Hae
Queen of Eve

Hotellisuositus Kanarialle: Sunprime Atlantic View Osa 2


Matkaoppaissa ja matkatoimistojen nettisivuilla on usein aika suppeat kuvat matkakohteista, ja toisinaan tuntuu että ne on otettu aina vain kaikista edullisimmista kulmista. Pienet tilat ja nuhjuisemmatkin kokonaisuudet saadaan näyttämään paremmilta oikeassa valossa ja rajaamalla, mutta tälläistä pettymystä en kyllä ole kokenut Tjäreborgin matkojen kohdalla.

Tokikaan niitä kuvia ei usein ole mitenkään älyttömästi tarjolla jokaisesta hotellista, joten ajattelin että kuvailen hotellia enemmänkin, ihan vain jotta voisin suositella muillekin ja näette millaista siellä todellisuudessa on. Aiemmin kirjoitin postin joka koski hotellihuonetta, ja se löytyy tästä: Osa 1

Mun mielestä tämä postaus ei välttämättä turhia esittelyjä ja selityksiä kaipaa. Kuvat puhukoon puolestaan, eikö vaan?

Tässä hotellin aulaa:


Erittäin viihtyisää, avaraa ja siistiä. Aulasta löytyi myös internetpiste useilla tietokoneilla sekä kirjasto josta pystyi lainaamaan luettavaa altaalle tai huoneeseen.

Yleiset tilat ja aulabaari olivat myös todella kutsuvat. Tälläisellä alueella sitä viettää ihan mieluusti aikaa ja monet lekottelivat sohvilla, katsoivat ohjelmia tabletilta tai tekivät jotain läppäreillään sohvaryhmillä chillaillen.


Hotellin yleisistä tiloista löytyi myös biljardipöytä ja iso pöytä tuoleineen jossa näkyi ihmisten pelailevan korttia tms. Sisustukseen ja viihtyvyyteen oli tässä hotellissa todellakin panostettu.


Tämän lisäksi hotellin alakerrassa oli myös Prime Loungen baaritiskit sekä viinibaari ymmärtääkseni aika kattavalla viinivalikoimalla, joten luulisi olevan vaativampaankin makuun erilaisia viinejä tarjolla.


Tälle näyttää, ihan kivalle eikö? Kolmatta osaa pukkaa vielä lähipäivinä, ja silloin pureudutaankin hotellin piha-, ja allas-alueeseen sekä SPA-tiloihin!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *