Hae
Queen of Eve

Kaikki tiet vievät Roomaan

street-art-705838_960_720

*Sis. kaupallisia linkkejä

Rooma – Kaikkien kaupunkien äiti

Otsikon ja alustuksen jälkeen kesän aloitukseen ajoitettu lomamatkani tuskin on enää kenellekään epäselvä. Lähdemme ystäväni Idan kanssa viideksi päiväksi Italiaan, Roomaan ja Santa Marinellaan!

Laitoin pienen arvonnankin aiheesta pystyyn matkamessuja koskevassa postauksessa, ja muutama osasikin arvella Roomaa. Joko olin snapchatissa aiemmin lennot ostaessani jotain lipsauttanut, tai sitten oli muuten vain hyviä arvauksia :) Jokaisen arvontaan osallistuvan kommentti oli kuitenkin varsin osuva, sillä ihan jokaiseen mainituista paikoista haluaisin matkustaa!

anguillara-1692931_960_720

flowerpot-1842098_960_720

Eros Ramazotti soimaan

Mä oon aina tykännyt Italiasta. Italialaisesta ruoasta, viinistä, musiikista, elokuvista, valokuvista. Italiaan mä rakastuin pari vuotta sitten käydessäni Milanossa. Mun mielestä siellä oli ihanaa, ja voisin matkustaa moneen eri paikkaan Italiaa.

pasta-1463934_960_720candles-705883_960_720night-735273_960_720

Buon Appetito!

Rakastan italialaista ruokaa. Kuka ei? Pizzaa, pastaa, lasagnea, ciabattaa, bruchettaa. Haluan juoda hyvää italialaista viiniä ja kuohuviiniä. Chianti. Prosecco. Juustot, mozzarella, parmesaani, mascarpone, ricotto, gorgonzola ja pecorino odottavat, puhumattakaan tiramisusta, panna cotasta ja jäätelöstä.

Rakastan italialaista muotia ja tyyliä. Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Giorgio Armani, Prada, Gucci, Furla, Miu Miu. Ehkä joku päivä vielä ostan Pasottin upean sateenvarjon, olkoon kuinka turhanpäiväinen tahansa.

italy-1325465_960_720

roman-soldier-1878213_960_720the-coliseum-770274_960_720

Christians to the lions!

Mua kiinnostaisi Venetsia, Pohjois-Italian Como- ja Gardajärvi, viinitilat Toscanassa, eteläinen Italia ja saaret Sardinia ja Sisilia ihanine rantakohteineen. Mun mielestä jokaisen ihmisen pitäisi mennä Roomaan, ja nähdä muutama historiallinen paikka todellisuudessa ja koskettaa niitä.

Vatikaaniin tuskin lähdemme jonottamaan, mutta Colosseum, espanjalaiset portaat ja La dolce vita -elokuvasta tuttu Fontana di Trevi on pakko nähdä!

trevi-1921697_960_720 rome-231417_960_720

ARVONTA

Oli ja meni postauksessa ”Arvaa minne matka seuraavaksi?” ja itselleen Mondo -lehden tilauksen voitti nimimerkki Nora, paljon onnea! Olen sinuun yhteydessä sähköpostitse :)

Jos jotain muuta matkailusta innostunutta lukijaa kiinnostaa, niin Mondolla on tällä hetkellä hyvä tarjous jossa saa itselleen neljä numeroa ja valitsemansa lahjan (joko varavirtalähteen tai Ivana Helsingin pikkulaukun) kaupan päälle, ja yhteishinta vain 19,90e.

Mondon voit tilata tästä* :)

Mondo

Blogipostauksen kuvitus ilmainen kuvapankki Pixabay

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *