Hae
Queen of Eve

Sisustuspohdintaa ja alennuskoodia

Nyt kun muutto yhteisestä kodista pois omaan asuntoon on ajankohtainen ja kova etsintä käynnissä, en voi välttyä siltä että olen entistäkin innostuneempi sisustuksen suhteen. Mun yksi rakkain mielenkiinnon kohde, suoranainen intohimo on sisustus ja olen aina panostanut aika paljon kotini ulkonäköön. Viimeksi yhteen muuttaessa möin aika paljon huonekaluja pois ja sen jälkeen on tullut taas hankittua lisää muita sisustuselementtejä, mutta nyt mietinkin mitä linjaa aion jatkossa noudattaa, sen toki sanelee myös tulevan asunnon tyyli.

Tietyt asiat pysyvät mukana, ja se on mustan, valkoisen, harmaan ja hopean väritys. Pidän myös kaikesta blingistä, korukivistä ja kristalleista, ylellisistä ja kalliista jutuista. Värejä en juurikaan käytä, mutta olen esim. ruskeaa käyttänyt pehmentämään kokonaisuutta sillä liian moderni ja pelkistetty värimaailma tuntuu hieman kylmältä ja kovalta mun makuun, vaikka muiden kodeissa siitäkin osaan nauttia. Tekstiilit ovat aika isossa roolissa, sillä koristetyynyillä, vilteillä ja muhkeudella saa suppeampaakin värimaailmaa pehmennettyä ja tehtyä kutsuvamman näköiseksi.

Mun tyyli on ollut sellainen sekoitus maskuliinisuutta ja naisellisuutta, osittain pelkistettyä ja modernia, mutta joukkoon mahtuu myös koristeellista muotoilua. Nyt ajattelin että ehkä voisin lisätä jotain hieman erilaista, ottaa ihan uusia juttuja mukaan… Tätä täytyy pohtia, ja tosiaan ensin on se asunto löydettävä että tietää millaisen linjauksen voisin valita!

Sain kivan alennuskoodin Elloksen Jotex-tuotteisiin, ja kaikista Jotex-merkin kodinsisustusjutuista saa 30% alennusta. Kävin selaamassa kokoelman läpi ja kyllä sieltä parikin juttua hyppäsi silmilleni. Tyylejä oli useampaa, eli kannattaa käydä tsekkaamassa onko mitään itseään kiinnostavaa, mutta mä tykkäsin erityisesti näistä, vähän tuollaista erilaista klassista tyylikkyyttä ja aikuismaista juttua. Lakanat  sopii River Maison -tyyliin varmaan aika hyvin (itse en sillä tyylillä sisusta), mutta mun mielestä myös raffimpaan mustavalkoiseen sisustukseen antamaan hieman naisellisuutta joten siksi kiinnostaa.  Nuo tyynynpäälliset on tosi makeita ja halpoja, aika Ralph Lauren henkistä!

picisto-20150520235233-6274221. Täältä 2. Täältä. 3. Täältä
picisto-20150520235429-2887241. Täältä 2. Täältä 3. Täältä

Alennuskoodilla 315416 -30% Jotex-tuotteista, kertakäyttöinen koodi. Pienin tilaus 25 euroa, ei toimi aletuotteisiin. Koodi on voimassa 31.05.2015 asti. Elloksen Jotex-valikoimaan klikkaamalla TÄSTÄ!

Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *