Hae
Queen of Eve

Blogi on mun psykologi

img_20161105_175245_resized_20161109_065915080

Mua snapchatissa seuraavat saattoivat huomata eilen illalla avautumiseni ja pahan olon purkamiseni. Mä yritän olla positiivinen ihminen joka ei helposti valita asioista, mutta joskus vaan on pakko, etenkin jos se jollain tavoin helpottaa omaa pahaa oloa.

Olen tässä ajan saatossa huomannut että tää blogi on myös mun psykologi, ja tällaisen julkisen päiväkirjan pitäminen on omalla tavallaan terapeuttista. Tokikaan en kaikkia asioitani tänne vuoda, ja nekin mitkä kerron voivat olla jonkinlainen pintaraapaisu asioihin tai sensunroituja versioita, mutta kuitenkin avaudun aika paljon omista ajatuksistani ja niistä henkilökohtaisista taisteluista ja demoneista joita meistä jokaisella varmasti on.

img_20161105_205601_resized_20161109_065956180

Siinä missä koira on mun paras kuunteleva korva joka ei koskaan tuomitse, on blogin pitäminen parhaassa tapauksessa kuin osallistumista ryhmäterapiaan. Voin kertoa tänne ongelmistani syömisen kanssa, puhua ikuisesta laihduttamisesta ja terveellisempien elämäntapojen omaksumisen vaikeudesta. Voin ihmetellä sitä miten kaikki mielenkiinto parisuhteita ja miehiä kohtaan on kadonnut viimeisen eron myötä ja pohtia sitä onko missä vaiheessa aiheellista huolestua sinkkuudesta ja siitä ettei omaa käytännössä minkäänlaista kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen.

Voin myöntää rehellisesti oman laiskuuteni ja saamattomuuteni, ja kaikista näistä sekä monista muista asioista saada vertaistukea ja todistuksen sille etten ole ainoa. On muitakin ihmisiä ketkä painivat samojen tai joidenkin vastaavantyyppisten ongelmien kanssa, ja on ihmisiä ketkä ovat nämä asiat selättäneet. Olen saanut monenlaisiin asioihin paljon hyviä vinkkejä lukijoilta, ja se on palkitsevaa.

img_20161105_175144_resized_20161109_070021783
Blogi on mulle myös tärkeä kanava vaikuttaa. Sitä kautta mä kerron ihmisille siitä millainen mä olen ja vastavuoroisesti saan palautetta lukijoilta. Se on tärkeää, ja se mikä on kaikista tärkeintä on se, että jo pelkkä asioiden kirjoittaminen tähän ylös on terapeuttista.

Viime yönä kirjoitin näppis sauhuten tulikivenkatkuisen pitkän avautumisen blogiini snapchat julkaisujeni innoittamana, ja jätin sen odottamaan aamua ja julkaisua. Hyvä näin, sillä aamulla tuntemukseni eivät olleetkaan ihan yhtä voimakkaita ja pelkkä tekstin jäsentely luonnoksiin toimi mun henkilökohtaisena psykologina.

Ihanaa, nyt taas helpottaa!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

0 kommenttia

  1. milja kirjoitti:

    Ihanaa kun olet niin avoimesti oma itsesi täällä blogissakin. Kirjoituksissasi on niin paljon tarttumapintaa tavallisille lukijoille ja olet hyvä roolimalli nuoremmille lukijoille. Fitness-blogimaailma on aika ulkonäkökeskeinen ja pinnallinen ja arvostan sitä että uskallat rohkeasti poiketa tuosta mallista.

    Harmittaa vaan kun nimettömänä ja kasvottomana kommentoinnin mahdollisuus houkuttelee esiin ilkeitä kommentoijia ja kärkkäitä mielipiteitä. Sinullekin varmasti ilkeitä kommentteja tullut paljon. Kuinka inhottavaa kun toinen kirjoittaa rehellisesti aitoa tekstiä henkilökohtaisistakin asioista omalla nimellään, ja sitä tekstiä tai ajatusta tai niiden takana olevaa ihmistä tullaan sitten nimettömänä arvostelemaan. Kaikkihan tietävät että sellaisilla kommentoijilla on itsellään paha olla ja pitäisi antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta ei sitä aina voi pysyä niin vahvana. Tuli vain mieleeni kun vertasit tätä blogia psykologiin, että psykologin on oltava todella tarkka siinä kuinka reagoi potilaan kertomaan, mutta täällä se yleisön reaktio voi olla ties millainen.

    Kiitos voimaannuttavista kirjoituksistasi ja hyvää joulun odotusta! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *