Hae
Queen of Eve

Happoa naamaan ja piikkiä huuleen


Tää ei ole mikään koe-esiintyminen elokuvaan Muumion Paluu 3, vaan ihan simppelisti näitä turhuuksien turhuuksia ja naisten kotkotuksia: Happoa naamaan ja piikkiä huuleen. Ylläolevalle näytin Kauneushoitola MedSpassa kun kasvoillani oli happokuorinnan jälkeinen kosteuttava naamio ja huulissa puudutteet vaikuttamassa.

Mitä ihmettä siis olen taas puuhannut? Noh, kävin perjantaina hyvän ystäväni kanssa käyttämässä Kauneuskeskus MedSpan ystävänpäivätarjouksen joka oli niin huikea ettemme pystyneet jättämään sitä lunastamatta. Kahdelle kaverukselle syväpuhdistava ja siloittava happokuorinta kasvoille ja huulten muotoilu yhteishintaan 249e, kän juu piliiv it?!?


Joo en mäkään meinannut uskoa mutta totta se oli. Buukattiin siis ystävänpäivän kunniaksi itsellemme kunnon kasvohoidot ja huulten täytöt ja eilen sitten kävin hoidoissa enkä voi kuin kehua (ja tästä en hyödy mitään, kyseessä ei ole mainospostaus). 125 eurolla Princess Filleriä 1ml huuliin ja sen lisäksi ihoa uudistava happohoito on aivan älytön tarjous. MedSpa sai ehdottomasti musta uuden asiakkaan ja aion heidän palvelujaan hyödyntää myöhemminkin, tykkäsin sekä palvelusta että paikasta, tosi kiva!

Ystävänpäivätarjoukset olivat vaihtoehtoisesti joko Princess filler huulten täyttö/muotoilu sekä hampaiden valkaisu hintaan 199e. Hemmotteleva C-boost antiage 3 x mesoterapia sarjahoito 119e, tai ystäväpaketti: Huulten tai suupielten juonteiden täyttö ja ihoa siloittava sekä syväpuhdistava happohoito 249€ (2:lle henkilölle).

Paikka oli helppo löytää, Abrahaminkatu 6, noin 100m 9-sporan pysäkiltä Ruoholahden Villa. Tilat oli aika tilavat ja mikä parasta, työntekijä Riitta on aivan ihana ja hauska persoona!


Mulla on rasvaisuuteen taipuva sekaiho ja satunnaisia epäpuhtauksia (lue: toisinaan finni tai kaksi sekä mustapäitä) ja laajentuneet ihohuokoset. Ihoni ei ole tasaisen vaalea vaan virallisesti kai couperosaan kääntyvä, vaikkei mitään katkenneita pintaverisuonia olekaan. Mulla on vaan paikka paikoin punakka iho vaikkei se mikään herkkä olekaan, ennemminkin hyvin paksu nahka ja helposti sitten tukkeutuu ja sameutuu, joten aktiivinen ihonhoito kotona sekä parin kuukauden välein ammattilaisen tekemä hoito olisi enemmän kuin paikallaan.

Kasvoille levitettävä happo ei mua juurikaan poltellut, ihan samalta tuntui kuin olisi jollain tosi tujulla aineella pyyhkinyt kasvoja (kerran puhdistin vahingossa kynsilakanpoistoaineella). Sen jälkeen kun happoinen aine oli pyyhitty pois, sain vielä kosteuttavan ja rauhoittavan naamion joka vaikutti kasvoillani varmaan viitisentoista minuuttia, samalla kun koko ajan huulissani oli puudutevoiteet turruttamassa suutani valmiiksi täyteainehoitoa varten.


Iho tuntui tosi ihanalta hoidon jälkeen, ja näytti myös samantien paljon paremmalta. Ihohuokoset oli heti pienemmät ja iho muutenkin siloitellumpi ja tasaisempi väritykseltään, kuten varmasti ensimmäisen ja toisen kuvan välillä voi huomata.

Huulten täytöstä johtuen huulet ovat kuvassa normaalia pulleammat, tosi pinkeät ja punaiset ja huulten reunoilla on erityisen paljon punoitusta mutta ei anneta sen häiritä. Tällä hetkellä kasvojen iho on vielä paremmassa kunnossa ja lopputulos on tosi kiva, mun täytyy ehdottomasti ottaa tälläinen tavaksi.

Parin seuraavan päivän aikana voin kuulemma luoda nahkaani kuin käärme konsanaan, eli jonkinlaista ihon kesimistä voi happokuorinnan jälkeen esiintyä. Mä aion nyt hoitaa ihoa paljon tarkemmin jatkossa, ja postailen vielä viikonlopun aikana lisää siitä miten hoidan rasvaista sekaihoani ja laajentuneita ihohuokosia ihan kotosalla.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

3 kommenttia

 1. Lara kirjoitti:

  Moikka! Päädyin blogiisi googlella, kun etsiskelin kokemuksia pistoshoidoista ja nyt täytyy vallan kiittää vinkistä – tuo MedSpa vaikuttaa fiksulta paikalta, täytyy pitää mielessä jos vaikka uskaltaisin joskus piikitettäväksi. Sulla ainakin lopputulos näyttää turvotuksesta huolimatta hyvältä.

  Happokuorinnat on kyllä jees, niitä oon harrastanut kanssa :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Hei Lara! Kiitos kommentista :) MedSpa oli kiva paikka ja tarjous oli niin hyvä ettei paljoa paremmaksi voi pistää. Suosittelen seuraamaan myös City-Klinikan sivuja (mielestäni Helsingin laadukkaimpia paikkoja) ja heidän tarjouksiaan (löytyy myös FB), siellä oli todella ”ylellinen palvelu” ja hieno myös paikkana. The Lookilla olen myös käynyt useasti eikä pahaa sanottavaa ole mistään paikasta. Aina on saanut hyvää palvelua ja sitä mitä olen lähtenyt hakemaankin :)

 2. Tiina kirjoitti:

  Aivan mahtavia otsikoita sun kirjoituksissa! Kirjoitat myös niin hyvin isoistakin asioista. Tosi kiva lukea tätä blogia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *