Hae
Queen of Eve

Bette Box helmikuu sai hymyn korviin

*Sis. kaupallisia linkkejä ja alennuskoodin Bette Boxiin

Bette Box helmikuu – Leveän hymyn arvoinen!

Oon niin häpihäpihäpi! Bette Box se vaan mennä porskuttaa ja edelleen vahvasti mulle mieleisillä tuotteilla. Boksin uudistuminen niin ulkoasun kuin tuotteidenkin osalta on ollut kyllä todella lupaavaa, sillä heti 2017 vuoden kärkeen tammikuun boksi ja tämä helmikuu ovat omaan mieleeni ihan täysiä kymppejä!

Helmikuun teemat

Helmikuun Bette Boxissa* on kolme teemaa: monipuolinen ja ravitseva kauneudenhoito, kauniin säkenöivät silmät ja puhdasta ja raikasta fiilistä päivääsi! Mä niin ostan näistä jokaisen teeman, ja osa tuotteista tuli mulle kuin tilauksesta.

Yritän olla hehkuttamatta liikaa, mutta fakta vaan on että nämä kuukausittaiset kosmetiikkayllärit ovat mulle aina kuukauden alun kohokohtia ja niitä odotetuimpia hetkiä. Mä oon niin koukussa!

Helein Biotin + kauneusravintolisä

Tää oli ihan hitsin mieluisa ylläri! Mä oon jo pitkään miettinyt että voisi alkaa käyttämään jotain hiuksille ja kynsille tarkoitettua ravintolisää, ja nyt sitten boksista tuli tämä. Helein Biotin+ -ravintolisä sisältää runsaasti biotiinia, kysteiiniä, sinkkiä ja C-vitamiinia, siis kaikkea ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Näistä hyödyn voi saada kuka tahansa, mutta itse koen että etenkin 30+ ikäisellä näistä on varmasti vielä normaalia enemmän hyötyä. Vanhuus ei tule yksin…

Palmolive Aromatherapy – Feek glamorous deodorantti

Siis tää! Ai ettien että! Nyt jos koska on aika lupaavanmallinen dödöpurkki. Suurimmalla osalla deodoranttivalmistajista se korkki on edelleen ylöspäin, ja nekin ketkä ovat jo tajunneet kääntää korkin alaspäin on kehitettävää tuotteen ulkonäössä. Tässä on todella mielenkiintoinen avausmekanismi, ja itselleni ainakin tulee kuvitelma että täältä ei dödöliemet valu yli äyräiden ja tuhri kassia, mitään kierteitä kun ei oikeastaan ole ja deodorantin pallo uppoaa syvälle kapselimaiseen korkkiin. Tuoksu oli myös kivan erilainen, fresh!

Avene Gentle Toner

Erittäin jees! 100ml kasvovesi Avenelta on erittäin tervetullut kokeiluun, vaikkakin kauneusprofiilini esitiedot eivät nyt oikein täsmää, tämä tuote kun on suunniteltu kuivalle iholle. Vaan, eipä hätiä mitiä. Rasvainen sekaihoni on useinkin pintakuiva, ja alkoholillisilla liian kuivattavilla kasvovesillä ei pitäisi koko ajan kuontaloaan lääppiä. Niinpä tällainen hieman kevyempi koostumus ja kosteuttava ominaisuus lienevät hyvää vaihtelua meikäläisenkin iholle.

Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator -silmänympärysvoide

Nice! Putkilon pää oli erikoinen joten päätin oikein zoomailla teille lähikuvaa. Hyvin mieluisa tuote, olisi pitänyt alkaa jo 15 vuotta sitten käyttämään näitä silmänympärysjuttuja mutta luojan kiitos, vielä ei ole myöhäistä. Tiesittehän että voiteet on parhaita ennaltaehkäisyyn, ja niitä tulisi alkaa käyttämään ennen kuin on syntynyt damagea? Tässä voiteessa on valoa heijastavia pigmenttejä, jotka tuovat silmien alle valokynäefektin. Ainoa miinus minkä voisin antaa on se, että vasta viime vuoden loppupuolella tuli Lumenen uutuustuote silmänympärysiholle, joten tämä joutuu nyt vielä hetkeksi kaappiin odottamaan että saan edellisen tuhottua.

Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Brazilnut

Suihkutettava hoitoaine. Kiva päästä testaamaan, ja näistä matkakokoisista tuotteista on mulle erityisesti iloa kun tykkään matkustella. Monet pienimmät boksin näytteet olen säästänyt reissujani varten, ja etenkin käsimatkatavaroilla matkustettaessa ne ovat ihan must. Tämäkin tuote pääsee käyttöön maaliskuussa kun suuntaan ystäväni kanssa Lontooseen kolmen päivän kaupunkilomalle.

Lumene Nordic Noir Deep Impact Mascara

Ripsivärin on saanut inspiraationsa pohjoisen taianomaisista, pikimustista öistä, ja se lupaa valloittavaa tuuheutta, viettelevää pituutta ja katseenvangitsevaa erottelevuutta ripsillesi – vain yhdellä harjanvedolla. Ainutlaatuinen koostumus kietoutuu ripsiin tasaisesti jättäen ne luonnollisen pehmeiksi, taivutetuiksi ja huolitelluiksi ilman raskasta tunnetta. Pikimustia pigmenttejä sisältävä säänkestävä mascara kestää aamusta iltaan.

Very interesting! Tältä odotan paljon, ja minulla on käytössäni nyt vain yksi mascara, sekin boksista saatu. Nyt jos koskaan mä tarvitsen ripsareita sillä olen tämän talven ja kevään ajaksi luopunut ripsienpidennyksistä ja menen ihan omillani ja tekoripsien voimalla. Ripsiväriltä vaaditaan nyt jonkinlaista tehoa.

Zadig & Voltaire

Viimeisenä ylimääräisenä yllärinä boksista löytyi näytteet Zadig & Voltairen naisten-, ja miestentuoksuista. Ja nyt, voi jum… jummijammi, mä olen ihan hulluna!!!

Tämä naisten (ja miestenkin) tuoksu on aivan huumaava. En kestä. Haluaisin impata tätä tuoksua 24/7. Tämä on aivan mielettömän ihana, ja mikäli näytettä ei olisi tullut boksissa, olisin varmasti tämän missannut. Ihan vain tämän pienen nuuhkaisun perusteella olen jo tehnyt ostopäätöksen. Tämä on ehdottomasti mun seuraava hajuveteni!

Mitäs mieltä olitte boksistanne ketkä päätyivät nyt ensimmäistä kertaa tilaamaan, tai tilasivat pitkän tauon jälkeen? Oliko mitä sisältöä teidän bokseissa (näissä voi olla pieniä eroja), ja nousiko joku heti suosikiksi tai oliko joku vähän ”meh” -fiiliksiä herättävä?

Tilaa Bette Box ja hyödynnä alennuskoodi

Bette Boxilla* on kivoja tarjouksia jossa esim. 6kk boksit tilaamalla saa 1kk ilmaiseksi, sekä koodilla BOX317 ensitilaaja saa Bette boksistaan 3 euroa alennusta, eli ekan Bette Boxin 13,90e hinnalla (norm. 16,90e).

Bette Boxin pääset tilaamaan täältä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

9 kommenttia

 1. Nuggs kirjoitti:

  Mun boxissa oli muuten samanlainen sisältö, mutta Avenen purkki oli mulla miscellar water. Tosi tyytyväinen oon, kuten olin tammikuun boxiinkin ja sun esittelemänä mä tän Betty Boxin alunperin päädyin tilaamaankin ? Yhtä innoissani oon ku säkin, aivan ihanaa saada joka kk tommonen ylläriboxi!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Joo niissä voi olla aina pientä vaihtelua joidenkin tuotteiden kohdalla, etenkin pidempään tilanneiden jne osalta. Eli joskus voi olla jotain extraakin kiitoksena pitkästä asiakkuudesta.

   Tää on kyllä tosi kiva juttu, ihan kuin ois joulu joka kuukausi :)

  • Miinuskymmenen1010 kirjoitti:

   Sama homma, Avene Gentle Toner ei ollut boksissa, vaan joku parin millilitran pikkupullo. Ikävää, jos alhaisempi tilaushinta ”kompensoidaan” jatkossakin näin, kun siitä ei tilausehdoissa ollut mainintaa :-(

   • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

    Tilaushinnalla ei ole merkitystä, eli sen puolesta ei joudu mihinkään ”alempaan luokkaan” :) Bette Box voi joskus kiittää pitkäaikaisia tilaajia jollain suuremmalla tai ylimääräisellä tuotteella, joka on mielestäni hieno periaate. Useinhan firmat tarjoavat kaikkea kivaa vain uusille asiakkaille ja ne vanhat ja uskolliset asiakkaat unohdetaan, vaikka hehän juuri ovat niitä keitä pitäisi kiittää :)

    Oman ymmärrykseni mukaan suurimmalle osalle on tullut juurikin joku pienenpi misellivesi joka on se perusjuttu helmikuun boksissa, ja ilmeisesti kiitoslahjana on voinut saada jotain isompaa. Rahallinen arvo tuolla ihan perusboksilla on yli 60 euroa, joten oikein hyvä diili erosta huolimatta :)

  • Outi Karita kirjoitti:

   Pakko tähän kommentoida, että mulla oli Avenen puhdistusmaito. Nuo vaihtelee myös sen oman profiilin ja ihotyypin mukaan välillä, että minkä tuotteen saa ja sehän on hyvä! :)

 2. Susanna kirjoitti:

  Musta tuntuu että kaikki on hehkuttanut tätä boksia ihan hulluna, mutta mulle tää aiheutti lähinnä vähän sellasen blaah -efektin. Joo, arvonsa ylittää ja jatkan ehdottomasti tilausta, mutta tottakai se silti vähän turhauttaa kun on useampia tuotteita joita ei välttämättä omaan käyttöön istu. Ripsienpidennysten takia kaksi ripsaria varsinkin perättäisissä bokseissa on vähän turhauttavaa; ja eihän kukaan ripsaria käyttäväkään käytä niitä kuukaudessa! Lisäksi mulla oli kanssa kasvoveden sijaan toinen minikokoinen tuote, ja tuoksunäytteistä olisi paljon mieluisampaa olla semmoset miniputkilot, jotta sitä voisi testailla käytännössä. Silmänympärysvoiteesta tosiaan edellisestäkin on vielä varmaan 2/3 jäljellä, mutta eihän aina voikkaan osua nappiin, ainakaan kaikille!

  Ja kyllähän tässä varmasti muut tuotteet tulee käytettyä kuin tuo ripsari, silmänympärysvoidetta en välttämättä parikymppisenä saa vipattua kenellekkään frendille mutta onpahan sitten pitkäksi aikaa itselle niitä :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Mullekin on joskus käynyt noin että muut diggaa mut mä en. Ripsipidennykset kun oli niin ripsarit tuntui turhilta, alaripsiin toki käytin. Ja joskus ei vaan joku tuote miellytä mut eipä sille voi mitään. Itse oon myyny FB kirppiksellä semmoset eteenpäin mitä en ite tarvi, mut nyt on sattunu jo pitkään tosi hyviä tuotteita mun kohdalle :)

 3. Hanna kirjoitti:

  Mulla oli myös joku ihan mini kasvovesi pullo ja tilannut boxia jo vuodesta 2013 eli eipä tuo isompi tuote ainakaan pitkäaikaistilaajalahja ollut. Muuten oli ihan ok boksi.

 4. Outi Karita kirjoitti:

  Tykkäsin kans boxista nyt ihan hulluna, mutta mun makuun nuo tuoksunäytteet ei ollut. Mutta siis todella hyvä Boxi!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *