Hae
Queen of Eve

Mitä olen hakenut Googlesta?

Googlesta on tullut varmaan aika monelle yksi käytetyin sivu netissä

Itse haen Googlesta päivittäin tietoa ja se on suuri apu oikeastaan kaikessa mitä ikinä sitten keksinkään koneella puuhailla. Mä usein menen eri nettisivuillekin Googlen kautta jos eivät ole mulla kirjanmerkeissä, se on vaan niin kätevää laittaa yrityksen nimi Googleen ja edetä sitä kautta sivuille. Uteliaisuuttani katsoin viimeaikaisempia hakusanojani Googlesta ja ajattelin jakaa ne teillekin. Kaikkea sitä onkin tullut googlattua!

Elina Kiikko ikä – Tämä oli ihan pakko googlata kun ystäväni kertoi seuraavansa häntä Instagramissa ja aloimme sitten hänen asukokonaisuuksiinsa liittyen keskustelemaan iästä. Ystäväni mielestä hän oli ”jotain 45” ja omasta mielestäni ainakin 55. Googlesta tiedon haettuamme viisastuimme, hän on 56! Nuorekas ikäisekseen!

Musta vapaaottelija hauska katutappelija – Öhh… Joo. Huomaa, että olin aika pihalla kun en millään muistanut nimeä Kimbo Slice! No mutta tällä haulla löytyi. Kyllä se Google vaan tietää kaiken, hahaa!

Ikea stocksund – Törmäsin netissä kyseiseen sohvaan halvalla. Ihastuin. Niitä vaan tarvisi kaksi kappaletta ja myynnissä oli vain yksi. Oli aika upea. Ikean sivuilta piti käydä katsomassa tarkemmin mittoja, lisää kuvia ja verrata siihen alkuperäiseen myyntihintaan. Alkaa omat sohvat kyllästyttää niin olisi kiva vaihtaa jos edullisesti saa.

Nuova Stella Rome – Halusin Facebookin matkailuaiheiseen ryhmään kertoa elämäni parhaasta lasagnesta ja ravintolasuosituksesta Roomaan, joten oli pakko etsiä Googlesta ravintolan nettisivut että saan ne linkattua. Suosittelen tuota paikkaa jos Roomaan aiotte suunnata!

Venison – Ostin koirille uutta ruokaa koska naapurin rouva tarjoili puistossa raksuja ja ne maistuivat tytöille niin hyvin. Jotenkin jäi epäselväksi mitä ihmettä se ”venison” oikein on ja oli pakko hakea tieto Googlesta. Venisonhan on siis hirvieläimen lihaa, peuraa!

Paula Noronen puoliso – Olen katsonut Hyviä ja Huonoja Uutisia ties kuinka kauan, mutta tämä tieto oli mennyt minulta kokonaan ohi. Netistä jaksoja taas katsellessani tuli panelisteilla jonkinlaista keskustelua puolisoista ja siinä samalla paljastui, että Paulallahan onkin aviovaimo eikä miestä. Minä tietysti jouduin uteliaani googlettamaan tämän vahvistuksen sateenkaariperheestä, että kappas vaan!

Pluto planeetta – Luin kollegani Katrin Fit You Too blogia jossa oli viittaus jotenkin tyyliin ”asiahan on yhtä selvä kuin ettei pluto ole planeetta” ja mä olin ihan että häh? Ai ei ole vai? Katsotaanpa kuule Googlesta! Ja hitto, Pluto ei ole enää planeetta, ja sitten se taas onkin, ja ei ole, ja on. Hieman jäi epäselväksi mikä se on, haha.

Timothy Olyphant height – Katseltiin porukalla Hitmania ja seurueemme miespuolinen henkilö alkoi väheksymään ihailuani sarjan tähteä kohtaan, kun se on kuulemma niin lyhyt paatintappi, korkeintaan 170cm muka. Vaan ähäkutti, eipäshän ole. Hitman on 185cm pitkä mies. Siitäs saitte, katsoin Googlesta!

Madventures ripuli – Tämä vaikuttaa ehkä epämääräisemmältä kuin onkaan, mutta halusin etsiä sanomalehtijutun missä Madventuresin Tunna ja Riku kertovat siitä kuinka vatsat kestivät matkatessa ympäri maailman.

Lost sarjan loppuratkaisu – Katsoin aikoinani Lostia ja fanitin sitä aika pitkään, kunnes jotenkin menin sekaisin kaikesta ja luovutin. Itseasiassa en vieläkään tiedä miten se siis loppui vaikka luin useammankin jutun Googlesta. Tai siis, tämä on kai tulkinnanvaraista. Argh mikä sarja!

Tällaisia olivat mun viimeisimmät Googlehaut jotka sietivät päivänvalon. Kaikenlaista sitä siis tulee etsittyä Googlesta. Mitä Google ei tiedä, sitä ei tarvi tietääkään ;) Voi niitä aikoja kun piti kysyä vanhemmilta ja jos ne ei tienneet niin lähteä etsimään kirjastosta. Niin, ja sitten oli vaan asioita joihin ei ollut vastausta. Nykyään on!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. jaana kirjoitti:

    Pluto ei ole enää planeetta, koska planeetan määritelmä muuttui n. 10 vuotta sitten (vaikka luokitellaankin kääpiöplaneetaksi) :)

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Joo niin mä sitten googletin, mut tätä on ilmeisesti vaihdettu paristi tai kinasteltu jotenkin siitä, että mikä se nimitys pitäis olla sitten tms :) Mut en tiennyt ennen Katrin blogia, mennyt ohi moinen tieto. Blogeja lukemalla siis viisastuu :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *