Hae
Queen of Eve

Rehellinen ruokapäiväkirja

Rehellinen ruokapäiväkirja

Sen teille lukijoille lupasin, vaan ai että… kyllä tämä vaan on niin epämieluisa postaus itselleni. Sellainen mitä en haluaisi tehdä, mutta teen kuitenkin koska tiedän että teitä kiinnostaa. Ruokapäiväkirjat ovattoivottuja aiheita, harmi vaan että näitä on niin ikävä kirjoittaa. On tylsä dokumentoida syömisiään ja luistankin tästä usein. Jätän kuvaamatta ja kirjaamatta enkä pysy lupauksissani. Jotenkin se on vain niin vastenmielistä, tylsää ja ikävää. Miksi niitä pitää ruotia?

Nämä ovat tällaisia omia ajatuksiani mitä pyörittelen päässäni aina välillä. Mulla on tapana lakaista ongelmia maton alle. Kun ei näe eikä kuule, ei myöskään sydän tunne ja tämä koskee montaa asiaa jonka käsittelemistä haluan vältellä. Uskon kuitenkin siihen, että tämä loppujen lopuksi antaa minulle jotain hyvää ja parempaa ja sen takia tähän taas aloin. Kivulias tehtävä tämä rehellinen ruokapäiväkirja kuitenkin on, kun olisi niin paljon helpompi valehdella.

Joka kerta asioita pitäisi pohjustaa ja kertoa hieman taustoja. Miksi näin, miten tähän ratkaisuun on päädytty ja oliko tämä onnistuminen vai ei. En nyt kuitenkaan jaksa sen syvällisemmin suoraan tässä ruotia, mutta olen nyt kuudetta viikkoa putkeen kipeänä pahassa keuhkoputkentulehduksessa ja se vaikuttaa syömisiini väkisinkin. Mutta niin, sen enemmittä puheitta…

Rehellinen ruokapäiväkirja viime viikosta, olkaa hyvä!

Maanantai

Aamupala – Riisipuuro
Sitä ainoaa puuroa mistä pidän. Keksin että voin syödä sitä muulloinkin kuin jouluna! Päälle kanelia ja sivuun hieman maitoa.

Lämmin ateria – Jauhelihakeittoa ja kaksi ohutta jälkiuuniruispalaa juustolla, kinkulla ja kurkulla.

Iltapala – Kaksi täysjyväsämpylää juustolla, kinkulla, meetvurstilla ja kurkulla.

Tiistai

Aamupala – Kaksi puolikasta kauraleipää, juustoa, kinkkua ja kurkkua. Turkkilainen jugurtti 300g ja kotimaisia marjoja. Iso lasi appelsiinimehua. Turkkilainen ja kreikkalainen jugurtti on mielestäni hyviä. En pidä rahkasta.

Lämmin ateria – Keitettyjä perunoita ja kalapuikkoja, pussillinen herne-maissi-paprikaa. Huomauttaisin etten ole keittänyt perunoita useisiin vuosiin enkä kai syönyt kalapuikkojakaan, saati hemapaa. Oli hyvää.

Iltapala – Kaksi kokojyväsämpylää juustolla, kinkulla ja kurkulla

Keskiviikko

Aamupala – Kaksi vastaleivottua vehnäsämpylää, juustoa, kinkkua ja paprikaa

Lämmin ateria – Pinaattikeittoa, kaksi kananmunaa, paahdetut kauraleivät, juustoa ja paprikaa

Iltapala – Riisipuuroa, kanelia ja maitoa

Torstai

Olin todella kipeä ja huonovointinen. Söin vain yhden aterian jonka tilasin illalla Woltista sillä en jaksanut mitään muuta.

Lämmin ateria – Ristikkoperunoita, sipulirenkaita, chilicheddarnyyttejä, friteerattua kanaa, sinihomejuusto-kermaviiliseosta, muutama kasvisviipale.

Perjantai

Kipeä oloni jatkui jälleen.

The Blog Awards gaalassa 5-6kpl (joka lajia yksi) tarjolla ollut coctailpala ja pikkumuki salaattia. Yöllä kotona Tupla QP ateria Mäkin Drive-Inistä. Arviolta noin 1 litra valkoviiniä ja muutama lasillinen jotain vodkadrinkkiä.

Lauantai

Huonovointisuus jatkui…

Lämmin ateria – Kaupan valmispizza jauheliha-salami

Napostelua – arviolta noin 2dl sipsejä, levy Fazerin suklaata, 1pss sekalaisia salmiakkeja

Sunnuntai

Aamupala – Kolme viipaletta kauraleipää, juustoa, kinkkua, kurkkua ja kaksi kananmunaa viipaleina, lasillinen kalsium-kaakaota

Kylässä

Lämmin ateria – Kaksi siivua kinkkupizzaa

Jälkiruoka – Muutama pala minttusuklaajäätelöä

Kotona illalla

Useita mukeja kuumaa hunaja-menthol juomaa keuhkoputkentulehdukseen

. . .

Ruokapäiväkirjat jatkuu, meni syömiset sitten esimerkin mukaan tai ihan perseelleen. Kuluvan viikon ruoat taas ensi viikon maanantaina! Jos ruoat ei olleet kummoisia niin ainakin kuvista voi huomata että jompi kumpi mun koirista on aina paikalla kun on ruokaa tarjolla!

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

7 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Turhan ankara olet itsellesi. Tämähän on ihan ok viikko sairastaminen (ja taustasi) huomioiden. Voisi olla paljon pahempikin. Pikaista paranemista. :)

 2. Anna kirjoitti:

  Hei! Musta sun ruokailut näytti paljon paremmalta, mitä sun aikaisemmissa ruokapäiväkirjoissa. Tietysti sairastelu vaikeuttaa tekemään niitä parhaimpia valintoja ja pitämään ruokailurytmistä kiinni. Ja noin hienoista juhlista kuuluukin nauttia. Tsemppiä jatkoon ja näitä rehellisiä ruokapäiväkirjoja on aina kiva lukea! :)

 3. Simpukla kirjoitti:

  Todellakin paljon paremman näköiset eväät kuin jossain aikasemmissa postauksissa, hyvä sinä :). Nyt oli lämmin ruoka ja säännöllistä syömistä melkeen joka päivä ja niinä päivinä kun ei niin söit herkkuja. Ihan samanlailla menee itelläkin. Tsemppiä jatkoon!

 4. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

  Eve, älä ole noin ankara! Siis sun ruuat näyttää nyt miljoona kertaa paremmalta kuin esim. vuosi sitten! Ihan oikeaa ruokaa ja tasaiset ruokailuvälit. Toki päivään mahtuisi 1-2 välipalaa, mutta kaikki aikanaan. Tää oli tosi hyvä! Jatka samalla mallilla :)

 5. Sofia kirjoitti:

  Eve, tämähän näyttää hyvältä! Muistan aiemmat ruokapäiväkirjasi jostain helmikuulta. Itse sairastan BED:iä, oma ruokapäiväkirjani näyttää suunnilleen samalta kuin sinun ensimmäisesi, eli lähinnä sipsin, karkin, pizzan ja subin voimalla elän. Jotenkin voin samaistua sinuun, kun itsekin kamppailen aina syömsiten ja toisaalta myös pahan migreenin kanssa. Ihailen suuresti rohkeuttasi julkaista ruokapäiväkirjojasi, vaikka kommenttiboksiin aina satelee typeriä, ajattelemattomia kommentteja ilkeiltä ihmisiltä. Jätäthän ne omaan arvoonsa. Annat tätä kautta myös voimaa meille muille syömishäiriötä sairastaville. Toivon sulle kaikkea hyvää jatkoon, jatka samaan malliin! Toivon, että puolen vuoden päästä omakin ruokapäiväkirjani näyttäisi samanlaiselta. ?

 6. henna kirjoitti:

  Olipas hyvännäköistä ruokaa verrattuna aikaisempiin!hienoa, menet kokoajan parempaan suuntaan.

 7. henna kirjoitti:

  Siis kun minä olen kipeänä, niin syömiseni ei näytä ollenkaan noin hyvältä! Ole lempeä itsellesi, hyvin sinulla on tuo viikko mennyt. Kunnon ruokaa, niin se pitää! Kyllä siihen oheen herkkujakin mahtuu, etenkin kipeänä. Jatka samaan malliin ja toivottavasti paranet pian!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *