Hae
Queen of Eve

Läskileiri ja viikko 4

Kuukausi on nyt pidetty kirjaa syömisistä, ja parin ensimmäisen viikon jälkeen on käynyt ne perinteiset: Kuvaaminen on alkanut lipsumaan ihan silkan unohtelun takia, vaikka voisi luulla että se olisi jo iskostunut selkärankaan että kaikki kuvataan mitä syödään. Mutta ei, ei se vaan ole ihan niin yksinkertaista että jokaista suupalaa ja kiireessä kyhättyä ateriaa muistaa kuvata. Helpommin sanottu kuin tehty.

Kolmas viikkohan oli kunnollinen riman alitus mutta siihen oli syynä vatsatauti. Yleensä ahmimishäiriöisellä voisi kuvitella riman alituksen johtuvan herkkuruokien tavattomasta mässäilystä, mutta tällä kertaahan oli juuri päinvastainen tilanne. Ei tullut syötyä viikkoon oikein mitään kun ruokahalua ei näkynyt mailla eikä halmeilla. Viime viikko menikin sitten puoliksi ulkomaanreissussa ja loppuosa kotona pääsiäistä viettäen ja ihan rehellisesti rötväten, päätin etten jumalauta tee yhtään mitään jos ei ole pakko, ja voi vitsi että onkin ollut ihana vain levätä ja olla, päiväkausia putkeen! (Äiti tappaa mut jos se lukee näin pitkän lauseen, eli terkkuja kielioppinatsille vaan).

Laitan pinkillä kaikki unohtuneet kuvaukset koska tässä ei ole kaikki mitä olen syönyt.

Maanantai

Aamupala vasta lentokentällä. Kinkkujuustopatonki ja mehua.

Välipala lentokoneessa. Zero Cola ja juustopaprikatäytteinen bagel.

Tsekkeihin saavuttua minipussi kinkun ja juuston makuisia sipsejä, tsekkiläinen suolakurkku-kinkku-juusto patonki sekä 1/2 Milkan Oreo-suklaalevyä (minikokoinen levy).

Tiistai

Aamupala hotellilla. Kaikkia hedelmiä en syönyt, jäljelle jäi myös toinen nakki ja puolikas tuosta puolikkaasta makkarasta. Jälkkäreileivonnaisista vain haukkasin jokaisesta niin että sain maistaa millaisia ovat. Ihan ok, mutta en ole leivonnaistyttö joten ei tehnyt mieli syödä enempää. Munakokkeli oli aamiaisen parasta. Om nom nom!

20150331_090746_resized

Kaupungilla mentiin ravintolaan syömään. Otin alkupalaksi köntin camembertia ja puolukkahilloa sekä iso paahtoleipä joka oli jaettu neljään osaan. En jaksanut syödä koko juustokönttiä joten annoin loput Jaanikalle.

20150331_141238_resized
Pääruoka oli sikahyvää! Ihan hirveän iso kananpala, multa jäi siitäkin 1/4 syömättä. En jaksa tuollaisia määriä lihaa (etenkään kokolihaa) kerralla. Makuna oli joku yrttijuttu, todella herkullista. Kylkeen oli iso kasa kasviksia jotka ovat kekona tuolla kanafileen alla, siellä oli parsakaalia, kukkakaalia, maissia, pavunvarsia ja miniporkkanaa. Ältsin hyvää, en voisi vähempää hehkuttaa! Lisäksi otin vielä amerikan perunoita jotka oli tuollaisia kuivahkoja mutta hyviä perunaviipaleita. Hieman ranskalaisen oloisia mutta ei mielestäni kovinkaan rasvaisen tuntuisia.

20150331_143117_resized
Koska jälkkäriä ei jaksettu, käytiin myöhemmin kaupunkikierroksen ja shoppailun lomassa Starbucksissa (elämäni eka kerta) ja otin Chocolate Cream Frappuccinon isona! Olisi riittänyt se pienempikin, mut oli toooodella hyvää, nam!

IMG_20150402_175445
Illalla hotellin ravintolassa tilattiin alkupaloiksi puoliksi Pizza Margaritha, eli simppelisti ei millään täytteillä paitsi juustoa ja oreganoa. Oli muuten paras ikinä, aivan sairrraaan hyvää. Tuota söin 3 palaa, kyseessä oli sellainen suhteellisen pieni pizza.

IMG_20150405_223811
Pääruoaksi sitten hampurilaisaterian, pihvi mediumina. Kuva ei kerro totuutta, mutta hampurilaispihvi oli niin jäätävän iso (todella paksu) että jaksoin siitä noin puolet. Ranskalaiset oli huijausta, tuolla peltipurkissa oli pahvinen alusta puolessa välissä eikä ranskalaisia ollut oikeasti kovinkaan paljoa. Ne söin melkein kaikki!

20150331_222945_resized
Keskiviikko

Aamupala täsmälleen samanlainen kuin tiistain kuvassa, ainoana erona että söin sen ilman jälkiruokia :) Pistetään nyt vielä uusiksi samainen kuva piruuttaan kun en muistanut kuvata ;D

20150331_090746_resized
Aamiainen oli jälleen todella täyttävä ja sillä mentiin pitkälle päivään. Myöhemmin shoppaillessa ja kaupungilla kierrellessä tilasin ravintolassa Hawaii Pizzan joka oli ihan jäätävä. Söin tuosta noin puolet. Yleensä vedän kyllä pizzan kokonaan mutta nyt ei pystynyt, ei mitään tsäänssiä.

20150401_153522_resized
Sitten alkaakin kuvailu unohtumaan koska illalla suuntaamme yötä vasten takaisin Suomeen. Muistini mukaan en kuitenkaan syö enää mitään erityisemmin, ehkä muutaman karkin tai jotain vastaavaa mutta siihen se jää. Lentokoneessakin nukun ja ollaan vasta yhden aikoihin yöllä kotona.

Torstai

Olen ihan rättipoikkipuhki. Nukun pitkälle päivään. Varmaan tyyliin kahteen. Sitten on nälkä. Syön kolme karjalanpiirakkaa (rukiista), päällä cheddaria, pippurikalkkunaa ja ultrakevyttä ohuen ohutta meetvurstia muutamat palat.

20150403_114255_resized
Nukun pitkin päivää ja iltaa. Ei jaksa.

Illalla syön kalkkunanakkeja ja ristikkoperunoita.

Perjantai

Unohdan kuvata aamiaisen, mutta aamiainen on täsmälleen sama kuin torstaina. Kolme piirakkaa täytteillä.

Päivällinen, mun lempiruokaa. Tämän ruoan kanssa syön aina reilusti kurkkua ja paprikaa, ja normaalia paremmin jauhelihaa. Tästä ruoasta pidän todella paljon, ja tällä elin viikonlopun, oikeastaan koko pääsiäisen.

10% naudan paistijauhelihaa, kevyt polar-juustoraastetta ripaus, paljon kasviksia, teelusikallinen juustokastiketta jokaiseen. Mun suurin rakkaus!

20150403_160256_resized
Lauantai

Aamiaisen unohdin kuvata. Se oli kaksi palaa leipää juustolla ja pippurikalkkunalla.

Muutoin ruoka oli taas sitä samaa. Kahdesti päivässä tacosetti, lounaaksi ja päivälliseksi. Voisin elää pelkästään näillä…

20150404_181725_resized
Sunnuntai

Unohdin kuvata.

Tacoja, tacoja, tacoja. Kahdesti päivässä. Nyt loppui jauhelihat. Ei oo enempää. Kiitos nam.

Herkuttelusta: Pääsiäisviikonlopun aikana söin myös jumbojuustonakseja ja hot rodeja. Ne olivat kulhossa muutaman päivän ja niitä tuli napsittua randomisti. Yhteensä ehkä puoli pussia molempia parin päivän aikana. Söin myös joitain tuliaiskarkkeja, mutta tällä kertaa kävi niin että karkit olivat pahoja ja heitin niiden loput äsken roskiin. Haha.

Nyt varmaan kivet taas lentää ja fitnessnatsit kaivaa nitroja, mutta se on kuulkaa voi voi. Mulla menee syömisten suhteen todella hyvin, en stressaa turhia mutta en myöskään rennolla suhtautumisellani ole aikaansaanut täysin ääliömäistä pelkkää herkkujen syöntiä. Tämä on ahmimishäiriöisen ihmisen viikoksi todella hyvä :)

5 kommenttia

 1. veera kirjoitti:

  Kuulostaa siltä, että olet saanut syömistä hallintaan. Hyvä sinä!:)

 2. minna kirjoitti:

  Samojen asioiden kanssa painiskellaan, koitan ottaa huumorilla vaikka välillä hiukan rankkaa. Sä näytät hyvälle <3

 3. JennaMK kirjoitti:

  On niin mahtavaa, että sä tuot esiin tätä sun ahmimisongelmaa julkisesti. Se on sellanen peikko, mitä hävetään ja salataan, mutta sen myöntäminen on jo todellien hyppy toipumiseen! Oon ollut enemmän ja vähemmän oireileva ainakin 8 vuotta ja tämä vuosi on ollut iso käännekohta. Toki omalla kohdalla haastetta tuo depressio, jota olen sairastanut niin ikään yli koko aikuisikäni.. Tämä on ollut todellinen balanssin vuosi. Olen päässyt isoja askelia toipumisessa ja uskon, että tämä jatkuu!

  On tärkeää, että ruokavaliosi on sellainen, että SINÄ nautit siitä. Sellainen, että SINÄ voit elää sillä loppuikäsi. Muista ei ole väliä, tää on nyt SINUN matka! Hirveän kovia tsemppirutistuksia myös jatkoon!

  Jenna
  http://terksulife.blogspot.fi/2015/04/kaltoinkohtulustani-huolimatta-sain.html , viimeisintä ahmimispohdintaani..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *