Hae
Queen of Eve

Elämässä tapahtuu – Duunia ja sinkkuilua

Mun elämässä on meneillään monenlaisia juttuja just nyt

Ajattelin kertoa tässä mitä kaikkea tässä elämässä ja mun pienessä päässä pyörii parhaillaan, että saadaan taas koottua homma kasaan. Paljon kaikkea tapahtuu ja tavallaan ei välttämättä mitään sen ihmeellisempää, mutta eihän niistä saa kukaan kiinni ellen kerro mikä meininki mun elämässä on.

Tässäpä teille siis pieni kooste mitä mun elämässä tapahtuu!

TYÖ / VAIKUTTAJAMEDIA

Työt vie tosi suuren ajan mun elämästä nyt ja on tosi paljon hommaa mitä pitää tehdä ihan päivittäin. Vaikuttajamedia on kasvanut ja kehittynyt koko ajan ja sivuston sekä kävijämäärien nousu on asettanut myös monia uusia positiivisia haasteita. Tekniikan kanssa on joutunut olemaan tekemisissä useampaan kertaan ja muutoksia on luvassa (teille lukijoille monet asiat eivät näy ulospäin mitenkään muuten kuin niin, että sivut ovat nopeat ja homma toimii). Vaikuttajamedian pitäminen lukijaystävällisenä on meille ihan ensisijaisen tärkeää: halutaan että tänne on kiva tulla, sivustoa on helppo lukea ja kommentoida ja täältä löytyy monenlaisille tyypeille sopivaa erilaista luettavaa.

Meille muuten avautui eilen kolme uutta blogia! Monelle varmasti ihan uusi tuttavuus VillaNanna, etenkin kierrätyksestä ja pienimuotoisesta hippeilystä sekä 40+ ikäisten jutuista kiinnostuneet klikatkaa lukemaan ja A-lehdiltä monille tuttu aina niin iloinen ja positiivisia juttuja sekä perhe-elämää jakava Outi Karita sekä sairaanhoitajan työstä ja hyvinvoinnista puhuva, paljon omia mielipiteitään rohkeasti jakava Mansikkapilvi.

Lomaa en varsinaisesti tänä vuonna taida ehtiä pitämään, mutta yritän jonkinlaisia vapaita pitää sen mukaan miten ehtii. Ehkä hieman säävarauksella. Hyvän ilman sattuessa en tee töitä ellei ole pakko. Jos on parempaa puuhaa niin suunnistan ulos ja otan rennosti! Muutoin päivät menevätkin aika pitkälle erilaisiin Vaikuttajamedian blogeihin ja sivustoon liittyviin asioihin liittyen, Instagramin ja Facebookin päivittämiseen, yhteistyöpyyntöihin vastaten, tarjouksia laatien jne. Sitä perinteistä.

SINKKUUS / PARISUHDE

Omasta mielestäni mulla on tällä hetkellä kaikki aika hyvin elämässä. Ei ole mitään erityistä mikä puuttuisi, mutta sitten taas toisaalta… Mä olen ollut nyt neljä vuotta sinkkuna. Se on aika pitkä aika. Ei mitenkään kohtuuton, mutta kun en ole missään välissä tässä ollut minkäänlaisessa suhteessa, niin onhan se jo jonkinlainen aika. Tietyllä tapaa olisi kiva löytää joku. Olisi kiva tapailla jotain ja viettää aikaa jonkun kanssa. Ihastua ja parhaimmassa tapauksessa jopa rakastua.

Vaikka puhunkin ihmissuhdeasioista ja sinkkuilusta täällä blogissa, niin haluan kuitenkin tietyllä tasolla suojella muiden ihmisten yksityisyyttä. Sen takia en heti ala revittelemään kaikilla asioilla jos jotain tapahtuu. Ja tässä välissä tapahtuikin. Noin kuukauden ajan keväällä tapailin erästä miestä, mutta ei. Se ei sitten ollutkaan mulle sopiva henkilö vaikka ihan avoimin mielin juttuun lähdinkin. Sitten sen myös lopetin koska se ei tuntunut oikealta, ja voi kuinka vaikeata se olikaan. Huomasi hyvin, kuinka olen todella kiltti ihminen sitten loppujen lopuksi. Olen huono sanomaan ihmisille ei ja torjumaan jos he ovat hyviä ihmisiä, ystävällisiä ja haluavat minulle hyvää. Silloin myös minä haluan heille hyvää. Tuntui todella kamalalta sanoa etten usko tämän johtavan kaveruutta kummempaan kaikesta yrityksestä huolimatta, ja jouduin taistelemaan itseni kanssa. Tällaisia asioita en osannut odottaa tulevan eteen deittaillessa. Näistä kaikista kohtaamistani uusista asioista ja hypoteettisista esimerkeistä kirjoitinkin mm. jutussa PARI OIVALLUSTA DEITTAILUSTA jotka ovat minutkin yllättäneet.

En kuitenkaan ole heittänyt hanskoja tiskiin vaan rohkeasti vain tulta päin. Edelleen Tinder laulaa ja yritän virittää keskustelua uusien matchien kanssa. Niistä vähemmän onnistuneista ajattelinkin kirjoittaa ihan parin päivän sisällä. Pian on siis luvassa Tinder-tolloja!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    Parisuhdejutut on joskus todella vaikeita ja hankalia. Tsemppiä ja kyllä se vielä tulee vastaan, joka ne jalat vie alta ja värisyttää maata niin voimalla, että Ednakin purkautuu :)

    • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

      Joo kyllä se tulee sitten kun on tullakseen, mut oon jo valmiina odottelemassa sitä räjähdystä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.