Hae
Queen of Eve

Suussasulavan maukas riisi

Mä en oikein tykkää riisistä. En tiedä mikä siinä on, mutta harvemmin maistuu. Joskus ostan riisiä sellaisissa valmiissa annoispusseissa joissa se keitetään pusseineen päivineen. Ei koskaan pala pohjaan, varsin kätevää.

Mä kuitenkin tykkään riisistä jos joku muu tekee sen. Kiinalaisen ravintolan riisi on uskomattoman ihanaa, ja lapsuudessa muistan äitini tehneen kuullotettua sipuliriisiä josta tykkäsin tosi paljon. Nyt mä oon vihdoinkin löytänyt riisin joka oikeasti maistuu jollekin, ja mun mielestä se on suussa sulavan maukasta!


Suussasulavan maukas riisi

Täysjyväriisiä haluttu määrä vuokaan, ja päälle tuplamäärä vettä johon on etukäteen sulatettu kaksi lihaliemikuutiota. Reilusti sipulia ja herkkusieniä. Uunissa tunti noin 225 asteessa. Helppoa kuin mikä. 

Monimutkainen resepti a’la Tyttö Sinä Olet Vahva (julkaistu luvalla, en ota itselleni kunniaa)


Mä en muuten tykkää oikein sienistäkään, mutta tässä… ah, oikein maukkaita! Tämän kanssa voikin sitten nauttia vaikka ihanaa fetasalaattia ja mureampaakin mureampaa pihviä, mediumina tottakai!

Onko muita riisin vihaajia?

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. nella kirjoitti:

    Pakko testata, kuulostaa todella maukkaalta ja kylmiin päiviin sopivalta :)

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Tuo on tosi hyvää. Mä ajattelin että teen myös kanan kanssa niin että teen kanaliemeen tuon lihaliemen sijaan :) Voihan noita varmasti vaihdella vaikka mitä juttuja, mutta selkeesti tuollainen ”uuniriisi” on mun juttu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *