista: Kaikki se sonta on nyt loppu. Paljon töitä toki on vielä edessä mutta tärkeintä on se että pahin on takana ja mä oon selvinnyt tästä kaikesta!

Tänään mä aion nauttia tästä ihanasta säästä, auringosta ja kiireettömyydestä. Uskon että kohta alkaa aurinko paistamaan tähänkin risukasaan, eikä voi olla niin paljon pahaa ettei kohta jotain hyvääkin. Mä tunnen sen. Jotain isoa on tulossa!

t (7)
Alennuskoodi Ellokselle 335456

40% alennusta* tilauksesi kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennus on voimassa 8.5.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

*) Sisältää mainoslinkin

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *